Allvarligt...

Suck vad trött jag blir! En massa folk började skriva till mig på msn att det skickades konstiga meddelanden från "mig". Virus så klart, suck! Men nu har jag fixat så det ska väl vara lugnt.

Idag var näst sista dagen på min partnerskola för den här veckan. Jag gick lite tidigare eftersom det inte fanns några lektioner att gå på. Tänkte gå förbi Monki en snabbis så jag tog en annorlunda väg hem. Plötsligt ser jag en figur en bit bort som jag känner igen... min lilla mamma. Så vi tog en snabb sväng i några affärer, sen skjutsade hon hem mig (eftersom det är så himla långt ;) ). När jag kom hem var jag så slut att jag somnade direkt. Vaknade igen efter någon timme så jag har hunnit äta, gå ut med soporna och boka tvättid, har heeeelt slut på kläder och det fanns ingen tid förrän på måndag. Får väl gå runt smutsig i helgen =).

Nu ska jag kolla på Heroes innan det är dags att sova. Vill vara utvilad sista praktikdagen. Ska bli spännande att se vad jag får för omdöme av min handledare.


Kommentarer
Sassy

Partnerskola?



Jag har fått virus i min dator, så jag vågar inte ens slå på den. Tur att jag och min pojkvän har varsin dator så jag kan använda hans...

2008-10-03 @ 09:50:25
URL: http://eurotrash.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0