Torsdag

Idag har jag en sån riktig slödag. Gick upp vid åtta imorse för att ringa vårdcentralen. Somnade om sen ett par timmar. Jag är så trött just nu, skulle kunna sova hur mycket som helst. Men det går väl över, har kanske att göra med att det börjar bli mörkare ute.

Nu har jag precis varit och handlat lite mat till helgen och för nästa vecka. Hämtade ut två paket på posten också. Det ena var en stegmätare och i det andra låg mina två toppar från Avanna.

Imorse såg jag i tidningen att jobbet som chef för barn- och utbildningsförvaltningen är ledigt här i stan. Kanske ska skicka in en ansökan. Ska ta ett snack med min far och se om han inte kan fixa det åt mig, ha ha! Tänk om världen var så enkel, vissa verkar dock tro att det är så det fungerar.



Kommentarer
Wysteriia

Svar: Jag avskyr också att köra i mörker, uscha!

2008-10-09 @ 17:53:45
URL: http://Wysteriiasblogg.se
anna

Ja, visst är det knäppt att man ska bli nervös av att ringa enkla samtal, skönt när det är över dock. Fast jag har blivit bättre på att ringa sedan jag började jobba som växeltelefonist på ett callcenter. (Fattar inte hur jag fick det jobbet!)

2008-10-09 @ 18:31:38
URL: http://annabanan.blogg.se/
Jessica Anshagen

Svar: Ja Askungen är en riktigt fin film :) Disney-klassikerna är ju bara underbara!



Haha önskar jag också hade någon som kunde fixa de jobb man vill ha bara sådär ;P Dock är jag väldigt nöjd där jag jobbar nu, men ändå :)

2008-10-10 @ 04:53:58
URL: http://www.jessi.se
Sassy

Haha, tja, det var ju inte så seriöst utan mest ett litet skämt till min pojkvän...

2008-10-10 @ 11:31:16
URL: http://eurotrash.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0