Stressigt värre

Ber om ursäkt för att jag är lite frånvarande just nu men jag har så himla mycket att göra. Började dagen med att åka och handla en massa mat med mamma och pappa. Köpte multivitamin och silicatabletter. Nu jäklar ska jag bli pigg få långt hår, fin hy och tyvärr långa naglar (filar dem jämt känns det som). Har inte ätit en enda lite kolhydrat idag, det har fungerat riktigt bra. Fikade med Anna vid lunch men jag drack bara en cola zero. Det var så mysigt att träffa henne igen, blir inte så ofta nu när vi bor i olika städer. Men men, desto trevligare när vi väl ses!

Har suttit och pluggat sen jag kom hem. Känns som att jag har kontroll över situationen nu. Är halvvägs efter att ha pluggat en stund igår och hela kvällen idag. Blir förhoppningsvis klar redan på onsdag, sen ska jag sätta igång med mina artiklar till kårtidningen. Allt ska ju vara klart på måndag och för att jag ska kunna åka till hufvudstade till helgen bör jag vara klar på fredag. Det gäller bara att ta tag i saker och ligga i.

Hoppas ni får en bra måndags/lördagskväll!


Kommentarer
Carro

Hej vännen! Kolhydrater är ju svåra att få bort på något sätt, fast nu börjar man vänja sig! Längtar mer efter protein! Massa sallad och kött! :)

Kul, då ses vi redan i helgen ;) Kramilikram

2009-01-06 @ 12:04:44
URL: http://thevolup.blogg.se/
Natalie B

sv: Har inget badkar heller..var hemma hos min syster...saknar att ha ett badkar så avslappnande att ta ett bad med doftljus på väggen..

2009-01-06 @ 12:22:01
URL: http://natalieb.blogg.se/
Sassy

Jag skulle aldrig klara mig utan kolhydrater, jag är jämt sugen på bröd, pasta och sånt.

2009-01-06 @ 13:01:55
URL: http://eurotrash.blogg.se/
annabanan

Tyvärr långa naglar? Är du galen kvinna? Mina går bara av hela tiden, jag byter med dig när som helst =)

2009-01-06 @ 15:40:56
URL: http://annabanan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0