Londonplaner

På fredag är det dags för ännu en Londontripp! Jäklarns vad skoj det ska bli! Åker med en newbie så det ska bli härligt att få visa de bästa bitarna av MITT London.

Eftersom vi landar så sent på fredag blir det nog bara att ta sig till hotellet och sova. På lördag ska vi promenera runt och kika på lite sevärdheter.

Sen till kvällen ska vi åka ut till Kingston för att dricka en massa goda drinkar och gå ut! På Söndag ska vi först spendera dagen i Camden. Innan vi beger och till Shepherds Bush för att gå ut och svänga våra lurviga!



På Måndag blir det shopping. Tror vi börjar på Primark på Oxford Street, den är gigantisk och bra. Sedan jobbar vi oss uppåt så länge vi orkar!



På kvällen kommer vi nog vara helt slut så då ska vi leta upp en finfin curry och sen köpa på oss en massa gotti och bara slappa. På Tisdag åker vi hem men inte förän senare på eftermiddagen så vi hinner gå runt lite då också. Jag skulle vilja till Harrods som jag skamligt nog aldrig har varit på. Hoppas på att julskyltningen är i full gång!



So there we go. Det är planerna för nästa helg!!



Kommentarer
Anonym

aa typ samma, haa.. :P inte så kul imo. jobbade okcså.

2009-11-02 @ 19:35:53
URL: http://stocklyn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0