Jul jul strålande jul...

Då va den här igen... julen. Planerar alltid att jag ska hinna med en massa mys men... så bli det aldrig!
Har blivit en hel del pluggande, pysslande och målande i lägenheten! En av de stressigaste veckorna på länge! Trodde att julen va då man skulle va ledig och bara mysa runt men... icke! Nu väntar tre fullspäckade dagar +kvällar! Imorron julafton med en massa mumsig mat, kalle (om jag håller mig vaken) och paketöppning! Skojigaste att läsa upp alla mina rim som jag har knåpat ihop, ligger en massa själ och hjärta bakom dem. Efter det kommer juldagen med kalkon och utgång och på annandagen blir det bandy i v-ås! Kommer att vara helt slut när nyår närmar sig! puh! Stackars mig! ;)

God Jul!

Sorry!!!

Kan hända att jag är världens sämsta bloggare. Men nu ska jag försöka skärpa mig!!!
Nu är jag ju tillbaka i Eskilstuna och flyttat in i min alldeles egna lägenhet!!! No more hyresrätter!!!!
Va angelägen om att få flytta in innan jul så att jag skulle få fixa och greja julmys! Har köpt mig en plastgran, något som jag har varit emot hela mitt liv men... jag är inte så förtjust i att dammsuga så av det enkla skälet blev det ett plastträd, som för övrigt barrar lite sådär lagom! Jag har pyntat den med rosa och guldiga julgranskulor samt ´rosaglittriga renar och änglar (bild kommer...).

Då var höstens kurs så gott som avklarad. PM inlämnat idag. Något som jag har lagt alldeles för lite tid på men men... så är det alltid!

Nu: pepparkakshusbygge och sen mys i soffan framför sista avsnitten av the hills säsong 3!


princessanna

kontakt: princessannablogg@hotmail.com

RSS 2.0