Sphynxkisse

Jag har kommit på att jag verkligen vill ha en liten kissekatt. Tyvärr är jag ju som bekant sjukt allergisk mot pälsdjur. Har suttit och läst på om såna Sphynxkatter. De fungerar dock bara för vissa allergiker men långt ifrån alla klarar att ha en sån. Man kan få åka till en del uppfödare och umgås med kissarna och ta med sig något hem som luktar katt för att se om det går, funderar på att göra det. De är så sjukt söta!

Slö Torsdag

God morgon mina vänner!

Inatt har det varit svalare än på mycket länge. Trodde det skulle vara moooolnigt ute, men icke då. De säger ju att det är sista soldagen så idag ska det pressas. Har lovat att cykla långt så det måste jag göra först, har absolut ingen lust! =/ Men det känns alltid skönt efteråt.

Mer än så finns inte på dagens planering. Det är bra härligt att vara ledig. Men efter idag ska jag jobba tre långa dagar, sen är det semester ett tag wehew!

Flytande föda?

Värmen håller ju i sig, så himla skönt! Har dock inte varit ute och grillat någe idag. Ska iväg och jobba om någon timme, mindre skoj! Har varit och handlat och fyllt min tomma kyl. Dock finns det efter tysklandresan mer sprit än mat i kylen. Hm... Men det kan ju inte vara så illa.

Nu är det bara fyra dagar kvar att jobba, sen får jag lite semester. Bättre sent än aldrig!

London i mitt hjärta

Aaaaah vad det är härligt att vara ledig. Har bara slappat hela kvällen. Tog mig ett kvällsdopp, började frysa och var på väg att ta mig ett varmt bad när jag kom på att det är lika bra att njuta av att vara lite frusen eftersom det är så varmt annars. Fick ett mail av söta Jen tidigare. Textade med R härom dagen. Åh vad jag saknar London ibland. Eller i alla fall de vänner jag har där. Har några gånger sagt att det är i London jag vill bo. Men nu vet jag inte längre... Brukar säga att det bästa med att resa och bo utomlands är att man lär känna folk överallt. Det värsta är att man aldrig har alla nära och kära runt husknuten. Jisses vad sentimental jag blev där för en stund... skärpning!

Blev tidigare ikväll påmind om Mr Salad Fingers. Det är så himlans sjukt att jag bara garvar! Snacka om creepy.


Kurslitteratur till försäljning

Gjorde mig inte alls i ordning för att åka till optikern. Jag var dessutom sen så jag fick småspringa och var därför ganska svettig när jag kom fram. Brukar ha en äldre herre eller kvinna men inte idag inte. Så klart får jag världens puddingoptiker! Härligt, eller inte! Äh, han var ringmärkt så det gjorde väl inte så stor skillnad. Efter optikerbesöket åkte jag hem till mig en stund och städade och fixade lite. Hade min lägenhet haft söderbalkong +pool hade jag lätt bott där hela sommaren. =)

Åkte därefter ut till Kvickan där jag nu har betalat alla räkningar. Så nu är det bara att se fram emot nästa lön, det är ju bara en månad kvar. Det ekar tomt på kontot nu, igen. Samlade ihop lite kursböcker som jag nu lagt ut på Kårens hemsida till försäljning. Får hoppas på att höstens engelskastudenter vill köpa litteratur nu, på en gång! Kommer väl dröja ett par veckor innan jag blir av med dem men jag kommer få in lite slantar på det i alla fall. Vet ni någon som kan vara intresserad så säg bara till, böckerna ligger hemma och väntar.

Tisdag

Hej hej hallå!
Men visst skiner solen idag också, helt underbart. Och i poolen är det 28 grader, helt i min smak. Har dock släpat mig upp och slängt på mig kläder för jag måste iväg till optikern. Har verkligen helt slut på linser, har använt samma par i två månader, icke bra. Får huvudvärk varje dag för att ögonen inte trivs så nu har jag tagit tag i det. Ringde imorse och sa att jag ville komma så fort som möjligt.

Annars bjuder inte dagen på så mycket spännande event direkt. Funderar på att börja tentaplugga, annars sitter jag där dagarna innan, som alltid!

Barfyllning

Hoppsan hejsan vad jag har hunnit med grejer och länder sen sist! (Dock får resebilderna vänta lite till). Blev supersnorig i lördags och åkte hem direkt efter jobbet. Gick upp tidigt och jobbade igår. Därefter packade jag ihop mina grejer och åkte söderut. Det blev en helt spontan och jäkligt snabb spritinköpsresa. Hann ner till Danmark igår kväll. Vi hade bokat hotell och betalat. Bara det att när vi kom fram fanns det ingen reception utan det var automatincheckning med sån apparat som man knappar på när man ska flyga. I alla fall så var denna apparat kaputt just igår. Vi fick hjälp av en vakt att ringa, de skulle skicka nån. Två timmar kom vakten tillbaka, vi var fortfarande utan rum. Han sa på skånska/danska (what's the difference? ;) ) att det inte var första gången och att han, jag citerar "hatar hotellet och dess personal för att inget någonsin fungerar". Det slutade med att han släppte in oss + en tysk som pratade noll engelska men som såg glad ut ändå, i våra rum. Så tekniskt sätt fick vi inte vad vi betalade för = pengarna tillbaka, så småningom. Anyways, nu är barskåpet välfyllt med både det ena och det andra... =) Träffade även på bror med fru på båten till Tyskland, de är och semestrar i Danmark och visste inte att vi skulle åka ner. Surprise surprise.

Nu luktar jag illa efter en hel massa timmar i bilen så jag ska ta en dusch innan det är dags att sova!

Lördag

Ber om ursäkt för den värdelösa uppdateringen. Jag försöker ta vara på varje sekund av det fina vädret när jag är ledig. Igår gick jag hem en timme tidigare bara för att får sola lite. =) Jag hade såklart inget mer att göra på jobbet heller. Idag ska jag jobba kväll, jippi. Ska hinna med en massa innan dess också. Måste köpa present till Malin som fyller på tisdag men som ska firas ikväll. Ska dit en stund men inte(!) dricka eftersom jag börjar jobba 7.30 imorgon bitti. Firade syster yster igår kväll och då förtärde jag minsann vin så det är inge synd om mig.

Sunny days

God förmiddag!

Jag kan inte låta bli att sova länge när jag får chansen. Ställer klockan på 9.15, snoozar i ca en halvtimme och sen sover jag till halv tolv i alla fall. Vill ju hinna ta vara på dagen. Ja ja, ska ut och lägga mig i solen ett tag innan det är dags åka till jobbet. Börjar fyra, bra tid tycker jag.

Ok, på med solkrämen (eller inte...)


Ledig hela dagen

Ännu en dag full av solsken. Har legat ute precis hela dagen, superskönt. Får ta vara på tiden. Mami och papi kommer nog imorgon så då är det slut på huspassandet. Har inte bestämt mig om jag ska flytta hem igen direkt eller om jag blir kvar. Stannar nog i alla fall över helgen eftersom jag jobbar och vädret ska bli toppen. Det är bara den här helgen och sen en vecka kvar innan jag får semester. Var lite sur på mig själv i början av sommaren för att jag inte struntade i att jobba men nu känns det som att jag har gjort helt rätt. Har ju ändå varit skitväder och alla andra jobbar ju så jag hade inte haft nåt att göra.

Tänkte dra igång och visa lite gamla resebilder här på bloggen. Får se om det blir idag eller imorgon. Det kommer dock inte komma i någon logisk ordning.

In le pool

Hejsan hallå!

Sicken eftermiddag. Kollade en massa nya avsnitt av Entourage, det handlar ju inte om nåt men I like i alla fall. Sen bar det av ut i poolen. Tyvärr var inte temperaturen så som jag vill ha den, endast 24 grader. Blev alldeles rastlös av att flyta runt i flytfotöljen så jag damsög hela poolen vilket var lättare sagt än gjort. Slutade med att jag fick hoppa i och styra damsugarmunstycket med fötterna. Inte så lätt eftersom jag precis bottnar, ha ha. Blev alldeles slut, slumrade en stund i eftermiddagssolen. Tog dock tag i mig själv och sprang några kilometer. Avslutade träningen med ytterligare ett dopp i poolen.

Ska ju bli kanonväder imorgon så jag ska försöka komma upp i tid och njuuuuta av min lediga dag.

Take care U lot!

Migrän

Sov knappt nåt natten till igår så det var sjukt jobbigt att jobba på förmiddagen. Gick sen och lunchade med Malin. Jobbade sen igen på eftermiddagen. Hade lite huvudvärk, trodde det berodde på åskan men det blev bara värre och värre. Slutade med att jag hade världens migrän, fick åka hem tidigare och låg och spydde. Så sjukt trött på att ha migrän.

Idag har jag jobbat hela förmiddagen. Ska kolla på Entourage en stund sen ska jag ut och lägga mig i solen.

Cherry Chocolate Jam

God kväll, eller natt kanske det är nu

Trodde söndagar var samma sak som vilodagar men icke. Jobbade hela förmiddagen sen var jag hemma och kollade posten, enbart räkningar, toppen. Åkte därefter och handlade lite, det behövdes kan jag lova. Plockade ännu några liter körsbär, finns fortfarande hur mycket som helst kvar. Kom på vid fyra att jag inte hade ätit sen frukost så det var bara att göra mat. Efter det kärnade jag ur en massa körsbär och gjorde sylt. Så nu finns det hemmagjord körsbär och choklad sylt hemma, inte alls tokig kombination. Sen kom Isabel förbi. Vi sa det att vi inte träffas så ofta men vi har alltid en miljon saker att prata om.

Nu ska jag försöka sova lite. Ska jobba 9-21 imorgon, härligt!




Ska vi plocka körsbär i min trädgård

Hej hej hallå!

Somnade först vid åtta imorse och vaknade vid tolv. Fick ett par timmars sömn i alla fall. Passade på att städa och tvätta under natten, fantastiskt att man kan göra det i hus. Skulle man göra det i en lägenhet skulle det bli ett himlans liv. Har plockat 1,5 liter körsbär, finns hur mycket som helst kvar men det började regna och åska så jag gick in. Sen kom Isabel över på eftermiddagen och fikade lite jordgubbar och glass. När vi pratade kom jag på att jag kan ju läsa dubbelt nu höst, i skolan alltså men jag har kollat schema och som det ser ut nu så går det inte alls, tyvärr, får vänta till våren. Skit också! Vill bli klar så att jag får min examen och kan flytta och börja jobba. Ja ja, allt har sin tid.

Ska lägga mig tidigt ikväll, jobbar imorgon.

Vad gör ni ikväll?!

Nattuggla

Sömnen vill liksom inte riktigt infinna sig. Kan bero på att jag tog en tupplur tidigare under kvällen. Ja ja, jag är ju ledig imorgon så det är ju inget att stressa upp sig över. Har suttit och läst mina gamla blogginlägg. Hur saker och ting ändras på bara ett år. Jag hade så mycket mer tider över förra året. Kan bero på att jag inte tog skolan så seriöst +att jag inte jobbade något. Nu har jag två jobb och pluggar mer än 100%. Skulle ju ta det lugnt med extrakurser till hösten men när antagningsbeskedet kom kunde jag inte låta bli att tacka jag till den distanskurs jag sökt. Det blir nog bra ändå. Ska även säga till på det här jobbet att de får ringa in mig om det behövs. Nu är det ju bara två veckor kvar på mitt 75% vikariat. Sen ska jag vara lite ledig och plugga till den satans omtentan.

Nu ska jag kolla lite mer på Jerry Springer. Hoppas ni sussar gott!

Äntligen fredag

G'day babes!

Idag var nog den roligaste jobbdagen på hela tiden tror jag. Allt flöt på bra och alla var på superbra humör. Kan också vara så att jag inte längre är "den nya" utan har kommit in i gruppen och i arbetet nu. Har fortfarande massvis att lära mig men jag menar vi jobbar med människor och då tror jag aldrig att man blir fullärd. Sov knappt nåt inatt dock så jag är supertrött. Tänkte träna och vila efter jobbet men jag köpte godis och jordgubbar som jag mumsar på framför datorn medan jag lyssnar på Coldplay, Viva la vida.

Idag så är det ju redan fredag igen, var tar veckorna vägen?! Imorgon är jag ledig i alla fall. Får komma på nåt skoj att hitta på ikväll, om det inte är så att jag somnar i soffan efter middagen... ;)

No more drama

I kväll var det inte lika dramatiskt på jobbet, tack och lov. Det flöt på bra tycker jag. Lite segt att jobba kväll, vill bara hem och mysa. Inte för att jag har myst så himlans mycket sen jag kom hem. Har fixat lite, skrivit ut schema inför hösten, just ja, måste kolla upp litteratur till distanskursen. Får låna böcker till de andra kurserna, superbra. Kan bli dyrt annars. Nu är jag helt pepp på att börja pluggandet igen så att jag blir klar. Hittade jobbet med stort J här om dagen. Om jag ändå hade haft min examen. Ja ja det är bara att bita ihop och köra på. Funderar på att jobba extra på det här jobbet i höst också. Så att jag kan spara ihop lite pengar så att det förhoppningsvis blir en resa till NY i vinter.

Nu ska jag sluta svamla och göra lite nytta innan det är dags att sova. Imorgon börjar jag 7.30, är oftare på jobbet än hemma nu.

Kram och go natt

Tussregn

Hejsan hoppsan!

Jisses vad jag sover, börjar nästan tro att jag är ung igen! =) Var längesen jag sov så här länge på mornarna. I alla fall så idag jobbar jag fyra till nio. Ska försöka träna lite innan så att det inte blir som igår att jag kommer hem och är helt slut. Måste bara skaka av mina träningskläder, tvättade dem igår morse och när jag öppnade tvättmaskinen så var den helt full av vita tussar. Jag tömde aldrig fickorna på träningsbyxorna och där låg en bit hushållspapper. Det rasade ur vita små snöliknande tussar. Oh well, shit happens.

Man blir som man umgås... jo det är sant

Go' kväll allesammans

Jisses vad knasigt det var på jobbet idag. Får ju inte berätta exakt men det hade med slöa medarbetare och ilskna brukare att göra. Har kommit på att jag stänger av när folk diskuterar högljutt och aggresivt. Får svinont i magen och vill bara dra ett täcke över huvudet och försvinna, nä usch!

Gick i alla fall hem lite tidigare eftersom vi inte hade mer att göra. Passade på att åka och handla lite på vägen hem, tacka vet jag butiker som har öppet sent. Hade tänkt träna lite när jag kom hem men jag orkade verkligen inte. Är supertrött även fast jag sov länge imorse. Så jag struntade i tränandet och åt popcorn istället. Har kommit på att det måste vara pensionärernas fel att jag är trött jämt, de gör ju inget annat än att fika och vila, det smittar av sig!

Nu ska jag sova. I helgen kommer både Isabel och Anna till stan, yay, can't wait!

Solbränd? Who me?

Tog rejäl sovmorgon idag. Behövs ibland. Passar på när jag jobbar kväll. I alla fall så igår blev en seg dag, var supersnorig. Låg vid poolen och solade, och det tog vill jag lova. Såg ingenting under tiden men senare på eftermiddagen var jag knallröd i ansiktet, jädrans. Ni kan ju se själva, är dock mycket rödare i verkligheten.



Idag ska jag som sagt var jobba, börjar två så nu ska jag slänga i mig lite lunch och göra eftermiddagsmacka så att jag inte hungrar ihjäl eftersom jag jobbar till nio. Är aldrig sugen på att äta efter att har jobbat kväll så det gäller att äta på eftermiddagen.


Ciao!

Sol och bad trots ledig dag?

God morgon!

Har haft min första sovmorgon på jag vet inte hur länge, så himla skönt. Skulle ju egentligen ha fixat en massa grejer idag men jag orkar verkligen inte. Kanske kan göra det imorgon för då börjar jag inte jobba förrän vid två. Idag verkar det som att det ska bli fint vädet, trots att jag är ledig. Ska dra på mig bikinin och lägga mig ute, öppnar kanske till och med poolen en sväng.

Men nu, frukost.

Tvestjärtarna invaderar

Finns det nåt äckligare än tvestjärtar. Jag mår illa när jag ser dem och just nu är de överallt. Igår kväll skulle jag ta ut soporna och ut från skåpet kröp en övergödd liten sak... isch! när jag tar in tidningen hos mor och far skakar jag den till en förbannelse men trots detta följde en av dessa med in och kröp långsamt ut. Hemma hos en tant är hela postlådan full och vi måste hjälpa henne ta in tidningen. Jag mår illa varje gång och det kryper i hela kroppen!

Känns det som att jag har bloggtorka? =)

Rainy Monday

Det slår tamjefasiken aldrig fel. Så fort jag inte jobbar så regnar det. Till och med min arbetskamrater säger det. De vill inte vara lediga samtidigt som mig! Vad hände med sommaren egentligen?

Idag klurade jag och en tjej som jag jobbar med ut att om hon börjar plugga till hösten så kommer vi läsa samma kurser. Det skulle vara superskoj!

Imorgon är jag ledig! Ska försöka göra lite nödvändiga grejer, gå till banken, hämta tentorna och handla.

Natti natt

Nu ska jag gå och sova. Ska upp och jobba i morgon bitti, igen. Vill verkligen ha sovmorgon! Ja ja, sånt är livet. Ska fortsätta lyssna på "I en annan del av Bromma" innan jag somnar. Tänkte hinna med att lyssna på en franskakurs i mobilen innan buzzador-provtiden från Storytel går ut.

Go natt

Menskoppen

Hm, hur långt är vi egentligen beredda att gå för miljön? Vet inte om detta är min kopp med te. Men vem vet, snart kanske alla tjejer springer runt med dessa i olika färger och former...

Många dagar senare

Hej hej!

Har inte riktigt haft tid eller ork till att blogga den senaste veckan. I onsdags kväll var jag som sagt hos min farmor, åt en massa ostkaka mums och hjälpte henne med lite småsaker. Efter det racade jag vidare till min syster där det var plastparty. Köpte en vispbunke och nåt mer som jag absolut inte kan komma ihåg vad det var för något. Min systerdotter följde med mig tillbaka till Kvicksund.

På torsdagen hade jag tänkt att vi skulle sola och bada men vädret på förmiddagen tillät inte det så vi åkte iväg till Tuna park en sväng och sen åt vi årets första slagstaglass, yum! När vi kom hem var dock solen framme så det blev ett dopp och lite solande.

I fredags åkte vi tidigt till Stockholm. Vi shoppade järnet där. Jag köpte nog mest, skräll. ;) Insåg åter igen hur mycket jag gillar vår hufvudstad. Får se om det är dit det bär av när jag är klar i skolan, om typ två år.

Igår började jag jobba klockan två så jag skjutsade hem Malin innan det. Kom hem efter nio och var verkligen heeelt slut. Gick och la mig vid tio och lyssnade på Martina Haags "i en annan del av Bromma". Har fått chansen att prova på gratis ljudböcker i mobilen från Storytel. Skitbra idé för man har ju alltid mobilen med sig liksom.

Imorse började jag jobba halv åtta, sjukt seg var jag. Fick åka helt själv hela dagen för första gången. Det gick väl bra men tanterna och farbröderna blir lite rädda när jag kommer själv. "Jaha, så du kommer ensam du..." Så svårt är det inte att koka lite kaffe och bädda sängar.

Så, mer än det har inte hänt de senaste dagarna. Ska skärpa mig och bli bättre på att lägga ut bilder. Har ingen riktig ork just nu. Jobbar, äter och sover. Det va så himlans skönt att Malin kom förra veckan så att jag var tvungen att kvickna till och göra lite saker.

Onsdag

God Dag God Dag

Åååh no, tänk om jag hade fått god dag god dag sjukan som Sune. Älskade att lyssna på Sunekassettband när jag var liten. Kom att tänka på det då min syster spelade upp min systersons Sunecd. Sjukt rolig sång om "syster Klas" som gillar smisk. =) Ja det är för barn.

Sov ca 3 timmar i natt. Var supernära att ringa och sjukanmäla mig men sen bet jag ihop och åkte iväg i alla fall. Men självklart glömde jag matlådan. Kokade ris vid elva igår kväll bara för att jag skulle ha matlåda. Fick höra av en dam att jag såg precis ut som Karolina Klüft. Hon måste ha menat kroppen! ;) Kanske ska tillägga att denna dam är lite lagom dement.

Tänkte träna lite nu på eftermiddagen men jag orkar verkligen inte. Får göra det när jag kommer hem ikväll. Ska först förbi lilla farmor som fick en stroke förra veckan och sen ska jag på plastparty. I morgon är jag leeeedig, hoppas vädret blir fint så att jag kan plaska runt i poolen!




 

Tisdag

Hej hej hallå!

Idag tog jag en efterlängtad sovmorgon, låg och mös fram till klockan ett. Jobbade kväll idag, det gick superbra. På kvällen jobbar man alltid två, idag var det med en tjej som är 20. Hon har gått ner 52(!) kilo på två år, imponerande och inspirerande. När vi inte har så mycket att göra på jobbet brukar vi stanna och köpa fika nånstans. Med henne köper jag alltid bara frukt... =) Nu har jag precis joggat/powerwalkat i en halvtimme, är supersvettig. Men visst är det skönt att bara ta ut sig ordentligt! Ska försöka komma igång och träna regelbundet nu. Blir annars att jag tränar duktigt i ett par veckor per år! Till hösten ska jag ju yoga men jag vill gärna ha någon sorts konditionsträning också.

Har för övrigt svinont i ryggen igen. Måste ha lyft fel på jobbet, skit också, jag som trodde jag skulle hålla mig "mjuk" nu ett tag efter massagen. Det är dåligt att vi inte får lära oss lyftteknik, jag har ju ingen aning om hur man ska lyfta för att slippa ryggont. Får fråga nån bättre vetande.

Sömnlöshet

Tycker det är lite konstigt, när jag kom hem från jobbet idag var jag så trött att jag höll på att somna, höll mig dock vaken. Men nu när jag borde sova så är jag inte trött. Varför kan jag inte vara en sån som stupar i säng på kvällen? Ibland efter en lång skoldag kan även jag stupa i säng, men det händet kanske fem gånger om året, max. Som tur är så jobbar jag kväll imorgon så jag får sovmorgon i alla fall. Skulle ha sprungit lite på löpbandet idag framför Sex and the City men jag var verkligen helt slut så det får bli imorgon förmiddag istället. Nu ska jag sluta svamla och kolla lite tv istället!

Vill bort

Jisses vad jag skulle vilja vara ledig och åka bort just nu! Tänk att ligga på en strand och dricka parasolldrinkar. Visst är det inge synd om mig som faktiskt fick en vecka i Turkiet men ni vet, mycket vill ha mer. Å andra sidan har det inte blivit så mycket resor av de senaste åren.

Har funderat på att lägga upp en massa bilder från resor från förr. Det enda mecket med det är att jag inte har bilder på datorn utan på det klassiska viset. Då måste jag hålla på att scanna och greja, det hade inte varit några problem i och för sig om jag hade haft en scanner nära! =)



Har inte tagit den här bilden själv men jag har varit där, på Kuramathi, Maldiverna. Skulle göra vad som helst just nu för att åka tillbaka. Det kommer ju tyvärr att dröja. Nästa mål är New York/New Jersey, blir förhoppningsvis av i vinter.

Måndag

Hejsan hoppsan!

Ja, jag lever... har bara inte orkat blogga på ett tag. Det händer ju inte heller så värst mycket som jag kan blogga om. Så, sen sist har jag jobbat, jobbat, jobbat firat mamsens födelsedag, solat och badat, jobbat lite till och vad mer...? Inte så värst mycket mer tror jag. Imorse försov jag mig, inte så mycket men allt och då menar jag ALLT har gått knas idag. Har fumlat och glömt grejer på jobbet hela dagen. Men jag överlevde dagen så nu ska jag krypa ner i soffan och värma mig!

Veckans planer: Jobba, plastparty och Stockholm

Take care Lovelys!

Onsdag

"På onsdag kommer sommaren..." Jo tjena, visst är det varmt ute men himlen är ju full av moln. Så typiskt när jag är ledig. Nu ska jag iväg och kolla på en hallbänk som jag såg på coop igår. Vet inte om man kan sitta på den bara.

Fick precis sms av Anna att hon har blivit moster för första gången, till en liten Alvin... aaaw

En fin bit

Jag vet att en del tycker att det är jätteirriterande med en massa youtubeklipp. Om du är en av de som ogillar detta så kan du ju ignorera det här inlägget! ;)



Jag tycker i alla fall att det här är en himla fin sång!

Tisdag

Hej hej!

Är så helt sjukt trött nu. Somnade vid 2 igår natt och gick upp strax efter 6 imorse. Började jobba 7.30, det var inte så mycket att göra men ändå så var jag igång hela tiden. Jobbade till 14. Fixade en massa grejer innan jag åkte hem och sov en kvart innan det var dags att jobba på andra jobbet! Suck! Så det blev en tolvtimmars arbetsdag idag! Oh well nu ska jag äta lite sen kvällsmat innan jag stupar i säng.

RSS 2.0