Måndagkväll

Jiiiisses vad skönt det var med massage. Eller det gjorde superont men det är skönt nu efteråt. Skulle behöva få det oftare men det är ju så himlans dyrt när man ska betala för det, vilket jag inte behövde göra idag! ;)

Nu ska jag strax sussa. Ska jobba 12 timmar imorgon. Först inom hemvården och sen assistentjobbet på eftermiddagen/kvällen. Ska bli skoj att jobba på kvällen eftersom jag inte har sett tjejen som jag jobbar med på ett par veckor nu. Ska ta en varm dusch nu sen ska jag sova!

Natti

Massage och tequila

Hejsan hoppsan allesammans!

Jobbade hela helgen, mindre skoj men det gick i alla fall bra. Börjar komma in i det och lära mig alla namn etc. Idag är jag i alla fall ledig, superskönt. Ska få välbehövd massage om en liten stund, yay! Har precis fikat med mamma, moster och mormor. Vi har lärt mormor hur man dricker tequila med salt och lime. Jag klarar dock inte av tequila längre. Efter att ha druckit upp mer än en tredjedels flaska på en halvtimme så går det inte längre... bluä!

Lördag

Blir inte så mycket uppdaterat nu eftersom det inte händer någonting, jag har alltså inget att skriva om. Jag bara jobbar och jobbar. Jobbade torsdag kväll, fredag förmiddag, idag jobbar jag kväll och imorgon förmiddag. Nästa vecka jobbar jag dock inte så mycket, det är skönt! En sak har jag dock lärt mig av det här jobbet, jag vill absolut inte jobba inom vården i framtiden. Det är inte alls min grej, det är ok för tillfället men nä...

Nu ska jag äta lite vattenmelon och sen... göra ingenting fram tills jag börjar jobba!

Ha en bra lördag

Torsdag

God kväll!

Här har det inte hänt mycket sen sist. Hålet där tanden brukade sitta läker fin fint. Igår var jag ledig men jag gjorde absolut ingenting, sov i stort sett hela dagen. Känner mig inge vidare pigg. Hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk. Anyways, shoppade lite reakläder i förmiddags och sen jobbade jag eftermiddag/kväll. Är supertrött och ska upp och jobba igen i morgon bitti så det blir sängen alldeles om en stund.

Tisdag

Glömde totalt bort igår att det var fem(!) år sen jag tog körkort. Herrejisses vad jag är gammal.

Idag har jag jobbat hela dagen. Vaknade imorse med blod i hela gommen, bluä. Var bara att peta upp såna kompresser. Men jag har ändå haft blodsmak i munnen hela dagen. Nu har jag lite ont också så jag ska ta några alvedon och sussa. Är ledig imorgon, yay. Den enda lediga dagen den här veckan så jag ska njuta massor av den.

Go natt!

En visdomstand fattigare

Hej och hallå!

Jobbade första dagen idag (på riktigt) det gick galant. Berättade ju tidigare att jag har haft ont i munnen länge. Ringde efter att jag slutade jobbet och fick en akuttid. Kom dit för tjugo minuter sen, öppnade munnen och sedan var bedövningen satt, det gick supersnabbt allting. Tog inte många sekunder innan tanden var borta. Den hade växt konstigt så den slet upp såren i min kind hela tiden +att den var svart. Så nu är det väck, superskönt. Dock inte lika skönt att gå runt med bomullsgrejer i munnen som irriterar svaljet så att jag vill spy hela tiden, ja ja det är sånt man får räkna med. Förra gången fick jag ju gå runt med stygn i kinden i en vecka, mindre skoj. Snart är de borta allihop, har bara en visdomstand kvar och den sista kommer aldrig komma upp!

Tandvärk

Ibland har jag inte turen med mig. Har haft ont i munnen i två veckor. Från början var det en blåsa som slog i tanden heeela tiden, jag kunde inte tugga eller bita ihop. Efter en massa sköljningar med Hexident är blåsan försvunnen men inte värken. Fick för mig att kika in och se hur det såg ut med en mindre (dock inte liten) spegel inkörd i munnen. Upptäckte till min fasa att visdomstanden är alldeles svart! Uack! Eftersom jag börjar jobba heltid imorgon har jag verkligen inte tid med det här. Det är dessutom typiskt eftersom den nya tandläkarreformen (heter det så?) börjar gälla från 1a juli. Skit också! Får ringa tandläkaren imorgon eftermiddag efter jobbet och se om de har nån akuttid, kan inte gå runt så här längre.

Sex and the City the Movie

Ååååh vad bra filmen var! Trodde dock att jag skulle få en sån tomhetskänsla som jag fick när serien tog slut men så var det inte. Känns som att mitt Sex and the City behov är uppfyllt. Tyckte dock att den skiljde sig lite från serien, men det klart i serien är de singlar och byter partners hela tiden. Det går inte att proppa in sånt i en film. Den enda besvikelsen var musiken, det har varit sånt himla prat om soundtracket och jag är verkligen inte imponerad! Men allt som allt är den klart sevärd! Har lovat Isabel att inte skriva vad som händer i filmen så jag ska låta bli! =) Tror inte nån vill veta som inte har sett filmen än.




Just ja, vi räknade till ca 10 killar i biosalongen, haha, garanterat medtvingade allihop! ;)

I'm off

Nu ska jag kila iväg och kolla Sex and the City the Movie. Har kollat på serien hela dagen för att komma i rätt stämning! =)

F*n J*vla Sk*t

Har fått resultatet från den tredje tentan, för att få godkänt var man tvungen att ha 60p, jag hade 55p, blir så jäkla arg! Ska vara arg på det resten av dagen sen får jag börja om. SKA klara den nästa gång. Satan också!

Juicy Lips



Julia tog denna härliga bild på mina rosamålade läppar. De ser sjukt uppumpade ut, ha ha! Och jag som funderade på att spruta in lite gojs, blir nog inte så inom den närmaste framtiden. =)

Midsommar 2008

Sista lediga dagen

Igår insåg jag att jag inte kan bo kvar här så himla mycket längre. (Kommer så klart plugga klart först) Jag hade tänkt att det skulle vara massor med folk ute igår kväll, det är ju trots allt långhelg och många har väl kommit hem för att fira midsommar. Men icke! Det var som att komma till en spökstad. Vi hade tre alternativ eller fyra egentligen, Perrongen där en massa folk åt nån utomhusbuffé även om alla satt inne. Time Out.. vet inte vad jag ska säga. Och Harrys som vi inte alls var sugna på. Eller att gå hem... Det blev Perrongen. Det var trevligt trots allt. Har så himla ont i huvudet idag. Måste dricka massor av vatten och knapra en massa alvedon så att jag är pigg till filmen ikväll. =)


Imorgon börjar verkligheten, är lite nervös. Kommer inte hitta hem till folk, och nu ska jag gå helt själv. Ja ja, om någon i Hällby ser en blond tjej irra runt så är det bara jag.

Me like...

Lördag

God kväll!

Har haft världens segaste dag idag. Har kännt mig helt bakfull fast jag bara drack ett par snapsar igår, strange. Ikväll ska jag till Grappa, igen. Denna gång ska jag träffa Isabel som är hemma över helgen. Tog ledigt imorgon, orkar verkligen inte jobba. Ska ju jobba hela sex dagar nästa vecka. Så det blir min sista slödag! Med SATC filmen på kvällen, iiii. =)

Lägger upp lite midsommarbilder när jag kommer hem, eller imorgon.

Ha en bra lördagskväll!

Happy midsummers' eve



Vill bara önska familj, vänner och er som jag inte känner en glad midsommar! Ha en bra dag med grillat, gubbar och sill!

Torsdag

Åkte ut till Kvicksund i förmiddags eftersom parkeringstiden i stan gick ut vid 11. Handlade lite åt mamsen först. Var supertrött imorse, har varit det ett tag nu. Hoppas det går över till nästa vecka när jag börjar jobba "på riktigt". Var och fikade hos Anna ett tag på eftermiddagen, hon flyttar ju söderut på söndag så vi ses kanske inte förrän i slutet av sommaren, innan hon åker tillbaka till Kalmar. Det var i alla fall supermysigt, tanken var att jag skulle komma på en snabb fika men den blev nästan två timmar lång! =)

Vid fem tiden åkte jag och pappa ut och cyklade en mil, shit vad jag har dålig kondition. Pappa liksom rullar fram medan jag kämpar flåsandes och alldeles högröd i ansiktet. Vi cyklade på grusväg och det är fasiken ingen lek att cykla i grusuppfartsbackar. Ondast fick jag i alla fall i händerna och i baken. Men det var skönt efteråt. När vi kom hem fick jag en stegmätare så nu tusan ska det gås 10 000+ steg om dagen.

Imorgon är det midsommar. Är det inatt man ska drömma om sin blivande man eller är det imorgon natt?


Onsdag

Hello hello!

Har inte varit hemma på hela dagen idag. Åkte iväg och handlade i förmiddags. Har så jättedålig matfantasi just nu så jag har aldrig mat hemma och jag vet inte vad jag ska köpa heller, suck! I alla fall så köpte jag sån müsli lösvikt, sån man blandar själv, skitbra idé ju. Har dock inte smakat den. Efter det åkte jag till Kvicksund, somnade till på soffan där, har varit superseg hela dagen. Sen var det dags att åka och jobba. Började 16 idag. Det gick jättebra att jobba, var inte så mycket att göra. Körde den största jobbilen hela tiden. Det är superryckigt att köra automat när man inte är van. Kraschade dock inte, som jag var nära att göra förra gången, =/.  Jobbade i alla fall till strax före nio. Nu ska jag poppa mig lite popcorn och kanske kolla fotboll... kanske Sex and the City.

Malin ringde tidigare och berättade att biljetter till Sex and the City filmen är bokade till premiären här i stan, yay! Can't wait!
 

Tisdag

Hejsan hoppsan!

Kom hem för drygt en timme sen, har varit igång heeela dagen. Gick med min systerdotter Malin till min frisör där hon färgade och klippte håret, blev superfint. Själv drack jag te och fick håret lockat med kanske världens bästa plattång, vill ha. Tyvärr kostar den 2000:-, liiite för mycket för en fattig student som jag. Efter det gick vi en sväng på stan, jag inhandlade en svart kofta och 2 par örhängen på rea. Sen blev det lunch på kina och ännu mer shopping. Köpte en hallonrosa klänning också, har letat efter ett klädesplagg i den färgen eftersom det är så fint när man är lite brun. (kan visa alla grejer sen). Åkte hem en snabbis och där låg ett platt paket på hallmattan. Det var en kuvertväska som jag ropade hem på tradera förra veckan, superfin! Åkte ut till Kvicksund och åt jordgubbar med vaniljvisp. Sen skjutsade vi hem Malin och där bjöd min syster på jordgubbar med glass, tur att man inte kan äta för mycket gubbar, det är ju så himlans gott. De har för övrigt en kanonsöt liten kisse som jag inte kunde låta bli att klappa lite på. Frågade min systerson Rasmus om jag fick ta med den hem, det fick jag inte nu men när den är stor får jag det! =) Om jag inte var allergisk så.

Nu ska jag kolla på Gossip Girl sen ska jag gå och lägga mig. Vi satt uppe och pratade till halv fyra inatt så jag är lite sliten idag.

By the way... Klarade ännu en av tentorna, nu väntar jag bara på ett sista resultat. Svinskönt i alla fall, två av tre godkända, yeah!


Superplattången ;)

Moffarkväll

Min systerdotter kom över redan ikväll så vi gick direkt till ICA och köpte chips, dip och dricka. Vi hyrde även filmen Juno, bra film faktiskt. Vi har även ätit vindruvor och chokladfondue. Riktig mys- moffarkväll. Imorgon blir det klippning, inte för mig dock, tror jag. ;)

Måndag

Eftersom jag inte gjorde något vettigt igår var jag inte alls trött när det var sovdags så jag var vaken halva natten. Detta resulterade i en rejäl sovmorgon, inte tills nu dock! =) Gick upp vid kvart över elva. Har inte gjort något idag heller, superskönt. Passar på medans jag kan. Håller på att plöja igenom Sex and the City boxen eftersom jag förmodligen ska gå och se filmen på söndag då den har premiär här i stan.

Känner mig inspirerad till att påbörja nåt nytt. Har lite idéer som jag ska se över om jag kan utveckla... blir så när jag är uttråkad ha ha!

I did it

Yay jag klarade litteraturtentan!!! Var helt säker på att jag skulle köra, men icke! Satan vad härligt!

SlappSöndag

Hej hej hallå!

Har haft världens slappaste söndag idag. Kan inte ens komma ihåg när jag hade en sån dag sist. Har verkligen inte gjort någe speciellt, superskönt.

Igår kom Anna hit. Vi drack en massa vin och doppade jordgubbar och vindruvor i chokladfondue, yum! Vi babblade på en massa, har ju faktiskt inte träffats på superlänge, så helt plötsligt var klockan tolv. Vi gick ner på stan, det var massor med folk ute. Satte oss på Grappas uteservering och drack vin och öl och fortsatte bubbla på. En märklig sak hände också som gjorde oss, framför allt mig jätteförvirrad... men inte mer om det.

En ledig vecka kvar sen är det dags att jobba som bara den. Ska njuta av att vara ledig, tänk om vädret kunde vara lite bättre!

Lördag

De sjuka drömmarna bara fortsätter... i natt drömde jag att jag födde tvillingar, ibland var det dock bara en bebis och nästa sekund var det två.

Anyway idag är det storstädning som gäller. Är så sjukt dammigt här. Hur kommer det sig att det blir så himlans dammigt i lägenheter? Mycket fortare dammigt än i hus. Ett mysterium. I alla fall så kommer Anna förbi här i kväll eftersom hon fortfarande inte har sett min lägenhet än. Sen ska vi gå ut och dricka lite vin, eller öl. Innan dess ska städningen vara klar och så ska jag hinna med att åka till farmor och fika lite.

Sjuka drömmar

God morgon

Blev sovmorgon idag eftersom jag är alldeles ledig! Drömde så himla sjuka drömmar. Bland annat så tatuerade jag in fiskarna från Shark Tales runt ankeln, gigantiska dessutom. Crazy! De betydde nå speciellt i min dröm. Vad kan detta stå för? =)



Nu ska jag ner på stan och boka klipptid till min systerdotter. Är i valet och kvalet om jag också ska passa på att klippa mig... svårt val. Vill ju göra håret lite mörkare, det kanske är bra att börja göra lite i taget nu så att det inte blir en chock som förra gången när jag färgade tillbaka efter ett par månader. Ska fundera en stund...

Utbildning hela dagen

Utbildningen idag gick bra. Lite långtråkigt på slutet men ändå intressant. De gick igenom saker som sekretess och mutor. Jag kom då på att jag har tagit emot en muta. Fick ju en blomma av min "vårdtagare" eller vad man ska kalla henne. Tänkte inte alls på det men så strikt är det egentligen. Jisses. Förstår ju att jag inte får ta emot saker från de jag jobbar med men en blomma eller så trodde jag var ok, men tydligen inte. Nu vet jag det. Får väl säga tack men nej tack nästa gång, det kommer säkert inte alls bli någon tryckt stämning efter det...

Åkte direkt från utbildningen till mamma och pappa som har gäster från Tyskland. Dock halkade samtalet efter lite då jag inte pratar ett ord tyska och de förstår inte engelska så himla bra. Efter att ha ätit supergod lax med kräftstjärtar tog jag min hulkenglass och åkte hem!

Snabblunch

Hej hopp!

Är hemma en snabbis på lunch. Har utbildning hela dagen. Man kan tycka att jag borde vara van med att bara sitta och lyssna eftersom jag pluggar men icke! Jag har skitsvårt att hålla mig vaken. Känner hur ögonlocken är på väg att falla ihop hela tiden. Vill bara sooova. Tack och lov så slipper jag jobba ikväll. Så himla skönt!

Gubbar med vaniljvisp

Jisses vad mycket tvätt jag hade, hela fyra(!) maskiner blev det, spännande spännande. =) Trots att vädret var sådär halvbra badade jag en sväng i mammas och pappas pool. Ska avsluta dagen med lite jordgubbar och vaniljvisp, yum! Imorgon har jag en helvetesdag. Ska först på utbildning 8-16.30 sen ska jobba mellan 17-22, häääärligt. Jag får tänka på pengarna! =) Efter imorgon är jag ledig i hela fem dagar, jippi! Typiskt att det ska bli skitväder då!

Onsdag

Sov som sagt var hela eftermiddagen igår, vaknade vid halvt tolv. Var vaken till ett sen somnade jag igen och vaknade för en halvtimme sen! Man kan säga att de senaste dagarna har varit lite uttröttande. Men å andra sidan så kom jag hem vid 6 tiden i söndags och jobbade hela dagen. Sen började jag mitt nya jobb på måndagen (7.30) samma igår. Men idag är jag alldeles ledig. Men då ska alltid nödvändigt fixas. Ska tvätta och handla, kom hem från semestern till en helt tom kyl, not good. Hade hoppats på fint väder idag, men icke!

Zzzz

Hoppsan, la mig att vila efter jobbet vid fyra och vaknade nyss, ha ha. Det är väl bara att gå och sussa igen. Blir så trött när jag har nytt jobb av alla nya intryck och allt jag måste lära mig. Imorgon är jag i alla fall helt leeeedig, jisses så skönt!

Natti

Turkey

Har varit så mycket sista dygnet att jag inte hunnit med att blogga. Flög som sagt var till Turkiet förra Lördagen. Vilken jäkla flygresa. Fick sitta vid nödutgången, yes tänkte jag, sjukt bra med plats att sträcka ut sig på. Så blev det minsann icke. Precis där låg nämligen planets enda toaletter så det var ett sjukt spring och om jag inte höll in fötterna så blev de trampade på eller överkörda av en sån drickvagn, no fun! Dessutom var planet fullastat med snorungar, fy satan säger jag bara. De var högt lågt och överallt!

Turkiet var i alla fall varmt och härligt. Solade, badade, läste och bara myste runt i en hel vecka, var inte igår jag gjorde det. Kemer var helt ok, kommer inte åka tillbaka men det funkade för en vecka. Störde mig dock på alla sliskiga turkar som frågade om jag var från England. De var helt förvirrade över min (halv)brittiska dialekt. Jaja, blev en del shopping också. Köpte ett par skor, en klocka och te! =) Älskar turkiskt äppelte, yum!

Har redan återgått till verkligheten. Kom hem igår morse vid kl 6 och började jobba vid 10.30. Idag har jag jobbat hela dagen på mitt nya jobb. Ska dit imorgon också för att komma in i det lite.

I'm back...

Måste springa och jobba, ska berätta om Turkietsemestern sen!

Ciao
RSS 2.0