Desperate is back

Jag insåg precis att Desperate Housewives börjar igen ikväll! Det är den enda serie som jag verkligen följer just nu. Brukar kolla in andra serier men jag orkar aldrig se hela avsnitt! Så ikväll ska jag ladda upp med chocolate chip cookies och cola zero och bara mysa ner mig i soffan!

Don't hate me 'cause you ain't me

Nu är jag hemma igen efter en lång dag på VFUn. Det har gått bra idag också. Dock hände det lite... annorlunda saker. Jag har bland annat träffat den otrevligaste människan någonsin, och jag har ändå träffat ganska mycket människor. Men hon var otrevlig på ett så puckat sätt att jag inte kunde annat än att skratta! Bland annat frågade hon med en "du kan ingenting" ton i rösten hur man kan få ut nåt av att ha VFU i ett ämne som man inte ska bli lärare i (precis vad jag gör den här veckan). Sen skakade hon på huvudet och slog ett papper mot pannan innan hon helt plöstligt började skratta okontrollerat. Jag blev rädd, mycket rädd. Tänk er att hon kan bli lärare till era barn! Detta utspelade sig på eftermiddagen, det var första gången hon ens tittade på mig och då träffades vi strax efter åtta i morse. Jag tyckte hon var skrattretande, men det kunde jag inte låtsas om inför eleverna. Tur att hon inte ska vara där samtidigt som mig mer.

Heeeelt färdig

Så här trött har jag inte varit på bra länge. Jag orkade knappt göra rörelserna på yogan, gjorde dem inte så noga som jag brukar men jag gick i alla fall dit. Jag hade med mig en filt till avslappningen. Helt plötsligt vaknar jag av att benet spasmar till... vet inte hur länge jag sov men det var nog bara ett par minuter. Sen kunde jag inte låta bli att somna om, vaknade till när det var slut. Ska ta en varm dusch och sova så att jag orkar med morgondagen. Ska vara på min partnerskola 8-17. Har lektioner hela dagen och sen är det konferens på eftermiddagen. Superspännande men det tar på krafterna!

Go natt!

Näe, jag fick ingen stol i huvudet...

Igår kväll var jag lite nervös över dagens/veckans VFU så jag hade ett välbehövligt terapisamtal med I. Hon frågade vad jag var mest nervös över, det enda jag kunde komma på var att de skulle kasta nåt på mig eller kalla mig för nåt elakt. Men vet ni vad? Det gjorde de inte! =) Alla var supersnälla, både lärare och elever. Å andra sidan var det första dagen av fem så de har fortfarande fyra dagar på sig att skrämma bort mig!

Nu ska jag göra som jag inte får och äta mindre än två timmar innan yogan men jag är så sjukt hungrig att jag kommer svimma om jag inte äter.

Karriärsval

Jag var inne på en sida och gjorde ett sk "personlighetstest" för att se vad jag ska välja för yrke. Visst ser det väl ut som att jag är på rätt spår? Tycker dock att det är intressant att hemmafru finns med som karriär...

Ingen rast och ingen ro

Åh vad det är segt att gå upp "tidigt" på morgonen! Igår låg jag och planerade en slapp söndag, helt plötsligt slog det mig, jag ska ju jobba! Ja ja, jag får ha en slapp söndagseftermiddag. Även om jag tror att jag kommer börja bli lite nervös inför morgondagen. Ska ju ha min VFU (praktik) nästa vecka. Tänk om eleverna äter upp mig! Man vet inte med dagens ungdom, de ser lite farliga ut tycker jag.

Nä, nu ska jag iväg och göra lite nytta!

Ha en bra söndag!

Bakislördag

Idag är läget inte helt stabilt. Jag glömde ju bort att dricka resorb igår så idag ligget jag i soffan med världens huvudvärk. Mamma och pappa skulle på nån teater/musikal så de passade på att ta med min cykel in till stan. Jag tänkte att när jag ändå var uppe kunde jag lika gärna gå och köpa pizza! =) Har inte ätit det på sjukt länge så det förtjänade jag!

Nu ska jag krypa upp i soffan igen och tycka lite synd om mig själv!

Ooops I did it again

Mycket trevlig kväll. Jobb med tacos och teknad film. Sen bar det av till en singstarkväll med några "kursare". Jag vann över ett par stycken, dock inte alla! =/ Alla andra tjejer gav upp efter det men som vanligt kan jag inte kasta in handduken och gå hem i tid utan jag fortsatte vidare med karlarna, Ett par öl senare blev jag bjuden på kebab och till sist bar det av hemåt. Nu är jag trötter så det bara skriker om det så det är sängen nästa som gäller.

Go natt go natt!

Just another friday

Jag är ännu mer irriterad på min arbetsgivare just nu eftersom de menar att jag har fått dubbel lön tidigare och därför kan jag inte få nån nu. För det första är jag timanställd, både jag och den jag jobbar för redovisar det antal timmar jag arbetar. Hur kan det då bli fel? Hur kan de dessutom bara låta bli att betala ut lön, utan att höra av sig?

Skit samma! Hela dagen har handlat om naturvetenskap, nåt som jag verkligen inte har nån koll på. Vi fick göra lite småexperiment som var skojiga!

Nu ska jag strax äta lite, iväg och jobba några timmar sen ska jag dricka vin och köra singstar med några klasskompisar! Älskar singstar och vin... så det kan ju inte bli dåligt! =)

Var är mina pengar?

Nu har jag färgat håret, igen... det är fortfarande blött men det ser redan bra mycket bättre ut än innan! Tror jag kan visa mig ute bland folk igen imorgon, ha ha. Har skola hela dagen, sen ska jag ta en snabb sväng på stan och sen på kvällen ska jag jobba. Blev lite sur idag eftersom jag inte har fått lön från mitt ena jobb. Jag behöver inte pengarna just nu men visst ska man väl få betalt för det jobb man har utfört. Har mailat och frågat vad som har hänt, får ringa imorgon om det inte händer nåt.

Dags att sova! Natti!

Misslyckad hårfärgning

Ibland undrar jag var alla dessa som försörjer sig på att blogga finner sin inspiration. Jag menar de gör ju inget speciellt på dagarna men ändå har de en massa att skriva om.

Idag skulle jag ha gått i skolan på eftermiddagen men tack vare en misslyckad hårblekning igår så vägrar jag gå utanför dörren innan det blir mörkt! Har dock varit till affären för att köpa mer blekmedel för att fixa håret! Jag ser inte klok ut just nu, ser ut som att jag har peruk på mig! Suck! Jag brukar ju alltid fixa utväxten själv utan problem, men denna gång ville det inte bli bra minsann.

Monki

Nu är jag hemma igen från invigningen av nya Monkibutiken här i stan. Jisses vad de har fina kläder!! Men det var så sjukt mycket folk. Jag och M drack en drink, kollade in kläderna, konstaterade att kön till buffén var alldeles för lång och sen gick vi hem! Jag är nog rätt gammal ändå, ha ha!

Invigning

Puh, jag överlevde dagen! Men jag har varit bra trött. Sprang på min vän Judy på väg till skolan som bjöd in mig på invigningen av Monkibutiken ikväll. Så nu ska jag slänga i mig lite mat, göra mig i ordning och springa iväg igen.

Ha en bra kväll!

Zzzz

God morgon!

Idag har jag som sagt heldag i skolan. Tanken var ju att jag skulle gå upp tidigt idag för att hinna duscha och göra lunchlåda. Men icke! Orken ville inte infinna sig. Så jag har fått stressa ihop allt, men det gick det också.

Nu ska jag packa ihop mina grejer och ge mig av!

Sova med gott samvete

Jag insåg idag vad mycket man hinner med när man går upp tidigt. Imorse var jag uppe redan strax efter sju. Har hunnit med Ikea, långpromenad, taco+vinkväll och en hel massa annat. Känner alltid att jag kan gå och lägga mig med gott samvete eftersom jag har tagit vara på dagen.

Imorgon är det skolan hela långa dagen. Måste gå upp extra tidigt för att göra matlåda, suck! Så går det när man är ute en "school night".

Sov gott mina vänner

Dags att växa upp?

Ibland undrar jag hur gammal jag egentligen är. Jag är värdelös på att sköta min ekonomi. Är alltid luspank sista veckan innan det är studiemedelsdags. När ska jag lära mig egentligen? Ibland är pengarna så gott som slut redan efter en vecka. Jag har försökt göra budget men jag håller den ju aldrig i alla fall så, what's the point?

Härom dagen insåg jag när det var dags att sova att det enda jag hade ätit under hela dagen var en chipspåse. Jag glömde bort (!) att äta riktig mat.

Jag kommer på mig själv med att lukta på mina kläder om de luktar rök innan jag åker hem till mina föräldrar. Jag är 23, tror att det är dags att sluta med smygrökningen snart.

Jag hatar att tvätta kläder, ser det som världens projekt. Jag älskar dock nytvättade kläder men att göra det är alldeles för tråkigt. Skulle helst av allt se att nån annan tvättade, strök (vilket jag aldrig någonsin gör), manglade och vek ihop mina kläder åt mig.

Jag älskar att shoppa tills jag knappt får plats med fler påsar i händerna. Så när jag kommer hem har jag glömt bort hälften av vad jag har köpt, då blir det som en överraskning när jag häller ut alla nyinköp på sängen och jag får som ett rus av att se alla nya saker.

När jag festar gör jag det som om det inte fanns någon morgondag. Jag kan absolut inte vara den som går hem först, snarare tvärtom. Jag är tjejen som ser förvånad ut när lamporna tänds på krogen och undrar var efterfesten är. Att jag inte kan dricka starksprit är något som jag glömmer bort varenda gång. Det slår aldrig fler, helt plötsligt står jag där och häver shot efter shot.

Kommer jag någonsin att bli vuxen?

Vadå fördomsfull

Idag var jag och min lilla mamma på Ikea en snabb sväng. Efter åkte vi till Max för att äta. I kön böjer sig mamma fram och viskar: Kolla, Jehovas Vittne. Jag kollar in killen och viskar tillbaka: Men mamma, jag tror han är taxichaufför.

Nakenyoga... interesting

Har nyss kommit hem från yogan. Det va riktigt jobbigt stundvis idag, jag har inte riktigt kommit in i andningen än, måste träna på det. Men jag tycker nästan det bästa är meditationen. Slog på tvn när jag kom hem och fastnade framför Outsiders. Där yogade de nakna... hmm lite märkligt med tanke på vilka positioner man står i, ha ha!

Många frågor poppar upp i mitt huvud när jag ser såna "dokumentärer". Framförallt: Hur kommer det sig att så många naturalister bär hatt?

Yogatime

Idag har det verkligen varit en seg dag. Jag ska strax gå och yoga igen. Så himla skönt! Det är lite synd att det är på måndagar bara, hade varit skönt att ha den avslappningen senare i veckan när stressen börjar göra sig påmind. Men, jag antar att jag kan yoga hemma själv efter ett tag när jag har kommit in i det och känner mig bekväm med alla ställningar och grejer!

Panik

Imorse vaknade jag med ett ryck. Drömde att jag var på en båt som höll på att skjunka, skitläskigt! I alla fall så satte jag på tvn för att kolla på Vakna. Slutade med att jag låg och halvslumrade och lyssnade istället. Till saken... Magdalena Graaf är med nu istället för Josefin och så var Johan T Lindwall med idag. Helt plötsligt hör jag hur Johan kritiserar kändisar som inte har gjort nåt speciellt, som bara är kända för att det är kända liksom. Men hallå.. vad har Magdalena Graaf gjort?!

Strunt samma, nu har jag precis varit och handlat upp mina sista stackars kronor. Tur att det är "löning" på torsdag. Tanken var att jag skulle åka till Kalmar i helgen men nu har jag fått chansen att jobba fredag kväll och söndag förmiddag och det är sånt jag får ta. När man är student är varje extrakrona superviktig! Får hälsa på Anna någon annan helg. Ska åka till Borlänge någon helg också och till Stockholm. Känns som att den här hösten kommer flyga förbi!

Jag har bestämt mig...

Ni kan inte förstå hur duktig jag har varit idag. Jag har städat och röjt i lägenheten. Borrade upp hyllan i köket och dammsög överallt, till och med bakom/undet spisen. Det behövdes kan jag lova. Så nu har jag bara myst runt i mitt rena hem hela kvällen! Känns så tomt att inte ha något att göra. Jag lämnade ju in min hemtenta/PMa i fredags så nu finns det inget att göra innan nästa halva av kursen sätter igång på onsdag.

Jag har funderat fram och tillbaka hela sommaren om jag ska färga min utväxt eller låta håret vara mer naturligt. (Ja, jag vet, dagens I-landsproblem). Har kommit fram till att det nog blir en blekning till. Jag har låtit håret vila sen i maj så utväxten är rätt rejäl men eftersom solen har blekt allt så syns det inte så mycket. Men... Jag vill nog vara superblond ett tag till. Ska ta tag i det imorgon.

Söndag

Är det inte märkligt hur dagar bara kan... försvinna. Man går upp och helt plötsligt är dagen över och det är dags att sova igen. Igår var en sån dag, visst att jag inte kände mig helt pigg men ändå. Har sagt att jag ska städa idag men jag kommer mig liksom inte för. Vet inte riktigt var jag ska börja, är inte det irriterande?

Nä nu ska jag sluta muttra och borra upp en hylla i köket istället!

Lördag

Suck vad jag inte känner mig pigg. Är alldeles snorig och fortfarande småkrasslig! Ska åka ut till mamma och pappa en sväng... får kanske ta ett jättevarmt bad för att locka fram förkylningen.

Shit, parkeringen går ut om 20 minuter och här sitter jag i mina PJs. Bäst att skynda på lite!

Busy busy

Jisses vilken dag det blev idag. Fick stressa lite imorse då jag hade valt att inte tvätta håret för att prova mitt nya torrshampoo. Blev skapligt förvånad när jag tog upp flaskan och den kändes jättelätt. Försökte spraya men insåg ganska snabbt att den alldeles nyinköpta flaskan var tom! Den måste ha läckt eller nåt så jag har mailat eleven.se för att se om jag kan få en ny eller pengarna tillbaka.

Förmiddagsföreläsning kan vara en av de mest onödiga någonsin, lärde mig verkligen ingenting! Men men, åt kinabuffé med några klasskompisar efter så då kändes det värt att ha åkt till Västerås. Fick sen skynda mig eftersom jag skulle träffa min handledare på partnerskolan, kom dit fem minuter tidigt med andan i halsen. Mötte min gamla matte och idrottslärare som hjälpte mig hitta rätt. Mötet gick jättebra och jag känner mig superpeppad inför VFU:n. Skyndade mig därefter vidare för att träffa Anna och fika. Efter fikan och en sväng på stan gick vi vidare till Jeanette och Petters nya lägenhet för en husesyn. Så nu, efter en massa skratt åt gamla minnen och några glas vin är jag äntligen hemma. Ska äta lite och sen soooova!

Finally Friday

God morgon!

Idag är jag uppe med tuppen, ska ju åka till skolan i Västerås. Efter det ska jag skynda mig tillbaka till stan eftersom jag ska iväg och träffa min handledare på partnerskolan. Sen ska jag träffa Anna panna som är i stan över helgen. Busy busy! Känner mig inte helt pigg heller, är alldeles snorig... men det är väl bara att bita ihop och köra på!

Ha en bra fredag!

Klar!

Tjolahopp!

Nu är jag hemma igen. Jag och M åkte runt som tokar och letade bröllopsplats utan att hitta nåt. Sen blev det för mörkt och idol kallade så vi åkte hem och kollade på det innan jag fick skjuts hem. Satte mig och skrev klart det sista och skickade in PMan. Jag känner alltid sån ångest precis när jag har lämnat in något till skolan. Tänk om det är helt värdelöst. Men jag vet att lugnet över att det är klart snart kommer att infinna sig!

Nu ska jag stupa i säng. Imorgon ska jag vara i Västerås på högskolan hela förmiddagen.

Lååång dag

Hej hej hallå!

Nu är jag äntligen hemma. Har varit i skolan hela dagen. Vi har haft information inför VFU som vi ska på om 1½ vecka. Jag ska dock till min partnerskola imorgon och träffa min handledare och planera vad jag ska göra när jag kommer dit. Det känns kanon! Idag var det sjukt skoj i skolan. När vi hade ätit lunch kom en killa från vår grupp som hade ätit på annat håll tillbaka med en påse bullar till oss, så himla sött. Sen skulle vi dela upp vår lilla grupp i två ännu mindre grupper, de som pratar mycket i en grupp och de som är tystare i en annan. Gissa vilken jag hamnade i, ha ha. Jag och två tjejer till var i "pratgruppen", det var skönt att diskutera och få respons direkt. Så är det aldrig annars eftersom vi har så många som inte säger så mycket i hela gruppen.

Nu ska jag skriva klart min uppgift som ska lämnas in i morgon sen har jag lovat M att åka runt och leta platser där hon kan gifta sig med sin karl. Får se hur det går. Eftersom jag har ätit bulle idag är det bäst att jag ger mig ut på en långpromenad/joggingtur.

En massa flum

Nu har jag jobbat klart för idag. Är verkligen supertrött! Men jag ska ändå ta mig i kragen och gå ut och gå en sväng. Ska kolla klart på Idol först. Sen måste jag plugga en stund till när jag kommer hem. Ska ju lämna in en PMa på fredag och jag är bara halvfärdig. Får fixa det sista imorgon kväll i värsta fall. Man kan lämna in det om några veckor men det känns som att jag vill bli av med det, risken är att jag sitter med en hel massa jobb sen istället.

Nyttig dag

God morgon/middag!

Tanken var att jag skulle gå upp vid 9 idag och sätta igång med pluggandet, men icke! Vaknade 11, är fortfarande helt övertygad om att jag har nån förkylning som ligger och gror i kroppen. Annars brukar jag inte kunna sova så länge. I alla fall så är jag igång med pluggandet nu. Bör skriva klart min PMa idag eftersom jag har heldag i skolan imorgon och den ska vara inne 7.59 på fredag. Men det går nog bra. Jag ska dock jobba idag 16-20 men då hinner jag kanske skriva lite ikväll också. Tänkte försöka hinna med en promenix också, får se om det blir innan eller efter jobbet. Det är lika bra att hålla i promenaderna nu när jag har börjat, hoppar jag över det en dag så är det kört sen.

Nu ska jag sluta flumma och göra lite nytta!

Telefonterapi

Blev så otroligt sötsugen nu på kvällen att jag slängde ihop en Gino, sjuuukt gott! Sen fick jag dåligt samvete så jag gick ut och powerwalkade några kilometer. Jag har bestämt mig för att bli lite nyttigare och ta bättre hand om mig själv, därför får jag som ångest så fort jag mumsat i mig nåt onyttigt! Men men... that's life.

Pratade en stund med I i telefon, behövde prata av mig om lite saker som känns jobbiga. Ibland önskar jag att allt bara kunde vara som vanligt. Men, det som inte dödar mig stärker mig. Känns skönt i alla fall att prata med någon som känner mig och som bryr sig!

Nu ska jag kolla på Mandomsprovet med Dustin Hoffman sen ska jag sova!

Aj aj aj

När jag vaknade imorse kände jag inte alls av att jag hade yogat igår. Men under dagen har träningsvärken krupit sig på. Nu har jag så sjukt ont i hela överkroppen. Men visst är det väl skönt med lite träningsvärk? Måste nog ta en het dusch om en stund för att se om det blir lite bättre. Och då yogade vi inte så himla länge utan vi gick mest igenom grunderna. Hur ska det gå när vi håller på i hela 75 minuter? Jag kommer bli sjukt fit! =)

Who, me?

Imorse när jag kom till skolan så var den första kommentar jag fick "Jisses vad fin du är i håret". Hur lycklig blir man inte av sånt? Jag tyckte själv att jag såg ut precis som vanligt, det måste vara mitt nya shampoo eller nåt. =) Men det slog mig hur mycket en sån liten kommentar kan göra. It made my day!

Kan det vara så...?

På väg hem från skolan skulle jag till Clas Ohlsson för att köpa en sladd till mamma. De höll på att renovera en massa i köpcentret där CO ligger, helt plötsligt ser jag nåt som jag känner igen på en vägg inne i en av de tomma lokalerna.... Var tvungen att kolla om det jag trodde stämde , och ja, det gjorde det!



Monki öppnar här i höst! Yay!!! Ännu ett ställe att göra av med pengar på! =) Nu fattas bara Top Shop och Miss Selfridge, sen är Eskilstuna hyffsat ok att shoppa i!

Tisdag

God morgon!

Idag ska jag till skolan för en gångs skull. Har föreläsning hela förmiddagen. Ska prata ännu mer om läroplaner... börjar tröttna lite på det nu, vill gå vidare. Somnade sent igår så jag känner mig sådär lagom pigg idag. Får hoppas att jag får en chock och piggnar till av kylan utomhus!

Hoppas ni får en kanondag!

My first yoga experience

Rubriken stämmer dock inte helt. Jag provade "yogasize" en gång när jag var 16 eller nåt.på ett halvseriöst gym. Jag tror jag och mina kompisar fnissade oss igenom det passet. Det var i alla fall ingen höjdarerfarenhet. Annat kan jag säga om idag. Det va så grymt skönt att yoga. Ledaren är superbra och förklarar allt ingående och säger alla ord på indiska. Jag trodde vi hade hållt på i en kvart när det var dags för avslappning och helt plötsligt hade 75 minuter gått, jisses!

Jag kan verkligen rekommendera vinyasa yoga!

Eftermiddagsprommis

Kände mig helt paj i huvudet ett tag så jag drog på mig varma kläder och gick ut på en promenad i höstvädret. Med Paramore i lurarna gick jag runt Djurgården. Hääärligt, perfekt när man behöver rensa tankarna.



Passade på att smita in på Hemköp och hämta lite paket. Mitt favoritshampoo hade kommit. Det finns inte att köpa här i stan så jag brukar skicka efter från eleven. Det är det drygaste shampoo och balsam jag någonsin har provat, jag köpte mina senaste flaskor i april(!) och de har precis tagit slut. Passade på att skicka efter ett torrshampoo också. Ska nog ta ett snack med Karro nästa gång jag klipper mig och se om de inte kan börja köpa in mitt shampoo och balsam så att jag slipper skicka efter. =)

Ny vecka nya tag

God dag mina vänner!

Inatt har jag sovit lika många timmar som jag sammanlagt sov i helgen! =) Inte konstigt att min kropp blir helt f*cked up! Oh well, idag ska jag plugga, hämta ut lite paket, och gå på första yogapasset. Kan knappt hålla mig, det ska bli superskoj, att yoga alltså! =)
Anyways fick en inbjudan till Halloweenfest i Stockholm, det finns inte mycket som är så skoj som att klä ut sig! Jag vet precis vad jag ska gå som om jag går. Måste styra upp lite grejer först.
Nu ska jag ta tag i min dag...

Barndoms Crush

Sitter och kollar på hål i väggen. Det är faktiskt jätteroligt, men inte alls lika roligt som det japanska ser ut att vara. Blev dock glad när jag såg att Johan Petersson är programledare. Har haft en crush på honom ända sen Disneyklubben! =)


Kalasskoj

Jisses vad jag är trött nu. Kan knappt hålla ögonen öppna. Gick upp vid 6 imorse och åkte iväg och jobbade. Insåg att jag faktiskt gillar mitt jobb, skulle dock verkligen inte vilja jobba med det på heltid. Efter jobbet åkte jag på kalas, åt en massa tårta och kakor (imorgon är en ny, smalare dag) och samtalade med mina underbara syskonbarn. De är så himla mysiga!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite godis och  försöka hålla mig vaken en stund till.

Lördagsmys

Har spenderat hela eftermiddagen + kvällen hemma hos päronen, myysigt! Precis när jag började planera att dra mig hemåt ringde mobilen. Det var en tjej som jag jobbar + pluggar med som var kanonförkyld och undrade om jag kan jobba för henne imorgon. Och visst kan jag det. Har surat hela veckan för att jag inte får jobba något så då kan jag inte gärna tacka nej. Så imorgon bitti 7.30 ska jag vara på jobbet. Har ju inte jobbat på en månad nu. Men jag kommer nog in i det snabbt igen. Efter jobbet blir det kalas i Västerås. Min kära systerson fyllde 17(!) i måndags. Shit, jag är moster till en 17 åring.... ingen panik Anna...!

Nu ska jag strax gå och sova. Hoppas jag får sova mer än de 3 stackars timmarna jag slumrade till i morse.

Sömnlös natt

Jag är nog minsann inte så sjuk som jag har trott. Sov inte en blund inatt. Ni som brukar läsa bloggen vet att jag har såna nätter lite då och då. Det är sjukt jobbigt men inte så mycket att göra åt saken. Istället låg jag och kollade på hela säsong två av A shot at Love With Tila Tequila. Ha ha, känns ju vettigt.

Nu är mitt huvud helt paj så jag ska göra mig i ordning och åka ut till mor och far. Nog för att jag har en förmåga att somna där men jag ska försöka hålla mig sysselsatt.

Ha en fabulous lördag!

Freakin' funny

Var tusan hittar man så många kortväxta människor som ställer upp på att dansa utklädda med knivar i händerna, till Jessica Simpson... Det är så himla roligt!

Fredag helt enkelt

Nä, det blev ingen skola för mig idag. Får hålla mitt föredrag nån annan gång. Känner mig inte alls kry så jag tänker ligga i min soffa, äta varm nyponsoppa med glass och skriva lite på PMan som ska in nästa vecka. Jag hade världens ångest för att jag inte hade satt igång med den, visst ju inte hur jag skulle börja. Sen läste jag att den ska vara 3-4 sidor lång. Vet inte om ni kommer ihåg men i våras var jag tvungen att skriva en 20 sidors PMa på en vecka. Detta känns genast mycket lättare! Är inte ett dugg orolig, har dessutom redan börjat utan att jag visste om det, ha ha!

En helt vanlig dag

Idag har varit en sån händelselös dag. Har pluggat, handlat och ätit lunch med min lilla mamma. Sen blev det ännu lite mer pluggande. Får se hur jag gör imorgon, känner mig ju inte någe pigg. Den som lever får se.

Nu blir det Idol!

Krasslig

Suck, jag känner mig alldeles krasslig idag. Precis som man gör innan man blir sjuk, men det bryter ju aldrig ut! Hoppas verkligen inte att det sätter sig på rösten, som det brukar göra. Imorgon ska vi hålla "föredrag" inför klassen och spela in. Då vill jag gärna att rösten ska funka som den ska. Får hinka i mig te hela dagen idag.

Jag förstår inte en sak. Många som jag pluggar med brukar plugga tillsammans. Jag har försökt sitta med men jag kan verkligen inte fokusera på det jag ska göra. Finns det folk i min närhet då måste jag prata med dem. Det finns ingen som är så lättdistraherad som jag. Får kanske försöka träna på att bli bättre.

Snooze

Idag bet jag ihop och gick till skolan. Hade svinont i magen i morse men det blir ju inte bättre av att jag ligger hemma och gör ingenting. Fick lite saker och ting förklarade så nu har stressen släppt litegrann. Åkte sen hem vid lunch, kände mig lite sliten så jag vilade en stund på maten. vaknade nyss och känner mig alldeles snorig och har ont i halsen. Hoppas jag har snarkat bara.

I söndags fick jag lite panik då jag insåg att höstens yoga skulle ha betalats förra veckan för att man skulle få behålla sin plats. Jag förde snabbt över pengarna och mailade för att se så att jag fortfarande får gå. Fick svar idag att min plats finns kvar, tack och lov. Så på måndag kör jag igång!

The most perfect view

I helgen var jag som sagt i Hufvudstaden på drinkfest. Alla hade med sig sprit placerades på ett bord så att man kunde blanda olika drinkar. Jag upptäckte att jag kan  göra.... 1 drink, jag gör grymma Cosmopolitans, but that's it. Försökte mig på en massa andra men de smaka bara för illa. Det hela slutade med att andra fick blanda drinkar åt mig. Festen var i en lägenhet vid Slussen, den ligger på 9e våningen och har en sjuuuuk utsikt. Jag har lånat bilden som togs i lördags kväll. Check it out!

Paket, weehoo

Jag tog mig i kragen och gick ner till Hemköp för att hämta lite paket, samt skicka tillbaka lite grejer. Känner mig lite piggare nu, tror att stressen sätter sig i magen som alltid. Ska försöka att sova och äta ännu bättre och ta tag i allt på en gång och inte skjuta upp allt.


Det första paketet var från HM..

...och innehöll en superfin tunika från "Art by" kollektionen och en kuvertväska som var lite glansigare än jag trodde men ändå fin!


Det andra paketet var från Buzzador, det är fullt med en ny tandkräm som jag ska få prova på och låta andra prova på också. Det innehöll 1 stor tandkräm, 1 tandborste och 15 småtuber med tandkräm som jag ska dela ut till familj och vänner.

Vill ni också prova på nya produkter så anmäler ni ert intresse på Buzzador.se, det är helt gratis. Om ni uppger mitt användarnamn princessanna tror jag att det går lite fortare för er att få hem och prova på saker.

Sjuuuker

Jag blev hemma idag. Min mage vill inte alls vara med i matchen. Ligger nedbäddad i soffan och läser lite och kollar på the VMA's samtidigt. 

Har funderat på en grej, hur kommer det sig att jag har sjukt bra hårdagar de dagar jag inte behöver lämna huset. Men när jag ska nånstans då ser håret ut som skit. Dagens i-landsproblem.

Inget funkar som det ska just nu...

Försökte logga in här igår för att lägga upp lite bilder helt utan resultat. Det gick bara inte. Idag kan jag logga in (uppenbarligen) men några bilder går inte att lägga upp. Ja ja, det får vänta lite till då.

Börjar skolan 13 idag men jag vet inte om jag kommer iväg. Har sån sjuk magknip, vet inte om det är stress eller möjligtvis magsjuka. Hoppas verkligen inte på det sistnämnda. Har inte tid med det. Får kanske bli lite hemmastudier som det ser ut just nu. Jag måste lära mig att inte stressa upp mig för såna saker, blir man sjuk så blir man. Hela världen rasar inte för att jag måste stanna hemma en dag.

Ska vila en stund och se om kroppen vill jobba med mig eller inte...

The list of the day

Planerna för dagen har förändrats litegrann. Min spinningpartner har råkat ut för flunsan så jag skjuter upp tränandet till imorgon. Har fått total hjärnsläpp när det kommer till pluggandet. Ska skriva en PMa till nästa fredag och jag har ingen som helst aning om vad den ska innehålla. Ska ta reda på det under morgondagen.

Jag älskar listor... hittade denna hos söta Anna.


10 favoriter
Dialekt: Skånska, lätt!
Mat: Kroppkakor
Låt: För tillfället lyssnas det en hel del på Dylan
Tecknad figur: Har ingen
Sport: Hockey (dock bara att se på)
Komiker: Hipp hipp gubbarna
Veckodag: Fredag
Glassmak: Lakrits
Soloartist: Finns alldeles för många bra för att välja en

9 för tillfället
Humör: Trött och förvirrad
Tanke: Var ska jag börja?
Kläder: Mysisar
Bakgrund: Min hääärligt lila soffa
Känsla: Total förvirring på alla plan
Tid: 14.05
Bästa sak: Att det är måndag, jag har hela veckan på mig att lösa en del problem
Irritationsobjekt: Ingenting just nu

8 första
Bästa vän: Anna Wall
Husdjur: Har nog aldrig haft nåt eget djur, vi hade dock pippifåglar ett tag
Kyss: Oj, i 4an kanske...
Piercing: I öronen
Förälskelse: Nåt gossebarn på dagis, minns bara att han hade glugg mellan tänderna, charmigt!
CD skiva: Lisa Ekdahl tror jag
Bil: Har fortfarande inte haft en egen bil
Ord: Ingen aning

7 senaste
Telefonsamtal: Pappa ringde och frågade om jag skulle ha mina skor, trots att jag inte ska träna idag
Mat: Lasagnerester från igår
Dryck: Vatten
Biltur: Hemifrån till tågstationen i lördags då det spöregnade! (Tack snälla mamma)
Spelad låt: It ain't me babe, Bob Dylan
Tv-program: Våra bästa år
Köpta klädesplagg: En superfin lila oversized stickad basker från MQ

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: Näpp
Brutit  mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej, dock har det varit på håret...
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Nej, tack och lov
Varit med i tidningen: Man kunde nog skymta mig i nån sån studentspecial runt balen och studenten

5 nej tack
Skolämne: Det är aldrig fel att lära sig nåt nytt
Mat: Vad som helst som har med broccoli att göra, uack!
Musik: Finns inget sådant
Dryck: Tequila
Djur: Fåglar

4 saker
Du gjorde igår kväll: Överlevde bakfyllan
Du kan höra just nu: TVn, datorn och grannens dörr som precis stängdes
Du inte kan leva utan: Syre?
Du gör när du har tråkigt: Äter...

3 personer
Du kan berätta allt för: Mamma, Isabel och Anna
Du tycker om: Det är minst tre, tro mig
Du inte gillar: Oj, det vill jag inte ta upp här

2 val
Coca Cola eller Fanta: Cola
Hund eller katt: Varken eller

1 önskan
Att allt ska lösa sig på bästa sätt

I'm back...

Att lägga ner bloggandet helt var inte så lätt. Precis när jag hade slutat blogga tänkte jag ofta "åh, det här måste jag skriva om". Loggade in på bloggen för första gången på en månad igår och kollade statistiken, det visade sig att det är flera som är inne och kikar här varje dag, det peppade mig att sätta igång igen. En hel månads paus blev det, mycket har hänt under denna månad. Jag fick 1½ veckas semester (tror jag det blev), har börjat skolan igen, läser nu lärarens uppdrag. Om tre veckor är det dags för min första VFU (praktik).

Ska lägga upp lite bilder senare idag så att ni får se vad jag har pysslat med. Men först har jag bergvis med skolarbete att jobba mig igenom, sen ska jag till Friskis på mitt första spinningpass sen jag var... 16 eller nåt. Får se hur jag mår efter det. =)

Ha en bra måndag!
RSS 2.0