Jag har lyckats förtränga...

...att jag ska operera bort en visdomstand imorgon eftermiddag. Ska bli skönt att ha det gjort men jag ser inte fram emot smärtan som jag får stå ut med efter. Har sett en massa facebookmeddelande om folk som ska fira valborg storslaget. För mig kommer nog helgen tillbringas i soffan med en massa alvedon. För övrigt visste jag inte att man firade valborg efter att man fyllt 15...! Men men, var och en blir salig på sin tro!

Börjar bli uttråkad

Nu har jag suttit hemma i sen i söndags. Ögonen kliar lite mindre idag och näsan har torkat upp lite. Finns inte så mycket att göra när man bara är hemma. Har pluggat lite, kollat en hel massa på tv. Har läst en massa Elle och Harper's Bazaar som jag köpt under vintern och våren men inte haft tid att läsa tidigare.

Hittade recension på en film som jag blev lite sugen på att se...


Det verkar vara en riktig Annafilm! Är så sjukt avundsjuk på Isabel som ska åka till Paris på torsdag! Jag vill också! Tanken var att jag skulle åka dit i juni men det finns inga flyg när jag kan. Istället är en resa till Malta inbokad. Det ska bli spännande. Skönt med en vecka med sol, bad, god mat och bara vila. Tackar skatteåterbäringen som gör den vecka möjlig! =)

Ögonen kliar sönder

Satan vad jag har varit snorig de senaste dagarna! Är så sjukt trött på att ha rinnande näsa konstant så jag ringde vårdcentralen idag. Hon började med att prata om sprutor som man ska ta i flera år, jag avbröt henne och sa "mmm, hyposensibilisering, jag vet. Har provat det." Tog sprutor i tre år, först en gång i veckan i 15 veckor sen varannan månad i två och ett halvt år. Funkade det? Näpp! Så nu ska jag till doktorn på onsdag, hoppas jag får äta kortison eller nåt ett tag så att jag kan vistas utomhus. Om inte annat för att kunna sova på nätterna utan att ligga vaken och nysa och snora.

På onsdag ska jag även skära ut visdomstanden. Eller jag ska inte göra det men tandläkaren ska göra det på mig. Fick veta i helgen att man kan få ticks om de råkar komma åt nerver. Det har jag minsann inte fått veta av nån tandis. Dåligt!

The sun is shining

Hej hej hallå!

Ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen! Har varit en busy vecka. Våren har dessutom kommit ordentligt och därmed nysningar, kliande ögon och rinnande näsa! Ett skit är vad det är. Idag skiner solen och jag gör som en äkta pollenallergiker, sitter inomhus och smörjer in mig med brun utan sol!

Häromdagen pajade min dator. Fantastiskt! Eluttagsgrejen funkar inte så jag gick till Onoff och skulle be att de skulle laga den. 2000 kronor som minsta summa skulle de ha för besväret. Jag tyckte det var lite väl blodigt så nu har jag införskaffat en ny maskin istället. Blev verkligen ingen monsterdator utan den billigaste de hade så att jag kan skriva skolgrejer, blogga och sånt viktigt!

Nu ska jag fixa mig lite för att eventuellt gå och dricka lite vin ikväll. Hoppas snorandet ger med sig lite...

Happy Birthday to Me

Jaha, då var jag 24 då. Känner mig faktiskt lite äldre än igår. Gårdagskvällen var dock mycket trevlig med vänner, vin, mat och singstar! Tack alla som kom! Nu ska jag vila resten av min födelsedag, det är hårt att bli äldre!

Da'n för da'n...

Imorgon fyller jag ännu ett år, herrejisses! Var tog åren vägen? Ja ja, firas ska det i alla fall. Har frostat tårtan + Isabels glutenfria tårtmuffins nu och städat lägenheten. Ska plocka upp Linn på tågstationen om två timmar, yay! Jäklar vad skoj! Ska försöka ta en massa bilder ikväll (för en gångs skull) så ni får ta del av min härliga (hoppas jag) födelsedagsfest!


Over and out!

So far so good

I veckan har jag pluggat, pluggat, pluggat så jag har inte haft så mycket tid att blogga. Har även suttit några timmar på akuten med min bror en natt och haft ett par dödsfall i släkten. Har dock pausat lite och haft bästa Anna och Sanna över på fika, åkt till Ikea och med min syster-/gudson för att köpa födelsedagspresent. Han är så go, han började med att buffa lite på mig under eftermiddagen, när vi sen stod på Donken och väntade på hans Happy Meal tittade han på mig och gav mig en jättekram!

På Ikea inhandlade jag nya stolar till balkongen. Den har fått sig en riktig makeover. Ska visa bilder så fort jag (eller snarare mamma) har sågat till golvet. Jag försökte mig på sågmaskinen härom dagen men sågbladet bara lossnade så jag gav upp.

På söndag fyller jag ännu ett år. Fasiken att man inte kan vända och bli yngre eller i alla fall pausa och stanna på samma ålder ett litet tag. På lördag blir det i alla fall födelsedagsfest med mina vänner och på söndag smörgåstårta ute hos mami och papi. Min syster tyckte att vi skulle fira hemma hos mig, hmmm. Om jag hade haft lite större så hade det funkat men nu skulle vi få röra oss som kugghjul om vi skulle tränga ihop oss här.

Nu ska jag borsta tänderna och invänta ett nytt avsnitt av 24. Jack Bauer är min hjälte!

Ännu mer glad påsk

Igår kväll var tanken att jag skulle lägga mig och sova tidigt. Men så ringde Jeanette och frågade om jag inte vill komma förbi hennes farfar som bor på våningen under mig så jag sprang ner och fick lite fika och vin. Mycket mysigt! Härligt när det är så väldigt nära också! =)

Nu har jag gjort mig i ordning och ska strax åka ut till mor och far med en påskblomma. Godis känns lite onödigt. Vi brukar inte ge påskägg utan köper en massa godis som vi häller i en skål till alla istället. Mycket bättre!

Ha en mysig påskafton!

Mätt och trött

Go' kväll!

Nu är jag hemma igen. Har ätit en massa god mat hos min syster och busat med min charmiga systerdotter. Hon ropade till min mamma "mojmoj mojmoj, Anna killaj mig så jag tjillaj av soffan". Ha ha, sötnos. Nu är jag i alla fall helt slut så det blir nog en lugn kväll i soffan!

Happy easter

Igår låg jag hemma och tyckte synd om mig själv eftersom jag hade pollensnor. Luftrören tjöt efter onsdagens nysattacker. Trots det släpade jag mig iväg till Jeanette där det bjöds på vin, mycket trevligt.

Oh well. I eftermiddag kommer mina föräldrar över med min farmor. Hon har sagt att hon vill se min lägenhet länge nu så idag ska hon få fika lite här.

I kväll blir det födelsedagskalas hos min syster som fyller jämnt!


Glad påsk allesammans!

Jag hatar våren!!!

Fan vad snorig jag är idag! All pollen har bestämt sig för att krypa upp i näsan på mig och in i ögonen för att irritera slemhinnorna! Är alldeles röd och svullen i hela ansiktet! Nu vill jag inte ha mer sol och värme! Hatar den här tiden på året när jag knappt kan vistas utomhus utan att nysa ihjäl mig!

The sun is shining

God morgon!

Idag skiner solen, igen. Det är så fantastiskt vad det gör med humöret. Har tagit på mig mina söta Converse som min papi köpt till mig. Han skulle resa iväg med jobbet (en av alla de miljoner gånger han har gjort det). Om han har tid brukar jag beställa saker som jag vill att han ska köpa. Jag bad honom köpa ett par turkosa Converse och ett par roliga. Han kom hem med ett par glansiga, turkosa och dessa:


Gissa om jag blev nöjd!! I föräldralotteriet vann jag högvinsten! =)

Nu ska jag iväg och handla och sen åka till min kusin.

Ha en fabulous dag i solen!

Måndag är inte en så tokig dag

Go kväll!

Igår eftermiddag ringde min brorsdotter och frågade om hon kunde komma över och sova här. Min första tanke var att det inte alls gick eftersom jag hade skola idag. Jag funderade i fem minuter och ringde upp igen och sa att det visst gick men att jag skulle iväg idag. Så vi spenderade kvällen med att mumsa nachotallrik, baka chocolate chip cookies och kolla på Att göra en pudel. Jag fick även en välbehövlig nackmassage, det är bra med syskonbarn! =)

Idag har jag som sagt varit i skolan och analyserat dikter från romantiken. Det var mycket roligare än jag trodde det skulle vara. Jag gillar poetry (vad heter det på svenska? Lyrik?). Undrar om det finns nåt sånt flummigt fik i Sverige där man läser dikter högt. Det vore coolt tror jag.

Imorgon ska jag spendera en hel dag med min lilla mamma. Först ska vi handla mat och titta på golvplattor till min balkong. Sen ska vi åka till Västerås och hälsa på min kusin och hennes lilla tjej som hunnit bli ett år redan.

Men nu blir det Project Runway och sen lite sömn. Hoppas huvudvärken ger med sig till imorgon. Trots att den hållt i sig i fyra dagar kan man ju alltid hoppas.

Natti!

Happy Sunday

Idag har jag en ledig söndag för en gångs skull. Det är så skönt att vara helt ledig innan veckan sätter igång. Har pluggat lite inför morgondagen. Jag ska då redovisa en dikt på engelska, eller snarare analysera en dikt från 1800-talet. Spännande va?

Imorgon kväll ska jag yoga för första gången på snart en månad. Är bara två gånger kvar nu så jag känner att jag bör gå dit de sista gångerna.

Ha en mysig söndagskväll!

Jäkla huvudvärk

Idag är jag verkligen helt slut. Är himla skönt med en lugn helg. Det behövs ibland. Igår kväll fick jag migrän så jag låg och kräktes innan jag släpade mig till sängen. Huvudvärken håller i sig även idag men jag lyckades ändå släpa mig runt 5 km i motionsspåret. Avnjöt en trevlig lunch hos mor och far samt ett varmt bubbelbad innan jag åkte hem. Somnade i soffan så fort jag kom hem.

Innan jag och pappa gav oss ut i spåret var vi och kikade på födelsedagspresent. Kan säga så här, om två veckor kan jag "join the challenge". =) Jäklar vad pepp jag känner mig nu!

Les birthday dress

50 tals rockabilly vintage klanning -fantastisk!! 40/42 NY!
Här är den, min fantastiska födelsedagsklänning som jag vann på en tradera auktion. Jag är en hejare på att traderashoppa. Det syns inte på bilden men knapparna är små rosor, så himla sött.

Funderar på om jag även ska inviga mitt äkta löshår som kom på posten idag. Det kostade en förmögenhet men jag ska ju ha det till Malins bröllop och då vill jag inte springa runt med billigt syntethår!

Jag lever, så gott som i alla fall...

Nu är det helg igen mina vänner! I veckan har jag bara pluggat och vilat. Känner att jag börjar återfå lite kraft igen men det är en bit kvar innan jag är där. Tre veckors ledighet i juni ska väl göra susen!

Nu ska jag fredagsmysa och planera min födelsedagsfest. Har födelsedagsklänningen fixad redan! =) Två av mina bästaste vänner har tackat ja till inbjudan så det kan inte bli bättre. Det börjar ljusna...
RSS 2.0