Uppdatering

God kväll i värmen!

Jag är urusel på att blogga jag vet. Har så mycket annat som händer just nu. Framförallt jobbar jag mest hela tiden! Sen blev både fredagen och lördagen helkvällar ute. Jag är alldeles för gammal för en tvådagars så jag ska vila imorgon på  min lediga dag vid poolkanten.

Sahar glad ar jag over att fa ata

1fe5e9dc97b702cde352420616fa70eb.png

Kolla varifrån!

Sahar glad ar jag over att fa ata pa restaurang ikvall! Far inte glomma att ta av det roda forkladet innan jag gar!

Idag är min dag

Min fredag har börjat alldeles fantastiskt bra! Fick meddelande imorse att resultatet från sista monstertentan ligger uppe. Vågade inte kolla så jag sov en stund till. Var sjukt nervös när jag öppnade skolmailen..... jag klarade den!!! Så jävla härligt!! Har haft en del "otur" med tentor tidigare men nu känns det som att det har lossnat. Ringde min far för att berätta de goda nyheterna när han påminde mig att jag nog skulle ha fått lön idag. Konstigt tänkte jag men sen kom jag på att jag inte är timanställd längre så jag får ju pengar samma månad som jag jobbar!!! Så jäkla gött!!! Idag är en bra dag! Ska iväg och köpa en present och lite fler ingredienser till min chokladmonstertårta som jag ska baka x2 till Malins man! =)


Ha en hääääärlig fredag!

Hmmm I wonder...

Kan detta vara på riktigt?

Fantastiskt fin bröllopsbild

Måste bara visa den här fantastiska bilden på Fru Malin, syster Lina och mois. Tycker den är superfin!

Inte på humör

Har egentligen inte så mycket att skriva.... midsommarhelgen var mysig. Tog det lagom lugnt. Imorgon är sista semesterdagen, sen är det dags för jobb. Ska jobba fram till skolan börjar... men sånt är livet.

Snabb uppdatering

Hej hej hallå!

Nu har det varit dåligt med bloggande ett tag. Har haft galet mycket på gång. Hinner inte skriva så mycket men en snabb uppdatering är ni värda i alla fall.

Tentan gick sådär bra. Malta var fantastiskt varmt och jag tog det bara lugnt i en vecka. Herr och fru Perssons bröllop var otroligt fint och festen var riktigt rolig! Min vän Mimmi blev mamma på Malins bröllopsdag till en liten Felix.

Som ni ser har det varit en massa på gång, en massa skojiga saker!

Blir inte så mycket...

...bloggande eller något annat trevligt just nu. Är i full gång och tentapluggar inför tentan på onsdag. Sen åker jag till Malta på torsdag så jag kommer nog inte hinna med att skriva så mycket. Ska försöka ta en massa bilder när jag är utomlands så att ni får se hur jag har haft det!


Take care så länge!

princessanna

kontakt: princessannablogg@hotmail.com

RSS 2.0