Sa har kan det se ut hemma hos m

0-24bbca79326a9d31867cb7c5fb41bf9b.png

Kolla varifrån!

Sa har kan det se ut hemma hos mig en fredagskvall! Cola, te och bocker!

Jag vill också...

... sitta ute i solen och dricka vin men icke! Ikväll blir det en hel massa timmars pluggande. T kommer över strax så det är väl bara att vässa hjärnan så att jag är skärpt! Tentor är ett helvete! Är så himla mycket som ska in i huvudet och sen stanna där!

Oh well, inget mer gnäll! Det är bara att bita i det sura äpplet. Imorgon blir det inget pluggande i alla fall. Då ska jag först till farmor för studentfest för min far sisådär 30 år sent (fråga inte). Sen blir det spelning och en massa öl på kvällen, mysigt!

Ha en bra fredagskväll! 

Har gjort provuppsattning idag!

7c70d390263b3f92cb63c4d1834cee53.png

Kolla varifrån!

Har gjort provuppsattning idag! Tur att jag ar fin i haret nar jag ska plugga hela kvallen!

Dessa juveler ska jag ha pa mig

0465c32dd7ffc81a9a95e636b9e6c57a.png

Kolla varifrån!

Dessa juveler ska jag ha pa mig nar jag ska brudtarna om 2 veckor! Ett par av de dyraste skorna i min samling. Dustbag fick jag med ocksa! Lyx!

En tung vecka kvar

Idag hade jag sista föreläsningen för den här terminen, jisses så skönt. Men nu återstår några dagar fulla av pluggande inför salstenta och hemtenta. Gah, hur ska jag klara detta? Får försöka stå ut och tänka på att om en vecka sitter jag på planet till Malta. Ska bli fantastiskt skönt! Blir en vecka med sol, bad, god mat och vilande! Det behövs verkligen kan jag lova!

Ärligt talat...

...vad är det för en årstid att vara pank på? Varför kan inte ekonomin se likadan ut på våren som på hösten. Skulle kunna döda för denna fantastiska klänning från HM!



En helt vanlig onsdag

Som ni ser nedan har jag ägnat dagen åt att plugga, dock inte riktigt så mycket som jag kanske behöver. Gah! Vet inte hur jag ska få in allt i huvudet, suck!

Som ni ser har jag inte å, ä och ö på mobilen men jag tror ni förstår vad det står ändå. Ska skaffa ny mobil i höst när jag har jobbat ihop lite pengar. Det är inte något fel på den jag har men visst är det irriterande när jag ska skicka seriösa sms och måste skriva "vi kan horas senare..." eller "later det bra..." Oh well, dagens i-landsproblem. Det är straffet för att jag pajade min förra mobil sista helgen jag bodde i London.

Har ju totalt glomt bort att vis

60314442e0f964897e912a135befa223.png

Kolla varifrån!

Har ju totalt glomt bort att visa yogavaskan jag bestallde av annabanan.blogg.se for ett tag sen! Love it!

Plugga plugga plugga! Hur tusan

1583dfb07b5526f5b47c8511aee6cc1d.png

Kolla varifrån!

Plugga plugga plugga! Hur tusan ska jag lara mig allt detta till tentan?

Yay!

Äntligen funkar det att mobilblogga! Get ready for some more pics från mitt liv!!!

Testing testing med en bild pa m

0-1bb7a42543d7c2c7b82cb17b347dd54e.png

Kolla varifrån!

Testing testing med en bild pa min frulle!

Fab dag

Hello hello!

Efter en helg fylld med en hel massa grejer är det dags för näst sista veckan för den här terminen! Idag hade jag sista literatureföreläsningen. Föreläsaren som vi har haft i den kursen ska dessutom gå i pension så hon såg alldeles ledsen ut och insisterade på att fika med oss i pausen vilket vi inte hade något emot.

Nu är det bara en föreläsning, en tenta och en inlämning kvar innan det är dags för sommar. Kommer i alla fall få en vecka ledigt, yay!

Började dagen med att rösta i eu-parlamentsvalet. Hade bara tänkt att rösta på ett parti men så läste jag igenom vilka kandidater som fanns och såg en som tilltalade mig. Håller på att tjata ihjäl alla i min närvaro att de ska gå och rösta. Gick med T in idag och såg till att hon gjorde rätt för sig, ha ha!

Nu ska jag snart mumsa toscakaka, så fort äggklockan ringer!



(En låt som absolut inte har något att göra med inlägget men som är rätt mysig såhär på försommaren)

Tre saker som alltid finns i min/mitt......

Kylskåp: Grönsaker, ost och bubbelvatten
Frys: Kycklingfiléer, bär och is
Skafferi: Vitlök, kryddor och ris
Handväska: Kvitton, läppglans och pennor
Sminkväska: Mineralfoundation, concealer och mascara
Badrumshylla: Tandborste, tandkräm och ansiktsvatten
Förråd: Kartonger, gamla målarburkar och skräp
Hjärna: Tentor, måsten och ännu fler måsten
Jackficka: Plånbok, nycklar och tändare
Kryddskåp: Havssalt, vitlökspeppar och paprikapulver
Barskåp: Vin, olika vodkasorter och ljus rom
Köksbänk: Hushållspapper, olivolja och balsamvinäger

Efter en hel massa timmars sömn

Nu har börjar äntligen bli mig själv igen efter helgens festligheter! Har spenderat dagen med att handla lite mat, tyg och dragkedjor. Har haft ett sysug ett tag nu så idag sydde jag mig en topp. Ska leta reda på kamerasladden så ni får se lite bilder. Lyckades även klämma fingret i symaskinen så det är alldeles blått och svullet nu men jag tror inte det är brutet! KlantAnna!

Nu ska jag sätta igång och plugga en stund, har sjukt mycket att göra nu de sista två veckorna!

Min första möhippa

Hej hej hallå!

Jäklar vilken busy vecka + helg jag har haft. Planerade helgens möhippa varje kväll förra veckan så jag har inte haft tid att blogga. I lördags började vi dagen med att ta min vän och blivande brud till spa. Det var hon, jag och hennes syster. Vi bubblade, simmade, bastade, skrubbade, ansiktsmaskade och åt en massa frukt och choklad. Sjukt mysigt. Efter det satte vi oss i parken vid vattnet och drack vin i solskenet. Vi hade extrem tur med vädret! Sen gick vi hem till Malins syster där vi gjorde oss i ordning och spelade Rock Band (jag fick minsann 100% på sång till Sunday Morning med No Doubt, inte illa). Efter det gick vi utan att Malin visste var vi skulle (som med allt annat under dagen). När vi var halvvägs stoppade vi henne och hon fick sätta på sig ögonbindel. Vi gick ut till en liten ö eller halvö (whatever) där resten av sällskapet väntade. Folk var inkörda från bla Oslo, Stockholm och Sundsvall. Malin fick ställa sig framför alla där hon tog av sig ögonbindeln och började gråta! Ha ha, hon trodde bara att vi skulle ut och äta vi tre. Vi gick i samlad trupp och åt en mysig middag. Efter middagen fick Malin måla ett porträtt av sin blivande man och svara på frågor om honom!
Det var en mycket trevlig kväll men jag var helt slut. Sov till 20 igår kväll och slocknade igen vid 2. Är på gång att bli sjuk så nu gäller det att bita ihop de sista veckorna!!!


(Bild lånad av Isabel, hoppas det är ok)

Ska försöka...

...att inte bli så politisk men det är svårt eftersom jag är ganska engagerad (väldigt ganska just nu). Trodde när jag gick med i ett politiskt parti för cirka ett år sen att jag skulle vara med på alla möten och träffar. Än så länge har jag minsann inte gått på ett enda. Dåligt av mig men jag ska skärpa mig när tiden finns. Läser alla utskick jag får i alla fall, det är väl en bit på vägen.

Nog om det. Idag var jag tillbaka till skolan igen. Upptäckte att jag hade missat fler föreläsningar än vad jag trodde i den ena kursen jag läser. Eftersom vi har minst 80% närvaro är det inte så bra. Egentligen ska man ta igen det kommande termin men eftersom min lärare ska gå i pension efter sommaren kändes det inte så bra. Jag pratade med henne och vi kom överens om att jag ska skriva små uppsatser om alla dikter och noveller som jag missat att gå igenom. Jag har redan läst alla så det blir att fräscha upp minnet bara och svara på lite frågot. Himla snällt av henne tycker jag. Annars hade jag inte kunnat få hela mitt betyg förrän i höst och så länge vill jag inte vänta, vill bli klar nu!

Hela veckan kommer att präglas av pluggning. Har en hel massa att göra så det blir en oglamourös vecka vill jag lova! Får skriva en att göra lista och pricka av sakerna en efter en. Skickade nyss in en diktanalys på engelska (såklart) som ska vara inne imorgon bitti - check!

Nu ska jag sluta svamla och sova lite!

Vet du inte vad du ska rösta på...

... prova Aftonbladets test och se om du blir lite klokare! Jag fick bekräftelse på att jag är inne på rätt spår.

7 juni gäller det

Ni vet väl alla vad som gäller 7 juni? Då ska vi rösta fram våra EU-parlamentariker, ett otroligt viktigt val! Jag vet redan vad jag kommer att rösta. Jag struntar i vad andra röstar på, det viktigaste är att man faktiskt engagerar sig och försöker att påverka. För inte kan man klaga på saker och ting om man själv inte försöker gör något åt saken? Tycker ni att det här valet verkar lite meckigt lyssna på (sön)dagens p3star där de pedagogiskt men inte dumförklarande berättar om valet. Jag har varit sjukt stressad eftersom jag inte kommer att befinna mig i Sverige den 7 juni men fick tack vare programmet veta att man kan rösta från och med 20 maj. Antar att det är poströstning eller nåt.

Mycket viktigt - Gå och rösta!!!

Nu ska det springas

Nu har jag äntligen fått tummen ur och beställt ipod/nike+ grejer så jag kan börja springa med mina dojor. Nog för att jag har kunnat använda dem ändå men det kommer bli så mycket skojigare nu! =) Hoppas bara att mitt allergisnorande ska ge sig lite snart! Håller på att bli tokig! Doktorn ville ju inte ge mig kortison så jag får knapra tabletter istället. Fick medicin som man kan ta hur många som helst av. Farbror doktorn sa att folk har försökt ta livet av sig med dessa tabletter men man kan äta hur många som helst utan att känna sig det minsta slumrig! Dock hjälper de inte helt och hållet. Får bita ihop och hoppas på att det blir bättre snart!

Ge mig motivationen tillbaka

Det är lustigt hur livet kan gå upp och ner. Det kan vända så himla fort. För några veckor sen hade jag allt under kontroll, jag tränade, pluggade och festade lagom mycket. Sen var det som att jag sprang in i en vägg. Jag har totalt tappat motivation. Tänker att jag ska ta tag i det nästa vecka varje vecka. Men snart måste den veckan komma för att jag ska kunna avsluta den här terminen. Det är inte så många veckor kvar så det gäller att ligga i eftersom jag har hunnit hamna lite efter nu. Har dessutom missat föreläsningar som jag måste ta igen nästa termin men det är som det är. Får skylla på allergin som tar otroligt mycket energi och den senaste veckan har jag haft hemsk värk i munnen av tandbortplockningen. Har smält i mig fyra kartonger alvedon och ett rör citodon under en vecka (låter nästan lite suicidal vilket det absolut inte är) för att lindra smärtan. Idag känns det lite bättre men det spänner fortfarande som när man har en rejäl bihåleinflammation eller nyspänd tandställning. Men, det går ju åt rätt håll i alla fall.

Suck

Varför funkar det inte att mobilblogga för? Förstår inte vad jag gör för fel!!!

Saker att göra...

...när sömnen inte vill infinna sig:

-kolla på alla dåliga serier som tv visar under natten
-sortera gamla foton
-planera mat för en vecka framåt samt handlingslista
-kolla på filmen Waitress två gånger
-garnera och äta Marshmallow Mermaid Pie
-baka cheddarscones och äta upp dem
-hänga på låset till tandläkarens telefontidsbokning (såret varar i munnen, inte fräscht!)
-skura spisen, ugnen och köksbänken

Fasiken...

...nu har insomnian fångat mig igen! Skit också!

Australia

Trots fullproppad av Citodon klarade jag av att kolla klart på en hel film idag! (Ok, jag såg den i två omgångar). Australia blev det. Riktigt bra film faktiskt!!

Nu ska jag försöka äta lite mosat ris innan det är dags att gå och sova!

Ciao!

I am the elephant woman

Tro mig, det är ingen walk in the park att operera bort en visdomstand. Rötterna satt så djupt att tandläkaren var tvungen att såga bort en bit av käkbenet också. Tyvärr hade inte bedövningen tagit ordentligt så det gjorde satans ont. Fem eller sex sprutor tog det innan jag var helt bedövad! Skulle kunna visa bild på hur jag ser ut men jag blir tårögd av att se mig själv i spegeln just nu. Är svullen från kindbenet, ner över hela kinden och under hakan. Ser ut som elefantmannen eller nåt. Min vän Malin höll på att börja gråta när hon såg mig igår. Hon var så gullig mot mig att jag började gråta av självömkan istället...! Har på tre dygn sammanlagt ätit 10 kexrån, en halv varma koppen och fem skedar yoghurt. Värsta beachdieten. Dock har den medfört en hel del yrsel samt två oväntade svimningar! Har dock känt att svimmet har varit på gång så jag har hunnit lägga mig innan.

Nu ska jag lösa upp en citodon och sova ett par timmar. Har kunnat sova fyra timmar i rad under natten innan jag varit tvungen att fylla på med smärtstillande! Men, för att se det hela positivt. Det är sista visdomstanden som behövdes opereras bort. Har en stackare kvar men den kan de dra ut, tack och lov!
RSS 2.0