Årets önskelista

Tomten, i år har jag varit snäll och önskar mig följande




Ett litet måndagstips

När någon från ett land där de har vänstertrafik säger åt dig att följa vägen rakt fram, håll vänster, inte höger!

Detta fick jag erfara för inte så länge sen. När jag ska gå en väg rakt fram håller jag höger, svensk som jag är. Denna regel gäller inte i hela världen och det kan då bli riktigt snurrigt och man kan stå i en park, klockan sju en måndagsmorgon och känna sig vilsnast i världen.

Hem kom jag i alla fall!

Den här...

-a5fb0487d4ebc23a9f47e5e5631cf1f.png

Kolla varifrån!

Den här fantastiska bilden pryder en hylla i min hall! Min fina farfar tog denna bild för en herrans massa år sen!

Det blir inte alltid som planerat

Den här helgen skulle jag ha plockat i ordning hemma och fixat en massa bra saker, men så blev det inte. Det hela började i fredags med ett förmiddagsseminarium som gick galant. Efter var jag helt färdig, men det brukar jag kunna bli när hjärnan har gått på högvarv i några timmar. Åkte hem till mamma och pappa där jag sov i soffan precis hela eftermiddagen. Kände mig fortfarande trött när jag begav mig hem för att piffa inför kvällens drinkar. Drack några öl och hamnade på en konsert (tack för listandet, att slippa betala är alltid finfint för en student) dock hann jag aldrig se något av själva konserten. Drack en av mina favoritdrinkar och kände att jag hade sprungit in i en vägg. Hela jag höll på att rasa ihop. Det fanns inga andra alternativ än att slänga in handduken. Mådde fruktansvärt illa hela vägen hem och fick gå i rasande fart för att slippa kräkas på vägen. Väl hemma spydde jag som en räv. Tyckte det var konstigt eftersom jag inte alls hade druckit mycket. Somnade efter en stund och vaknade några timmar senare av att magen bubblade. Det var bara att rusa upp och.... kräkas igen. Höll på så fram tills på småtimmarna. Magsjuka, härligt!!! Tack och lov känner jag mig piggare nu men gårdagen spenderades i soffan framför tvn. Sitter och känner efter eftersom jag ska jobba imorgon och jag absolut inte vara magsjuk på jobbet, kan smitta alla gamla och det skulle inte vara så bra. Men som sagt så börjar jag komma tillbaka igen så imorgon är jag nog tiptop igen!

Vart tusan tog ljuset vägen?

Gaaaah vad trött jag är på grådiset och mörkret just nu! Men, någon gång måste ju solen kika fram! Sitter återigen med näsan i böckerna eftersom ännu en tentaperiod närmar sig. Börjar se ljuset i tunneln nu, "bara" en delkurs kvar efter denna. Sedan blir det förhoppningsvis c-uppsatsande för full rulle!

Idag har jag kramats med en plutteliten bebis. Han var lite gnällig så det blev inte så mycket gos som jag hade hoppats på. Min mor såg lite orolig ut över mina längaefterbebisögon. Oroa dig inte mamma! Först ska jag hitta en karl som ger mig en ring som gör att handen vänder på sig! ;)

Eftersom jag inte kan få nog av listor

Exakt ålder? 24 år, 6 månader och 27 dagar
Var bor du? Eskilstuna
Bor tillsammans med? Mina dammtussar
När tog du studenten? 2004
Något jobb? Japp.
Pussat någon idag? Näe, jag har inte träffat någon alls idag!
Vad har du ätit idag? Leverpastejmackor, falukorv och ris och popcorn
Dagens smink? Absolut inget alls
Dagens roligaste? En alldeles oväntad ursäkt. Kanske inte så roligt men det fick mig att le
Har du många vänner? Hur många är många?
Hur många har du kysst? Skulle behöva låna alla mina läsares + några till fingrar och tår för att räkna efter... är en pussare! =)
Har du pojk-/flickvän? Nej
Vem pratade du med i telefon senast? Mamma eller Malin....

SENASTE..
..personen du kysste? En Aussie med dreads! =)
..gången du spydde? Är ett tag sen nu, magkatarren börjar ordna upp sig
..gången du grät? Kan inte minnas
..pizzan du åt? En fantastiskt god en i London förra helgen med parmaskinka, ruccola och parmesan
..gången du var i Göteborg? Sommaren 2006 tror jag
..gången du var i Stockholm? I augusti i år
..gången du var full? Ett par snakebites för många i söndags gjorde mig nog lite lurig
..personen som såg dig gråta? Det är för längesen för att jag ska kunna minnas

VEM..
..vill du kyssa nu? Någon trevlig mjuk karl som luktar gott
..vill du sova bredvid inatt? Se ovan
..ska du träffa imorgon? Mina kursisar och mami som jag vet.
..sjöng du senast för? Eftersom jag sjunger precis jämt så kan jag inte hålla reda på det. Grannarna kanske..?
..vill du ta med på en romantisk resa nu? Se tre frågor uppåt
..förtjänar att dö? Usch, vem är jag att bestämma det?

VAD..
..vill du helst göra nu? Sova!
..vill du ha nu? En sömnis och min säng 
..längtar du till? Om två veckor då nåt spännande händer
..är det bästa som hänt dig? När jag vann föräldralotteriet! ;)

Ooops I did it again och om om hade funnits

Har haft en hellugn helg med sushi making och vinpimplande. Har faktiskt lyckats plugga en hel del också, kors i taket. Kom på igår att Jimmy Choo kollektionen för HM släpptes. Som vanligt orkar jag inte ta mig till nån butik. Supermycket folk + agorafobi är ingen bra kombo! Lyckades dock haffa en fin liten väska på internet. Letade efter en liknande i London så jag känner mig mycket nöjd!



Visst skulle livet vara fantastiskt om man kunde dela på sig och leva två olika liv. Fatta olika beslut och se vad som händer... Så som i filmen Sliding Doors. Just nu skulle det kännas som ett bra alternativ.

Homemade sushi...

0-781b52c1734ad59da31309482f3cacb0.png

Kolla varifrån!

Homemade sushi is the shit!

London vol. 2

Nu är jag hemma igen! London var lika fantastiskt som alltid! Resan slutade dock lite turbulent.

Dagens tips: Lita alltid på magkänslan

Dagens eloge: Den brittiska polisen är verkligen tillmötesgående och jobbar snabbare än snabbast med resultat eller inte...

Dagens jag: Med telefon vid örat, man får inte vara rädd för strålning

Hjälp mig!

Jag har funderat över en sak lite titt som tätt i hela mitt liv. Jag tror att det finns människor som kan ta på sig en morgonrock och tycka att det är världens mysigaste. Jag har alltid avundats dessa människor, hur mysigt ser det inte ut? När jag var på spa förra veckan fick vi morgonrock och tofflor. Jag har tappert försökt använda rocken varje morgon och kväll men den glider ju bara upp. Visst så har mina boobisar en förmåga att smyga ur alla sorters plagg. Men jag vill ju verkligen vara en sån mysig morgonrocksmänniska som dricker te och bara.... myser runt.

Är det bara jag som har det här problemet?

Toto, I've got a feeling we're not in Kansas anymore

Kikade in på Harrods hemsida för att se när de startar sin julskyltning. Det visar sig att den sätter igång på lördag med en Wizard of Oz inspirerad parad klockan åtta på morgonen. Kommer jag och Malin stå där då, yepp!!! No doubt about it! Va tusan, sova tänker jag göra när jag är död! Jag är så superexalterad!! Älskar allt som har med julen att göra. Längtar tills jag får klä min gran och pynta hemma! Nästan så att jag tar med mig ett par röda skor att ha på. Hade de matchat resten av packningen hade jag inte tvekat. Nu är det inte så...

Londonplaner

På fredag är det dags för ännu en Londontripp! Jäklarns vad skoj det ska bli! Åker med en newbie så det ska bli härligt att få visa de bästa bitarna av MITT London.

Eftersom vi landar så sent på fredag blir det nog bara att ta sig till hotellet och sova. På lördag ska vi promenera runt och kika på lite sevärdheter.

Sen till kvällen ska vi åka ut till Kingston för att dricka en massa goda drinkar och gå ut! På Söndag ska vi först spendera dagen i Camden. Innan vi beger och till Shepherds Bush för att gå ut och svänga våra lurviga!



På Måndag blir det shopping. Tror vi börjar på Primark på Oxford Street, den är gigantisk och bra. Sedan jobbar vi oss uppåt så länge vi orkar!



På kvällen kommer vi nog vara helt slut så då ska vi leta upp en finfin curry och sen köpa på oss en massa gotti och bara slappa. På Tisdag åker vi hem men inte förän senare på eftermiddagen så vi hinner gå runt lite då också. Jag skulle vilja till Harrods som jag skamligt nog aldrig har varit på. Hoppas på att julskyltningen är i full gång!



So there we go. Det är planerna för nästa helg!!

RSS 2.0