Nyknådad och nöjd

Nu är jag hemma igen från ett par fantastiska spadagar! Har bara tagit det lugnt (om man bortser från x antal timmar tentaplugg). Igår började jag dagen med en härlig frukost, sen bar det av på en 7,5 kilometerspromenad, vilade en stund, åt lunch, vilade lite till, fick ryggmassage + lätt ansiktsbehandling, pluggade sen var det dags för middag. Tanken var att jag skulle gå upp tidigt imorse och simma men när jag vaknade kom jag knappt ur sängen. Kroppen ömmade av massagen och promenixen i (extremt) kuperad terräng. Så jag sov lite till. Var längesen jag sov så gott som jag har gjort de senaste dagarna. Vet inte om det var den friska dalaluften eller miljöbytet. Hursom var det helt fantastiskt!!

Imorgon är det tentadags igen. Fick ont i magen och huvudet så fort jag närmade mig hemmet för jag visste vad som väntade, suck! Men imorgon vid den här tiden är det över för den här gången!

Kram på er

Kortare än kortast

Just nu har jag en miljon saker på gång, det är därför jag är så värdelös på att hålla er uppdaterade! Imorgon åker jag i alla fall bort ett par dagar, ska bli fantastiskt!! På fredag är det tenta, igen!

Ha en bra vecka!

Även en innehållslös dag innehåller mycket

Dagens pepp: Har promenerat 2(!) hela gånger idag. Har efter varje promenix hört Lance Armstrong gratulera till det längsta passet, i lurarna, känn på den!

Dagens aj aj aj: Var hos farbror doktorn och tog bland annat näsodling. De stack upp en lång pinne i bihålorna och grävde runt, smärta!

Dagens nej tack: Doktorn tyckte även att de skulle sticka hål på bihålorna och skölja rent.

Dagens wehew: Imorgon är det fredag, sista seminariet för min delkurs, jippi!

Dagens insikt: Boka upp folk låååååångt i förväg för att slippa sitta planlös!

Jag försöker...

32315e19944ada7c55916160a6642a6e.png

Kolla varifrån!

Jag försöker starta en ny trend med leggings och springskor, mycket het kombo enligt mig!

Kan vara det roligaste klippet ever

Jag kände att jag behövdes piggas upp så jag plockade fram det här fantastiska klippet! Har sett det hur många gånger som helst men jag gråter fortfarande av skratt. Det är roligaste är "Is this real life?"!!

Here I am baby...

Hej allihop!

Jag har inte bloggat på ett tag eftersom jag inte vill att det ska bli en sjukblogg. Är krasslig konstant these days. Längtar till nästa vecka då det vankas spa i tre dagar. Sen är det London 10 dagar efter det så nu ska jag bita ihop, dricka en massa Friskusjuice och ta mig igenom den här veckan!

Kram på er!

Ärligt talat,...

35ecb3a42af11a5f795846e80127d5da.png

Kolla varifrån!

Ärligt talat, hur finfin är inte den här påsen med smågodis? Ser ut att bli en vild lördagskväll - not!

Fredagskontaktannons

Sökes: Trevlig männsika med noll planer inför kvällen. Du får gärna ha en fet plånbok redo att bjuda på wining and dining eller bio eller nåt annat skoj. Om inte annat så skulle en stor påse godis duga finfint!

Finnes: Rastlös blondin ute efter något skoj att göra denna regniga fredagskväll. Alltid ute i sista sekund. Kan erbjuda trevligt sällskap och en full tetra rödtjut!

Oh well

Eftersom jag har sovit som en kratta (igen) och bara vill gnälla ska jag hålla tyst idag. Men jag vill ändå bjuda på en klarsynt herre!


Karriärbyte... igen!

Sitter i soffan hos min mami. Har sovit här sen igår och ska sova kvar en natt till. Ibland behöver man lite kvalitétstid med sina föräldrar. Jag blir så bortskämd med färdig mat och lunch till skolan.

Har haft min såkallade tvåårskris en tid nu. Nu är jag inne på mitt andra år av pluggande till lärare. Det var ungefär vid den här tiden in på programmet jag la ner företagsekonomin, dock inte för gott. Vad jag ska göra nu tänker jag inte riktigt berätta än... Fortsätta plugga ska jag... jag ska fortsätta med nåt gammalt, men på ett nytt sätt. Måste göra nåt nytt för att hitta peppen igen!

Fullbokad

Hej hej!

Nu har jag fört över alla nummer till min nya mobil, suck vilket skitgöra men ganska viktigt ändå. Håller fortfarande på att klura på ringsignalen men det ska väl lösa sig.

Har massor att göra med skolan just nu. Vår lärare/föreläsare berättade för oss på första föreläsningen att han aldrig har varit med om en högskola som ställer så höga krav på sina studenter att de ska hinna med så mycket på kort tid. Känns bra! Detta är en person som har doktorerat i tre ämnen tror jag det är... Det är väl bara att bita ihop och köra på. Dagarna innan tentan kommer jag göra det bästa någonsin, åka på spa. Kan inte finnas många bättre sätt att ladda upp på? Helgen efter är det London som gäller! Nu ska jag lägga i en högre växel och köra på så att jag når fram till allt skoj snart!

Kram på er

En häääärlig måndag

Imorse lyckades jag försova mig, suck! Men med lite hjälp hann jag till skolan i alla fall. Innan jag åkte till skolan hämtade jag ut min nya telefon, weeee! Äntligen! Jag pajade ju min telefon helgen innan jag flyttade hem från London så jag köpte en ny där som jag skulle ha tills jag kom hem. Två år senare har jag tagit tag i det och skaffat en ny mobil. Så nu kan jag äntligen texta med å,ä och ö, yay! Det blir inge mer "jag kan hora av mig". Nu ska bara alla kontakter föras över och andra inställningar fixas. Vill ha samma ringsignal som jag har nu så den måste jag försöka införskaffa. Den är ju jag! =)


Min nya telefon!


Min gamla ringsignal som måste fixas till den nya telefonen!

Fab Sunday

Fredagskvällen blev riktigt galen. Natten avslutades med att vi gick hem till mig och spelade Rockband klockan fyra på morgonen. Kul för grannarna, ha ha! Äh va tusan, jag är skötsam 9 gånger av 10. =) Vaknade upp igår morse med ett par snarkandes kusiner på var sida. Tur att jag har stor säng, there´s always room for everyone! Eftersom jag var så seg blev det en lugn lördagskväll med trerätters och fotboll + körslaget hos makarna Persson.

Idag har jag mest myst runt. Håller på att städar lite också men det går väldigt långsamt. Ikväll blir det soffmys med tacos och chirre. Imorgon ska jag börja ett nytt liv är det tänkt. Ska börja bli lite nyttigare. Blir minimalt med kolhydrater och mer promenixer. Gjorde detta förra vintern och då visade vågen -8 kg på en månad sen gick jag ner ytterligare 3 kg i somras när jag jobbade. Nu när skolan är igång igen blir det mycket mer stillasittande och ätande, inte bra! Måste skärpa mig! Har faktiskt inte ända till nästa sommar på mig att bli fräsch. Ska ju visa upp kroppen i januari på Curacao och då ska den tametusan vara fastare!

Slut på gnället!

Nu ska jag sluta gnälla om hur dålig jag är! Har gjort mig i ordning och ska iväg en sväng och träffa lite trevliga människor! Kommer garanterat bli frisk av det!

Va tvungen att fota mig själv lite i Photoboof. Dock är det bara en provapågrej så det står demo över hela men men. Enjoy the pics of mois!

Suck!

Inatt kunde jag inte sova så idag mår jag sämre än igår. Förkylningen leder nu med 2-0. Ska tametusan slå den!

Jag vet, jättespännande bloggning just nu!

Sorry!

La la la

Nu har jag pratat med sjukvårdsupplysningen. Vi bestämde tillsammans att jag ska vänta lite. Är lite orolig, har tungt att andas men det kan vara förkylningsastma...

När man är sjuk och ligger hemma finns det inte så mycket att pyssla med. Det blir en hel del datrande. Surfade runt lite när jag såg dessa skor från Alexandet McQueens visning i Paris. Jag tycker att de är otroligt fula och förstår inte alls hur man gå i såna... Galet!

Största skosnackisen på modeveckan i Paris - Alexander McQueen.

Njaaa

Jag lever nästan. Är helt galet sjuk just nu. Hoppas inte det är svinisen eftersom jag är sk "högriskfall" då jag är astmatiker. Får se om jag känner mig bättre till kvällen annars ska jag ringa sjukan! =(

Oh well, vad är väl en bal på slottet?

Dan före dan

Nu är jag så gott som färdigpluggad! Och genomförkyld på köpet! Faaaan! Har inte tid med det! Ja ja, får hoppas på att febern lägger sig till imorgon. Först ska det tentas hela morgonen sen är det hockey i Globen på kvällen, weee! Ska bli så jäkla skoj!

Nu är ännu en Londonresa bokad! Yes, 6 november bär det av. Ska bli så jäkla skoj!


Nu blir det en varm dusch, hoppas på att kunna svetta bort förkylningen. Sen ska det sovas!

Kram och go natt!
RSS 2.0