Återupplivning

Fick så fina mörkt rosa rosor av modern förra veckan. De var på väg att ge upp så jag knipsade av dem och ställde dem i snappsglas på ljusbrickan. Där fortsätter de att leva och ha det fint, en stund till hoppas jag!

Missoni mania

Jag hade tänkt att strunta i det, skulle sova vidare men nej, det gick inte!
Åkte till Lindex kl 10. Efter lite armbågande fick jag tag på det jag ville ha, yay!

Blåljus och pickadoller

Detta bevittnade jag lite smått chockad, från mitt fönster idag!
Scary stuff!!

Mäklardags

Nu har jag bokat tid med mäklaren som får äran att sälja mitt älskade hem! Det känns så sorgligt att någon annan ska bo här, i min lägenhet! Men men, det är ett måste att flytta.

Jag har dock ingen aning om hur mycket jag ska plocka bort inför mäklarbesöket! Mycket förstår jag men HUR mycket? Det ska väl fortfarande se ut som ett hem, eller?

När katten är borta...

...äter jag upp alla delicatobollar själv! :D

Femtimmarskofta

Tadaaa! En lila femtimmarskofta! Jag tycker om att sticka men det är bäst när det är färdigt! Blev så till mig att jag flowerloomade en liten turkos blomma som jag sydde fast med några få stygn (så att den går att ta bort om jag får ett barn som inte klär i blommigt).

Just keep on knitting

Jag fortsätter väl berätta om vad jag pysslar med om dagarna. Pysslar, bokstavligt talat!

Förutom att städa och plocka vilket jag orkar med ungefär fem minuter åt gången, pysslar jag ju en hel massa. Just nu stickar jag nåt till lillskrutten i magen.
Vad det är tänkte jag visa ikväll när det är färdigt...

It just adds on

Vissa dagar tappar jag tron på karma! Idag är en sån dag. Vaknade imorse med förkylning och feber. Jag har INTE tid med det just nu!

Undrar om f-kassan betalar ut dubbel sjukpenning om man är dubbelt sjuk? ;)

Oh well, får spendera dagen i sängen med dålig day time-tv. Det är ju alltid nåt!

Vad göra hela dagarna?

Redan i v 10-11 någonstans kände jag av smärta i bäckenet, aj aj aj! Nu, 18 veckor senare är jag heltidssjukriven från jobbet. Så j-la tråkigt men tyvärr vill inte kroppen. Gud så skönt tänker många men nej, det är inte skönt att bara vara hemma och inte kunna göra någonting egentligen. Att resa mig från soffan för att gå på toaletten är en lång och smärtsam process.
 
Så, vad pysslar jag med då hela dagarna?
Tack vare min fantastiska Kitchen Aid kan jag baka och bakar gör jag!! 
Idag blev det chocolate chip cookies.
 
 
 
Jag syr, stickar och kollar tonvis med serier!
Jag försöker planera inför flytten men det är svårt när jag inte orkar plocka och fixa!
 
Oh well, vad är väl en bal på slottet?

Nu

Nu är det alldeles för länge sen jag bloggade.
 
Jag hade lagt ner tanken på att fortsätta men nu har jag fått en hel del tid över så jag kommer att försöka uppdatera lite oftare än en gång per år!
 
Strax efter det förra inlägget för över ett och ett halvt år sedan började jag träffa mannen i mitt liv. Nu har vi precis köpt vårt första hem tillsammans och väntar vårt första barn. Mycket är nytt, mycket för mig att skriva av mig om.
 
 
Vi börjar så...
RSS 2.0