Lite blev mycket

Oroa er inte, jag överlevde kraschlandningen i betongpelaren! Har bara haft några skitveckor rent ut sagt. Förra veckan slog nog alla rekord. Först slogs all el ut i hela min lägenhet, suck. Så klart hände det på eftermiddagen när det började bli mörkt så att jag såg nada. Fick inte tag på fastighetsskötaren heller. Morgonen efter svarade han, det var huvudsäkringen som hade gått. Härligt, tänkte jag, nu är det fixat. Gjorde chokladpraliner till julafton innan jag började med middagen. När stekpannan stod på plattan hände ingenting, spisen var död! Men det var ju tur att jag kunde fixa chokladen.... Kollade upp spisar på internet och såg att de kostar runt 5000. Mycket pengar men det är ju en investering i lägenheten so wtf. Mätte min spis med ett guldigt presentsnöre (har tappat bort mitt måttband). När jag och min fina mor kom till affären drog jag upp mitt snöre för att visa bredden. "Hoppsan, det är ju 55 cm, det är inte standard" får jag till svar. Det visade sig efter en hel massa sökande och letande att det finns en sådan på marknaden och då kan ni ju tänka er vad som händer med priset när konkurrensen är 0! Häääärligt! Men, vad skulle jag göra? Började bli trött på mackor. Idag dök spisen upp och är invigd!

Igår firade vi min papi som fyllde förra veckan. Efter födelsedagslunchen kände jag mig lite krasslig så jag la mig på soffan. Blev bara sämre och sämre och de hela slutade med hög feber! Jag låg i sängen igår kväll och skakade för att jag frös. Imorse vaknade jag i en blöt pöl, härligt, flunsan!! Vet inte om det är vanlig flunsa eller svinisen. Tanken var att jag ska göra omtenta imorron bitti men det kan jag glömma! Måste dock eventuellt gå på ett seminarium på eftermiddagen. Har mailat läraren och frågat hur bra det är om jag kommer och smittar ner alla nu till jul, men jag har inte fått något svar så det blir väl att ta på munskydd och åka dit!

Jäkla isgata

Alla som känner mig vet att jag har en tendens att trilla i tid och otid. Igår slog jag dock alla rekord när jag halkade på en isfläck utanför porten och drämde huvudet in i en betongpelare! Det gjorde satans ont! Blev dock ingen hjärnskakning men jag har världens största bula och är öm i huvudet! Har svårt att tugga, hela huvudhalvan gör ont! Ja ja, så kan det gå!

princessanna

kontakt: princessannablogg@hotmail.com

RSS 2.0