Nolle-p/rookievecka... igen...

Hur jag våndades över att gå igenom denna pärs igen... Men rookieveckan blev inte alls så tokig! Mycket fest, nya människor och baksmällor! Det hade ju absolut kunnat vara värre! Nu är pluggandet i gång för full rulle igen! Att läsa engelska är väl lätt som en plätt tänkte jag, hur svårt kan det vara? Mjo, lite meckigt är det allt. All kurslitteratur är engelsk och all undervisning är på engelska. Lite klurigt att lära sig engelska - på engelska! Fick dock en lysande start då vi redan andra dagen utsattes för ett "pronounciation test". Det alldeles förträffligt bra! Inte nog med att jag läser engelska på heltid så ska jag dessutom bli en expert på teambuilding.Letade litteratur till denna kurs och fann en person som hade alltihop på pdf, hur fantastiskt är inte det. Värsta affärsidén!

Har införskaffat en pilatesboll. Med den fick jag ett häfte med övningar. Kalasbra övningar men jag har ett gigantiskt problem. Hur tusan tar man sig upp på bollen utan att dunsa i golvet?! Jag har aldrig hävdat att jag har ett fantastiskt balanssinne, men att det var så här illa hade jag aldrig kunnat ana! Jag kommer garanterat att ha ont i kroppen efter att ha försökt träna på bollen, dock inte av träningsvärk!

Semester... ahhh

Så var det klart och fixat! Kursen från i höstas är så gott som avklarad så nu kan jag mysa runt ända fram till den 21a då skolan drar igång igen!

Ska försöka planera inflyttningsfest under min lediga tid. Älskar temafester men det är så otroligt svårt att komma på tema så jag måste klura lite... tänkte mig ett coctailparty tills jag läste att det har man runt 17-18 tiden så det går ju inte. Dessutom kan det förväntas att jag ska bjuda på alla dessa coctails då... och det går tyvärr inte som fattig student, hur mycket jag än skulle vilja. Har några veckor att klura på, men det är inte lätt för det! Är i desperat behov av Festakuten AB, var är ni flickor när jag behöver er? =)

Karl-Bertil Johnsson, kräksjuka och annandagsbandy

Så kan man väl sammanfatta min jul. Hade en fantastiskt mysig och lugn jul med familjen, god mat och alldeles för mycket julgodis. Fick en massa bra paket såsom taklampa, Big love - säsong 1 (love it!), badsaker, pipmugg mm. Var extremt laddad inför juldagen, blev såklart pannkaka av alltihop då jag under dagen drabbades av spontana kräkattacker. Trodde hela veckan var körd men dagen efter hade jag piggnat till och då va det dags för annandagsbandy i v-ås. Tycker att bandy är en underskattad sport. När man väl har lärt sig att se bollen så att man kan hänga med så är det riktigt skoj. Min far och mina bröder lärde mig tidigt att det är den som åker snabbast som har den oranga apelsinliknande bollen.

Nyåret firade jag in i Jungfrudansen i Stockholm. Precis som julen så var det mysigt och lugn. Efter en 3 timmars 3 rätters middag med skagentoast, paella och hallonpannacotta lekte vi lite lekar och sen helt plötsligt var det dags att korka upp champagnen och smälla partypoppers. Jag ser fram emot det här året. Det är en nystart i mitt liv med många nya projekt. Ska ändra inriktning i mitt liv, får se hur det ter sig.

Gott 2008!

princessanna

kontakt: princessannablogg@hotmail.com

RSS 2.0