Tack och hej för nu

Har funderat ett tag och kommit fram till att jag ska lägga bloggen på is. Tyvärr kan jag inte skriva precis vad jag vill här. Folk har skapat sig en uppfattning om mig och om mitt liv vilket resulterar i att en del tror att det känner mig vilket de inte alls gör. När jag har försökt berätta saker för folk har jag ofta fått kommentaren "ja, men det har jag läst i din blogg". Som om jag skulle skriva ut precis allt här, som att de vet precis vad som händer. Jag vågar inte berätta om allt för att jag vet att det sticker i andras ögon.

Nu har jag tröttnat...

Skriver kanske igen om en vecka, en månad eller inte alls.

Underbar och älskad av alla

Har kännt mig mindre pigg hela dagen så när jag var och handlade med mamma på Maxi köpte jag två filmer, Underbar och älskad av alla och This is England. Har precis kollat på den första. Kan säga att den var bra mycket bättre än boken. Gillade inte boken alls så jag blev positivt överraskad av filmen. Jag ligger nerkurad i soffan, myser och käkar kanelknäcke, yum. Blir nog ingen pop quiz ikväll men en middag med Malin och Emma i alla fall. Nu ska jag försöka piggna till och göra mig i ordning!


Ciao!

Kroppkakor och stukad fot

Go morgon!

Gårdagen var busy busy. Gick upp vi halv åtta, gjorde mig i ordning och åkte med mamma till mormor och morfar. Där hade söta mormor gjort kroppkakor, bland det godaste som finns. Jag plockade lite bönor från deras land. Sen åkte vi hem. Hemma slängde jag mig in i duschen, klädde på mig och åkte till Västerås där det vankades middag och bio. Såg Mamma Mia. Måste säga att den är bra mycket bättre som musikal, det blir så överspelat på film. Men den va trots det helt ok.

Efter filmen körde jag in till stan och mötte upp Linda som har rest runt i Centralamerika, nej jag blir inte alls avundsjuk... Nu är hon i alla fall hemma ett par dagar innan hon åker tillbaka till Göteborg där hon bor numera. Vi satt och pratade och drack en massa vin. Lite väl mycket kanske... på väg hem fick jag för mig att mina skor skavde och bestämde mig för att gå barfota, ingen bra idé. Det gjorde ännu ondare så skorna åkte på. Hann gå ca 50 meter innan jag trampade snett, ha ha. Det ska vara jag till att lyckas. Är lite öm i foten idag känner jag men det går nog över.

Ikväll är det pop quiz för hela slanten!

Utelåst

Hello!

Började dagen med att diskutera bröllop, inte mitt eget dock. Fick veta att jag minsann kommer att slippa ha en pastellfärgad tärnklänning, vilket var mitt enda krav för att ställa upp. =)

Sen gick jag och hämtade ut linser och sen till studivägledaren. Det är sånt himlans meck med alla kurser hit och dit. Hon hade till och med svårt att få ihop det. Men det ska nog lösa sig.

Var lite stressad innan jag sprang hemifrån så jag skramlade bara ihop alla grejer. På väg hem handlade jag lite dricka och så, kassen var tung. Skyndade mig upp, blöt och kall. Stack nyckeln i nyckelhålet och försökte vrida om, men det gick inte! Då såg jag framför mig (så som på film) hur nyckeln lossnade från nyckelknippan igår och jag la den brevid de andra för att "sätta tillbaka den sen". Faaaaaaan! Jag var alltså utelåst. Jag har en sån dörr som låser sig själv när man stänger igen den. Hade inget annat val än att ringa min rara mamma som har extranyckeln. Hon kom efter 20 minuter, och jag kunde komma in. Så sjukt klantigt!

Sista jobbdagen

Go' morgon mina vänner!

Tänkte blogga lite snabbt innan det är dags att åka till jobbet. Skulle som sagt ha jobbat sista dagen igår men så behövde de hjälp så jag hoppar in en dag extra.

Igår kväll var Isabel över (jag har nu "flyttat" hem igen) på te och kladdkaka, yum. Vi pysslade och fixade till nästa helgs kräftskiva. Kommer bli en riktig höjdare!

Nu ska jag springa iväg och göra lite nytta!

Ciao for now

Nerlerad

Usch och fy, har varit snorig hela kvällen på jobbet, sjukt jobbigt! I alla fall så var vi på väg från en tant, vi sneddade över en kulle och helt plötsligt känner jag hur fötterna försvinner under mig. Jag gled ner för den leriga kullen innan jag till slut snubblade framåt. Hela ena benet plus baken var nerlerade och det här var precis när jag börjat jobba, härligt. Fick åka tillbaka till lokalen och tvätta fötterna i handfatet och försöka dra av den värsta leran från kläderna. Sen var det bara att jobba skitig.

Måste säga att det känns som att hösten är nära nu. Det är mörkt på kvällen, kyligt och allmänt ruggigt. Ska jag vara helt ärlig så gillar jag det. Det är så att man bara vill ligga hemma under en filt och kolla på film eller läsa en bok. Me like!

Lördagskväll


Känns denna igen? =)

Nu: Jobb ännu en lördagskväll, men det är den sista på ett tag

Minigolf och lyxvillor

God dagens!

Jobbade hela dagen igår, åkte hem och sov, sen bar det av till äventyrsminigolfbanan (långt ord det där). Isabel tyckte att vi skulle hitta på nåt annorlunda, en fredagkväll. Det var vi och en barnfamilj där, mysigt. Jag har typ aldrig spelat minigolf, kanske nån gång när jag var liten så jag hade inte så höga förväntningar. Vi satte igång och det visade sig att jag var en hejare på det där, ändå fram tills det kom med vatten i bilden. Min boll plumsade ner där ca 3 gånger, på samma bana. Då tröt mitt tålamod och var bara halvvägs. Jag var skitgrining resten av spelet och det gick superdåligt. Isabel skrattade åt jag har tålamod som en femåring. Jag lös dock upp mot slutet och spelade lite bättre, förlorade i alla fall med fem poäng.

Efter det skulle vi möta upp några andra. Slutade med att vi hamnade i en jättevilla mitt inne i stan med ett gäng 20 åriga pojkar. Alla drack, utom jag som för kvällen hade tagit på mig att vara chaufför. Visste ju inte då att det skulle förtäras alkohol. Ja ja, sparar mig till nästa helg. Då vankas det kräftskiva. Jag är superexcited!

RSS 2.0