I'm back!

Så, då var jag tillbaka i verkligheten då. Det känns sådär bra måste jag säga. Hade en helt fantastisk och kanonskoj helg i London! Jag är nog en storstadsmänniska trots allt! Skulle gärna bo där om det inte var så satans dyrt, för det är det verkligen utan att överdriva, en sallad för sådär 150 kronor, fin fint! Det är tur att man är tjej ibland. Blev inte så dyra utgångar då killarna där är betydligt mer givmilda och väluppfostrade än vad svenska killar generellt sätt är. Kan lätt bli dyrt annars då fenomenet förfest inte existerar utan man träffas ute och går runt till flera barer och dricker för att sedan gå ut och klubba! Jag gillar det verkligen men hade gillat det ännu mer om jag hade varit snorrik! Upptäckte att det är grymt mycket roligare att göra saker med någon som kommer från stan än att gå till turistställen! Vi hade tur vi, jag och Anna som hade guiden hela dagen med oss, Alan. Bättre kan det nog inte bli. Ville stanna kvar längre men... jag har inget annat val än att återvända till min extremt oglamourösa vardag! Härligt! Men snart är det sommar! Det ska bli härligt tycker jag. Får se vad jag ska hitta på för äventyr då!

Hej så länge!

London nästa!

Herrejisses vad mycket det är att tänka på när man ska åka iväg, jag är så virrig att jag inte har fixat nåt. Tack och lov så ska jag resa med min ansvarsfulla vän Anna som påminner mig om allt jag inte får glömma! Vi kom på idag att det kanske kan vara bra att växla lite pengar, så att första dagen är löst i alla fall. Nog för att man idag kan dra fram visa-kortet i stort sett överallt, men ändå. Det löset vi snabbt genom att springa till Forex. Sedan var vi ju tvungna att köpa en present till Alans mamma, eftersom vi ska bo där gratis hela helgen! Efter mycket om och men blev det en söt liten Kosta Boda skål. Det är ju så oerhört svårt att köpa present till någon som man aldrig har träffat! Men det blir nog bra.

Igår var det födelsedagsmiddag för hela slanten. Familjen kom på besök med presenter, det är det enda som är skoj med att fylla år, att få paket. I morgon är jag alltså ytterligare ett år äldre! Tiden går alldeles för fort. Det är tur att jag inte har åldrats en dag sedan jag fyllde 16! Eller nåt... Fick födelsedagskort på posten av mina gamla klasskamrater uppe i Skellefteå, jätteglad blev jag... och väldigt rörd för att de kom ihåg och tänkte på mig!

Ciao!

Fredag!!! Igen....

Då var det helg igen! För första gången i hela mitt liv önskar jag att dygnet hade fler timmar, eller veckan fler dagar. Förstår inte hur jag ska få saker och ting att gå ihop. Det är som att jag går och lägger mig söndag kväll och vaknar fredag morgon, så fort går veckorna. Helgen blir lugn och skön för en gångs skull! Känns som att jag har ränt runt de senaste helgerna! Mycket fest blir det! Försöker ta igen all förlorad tid med mina vänner, speciellt min "känd från tv" vän! Där hon är är det alltid roligast! Om inte så mest kaotiskt! Det börjar alltid med att vi bara ska ta ett glas vin och ta det lugnt, jo visst, dagen efter önskar jag alltid att det va så! Men roligt är det, det är ju det viktigaste! Nu får vi vara ifrån varandra ett tag för nästa helg blir det fest a la London-Style! Yeah! Dags för powernap!

Ciao!

Nystart!

Tänkte att jag kanske ska börja om från början igen, läste mina gamla blogginlägg och insåg att de var så förvirrade att jag beslutade att ta bort allihop. Dumt kanske men.... gjort är gjort! Ska försöka att skriva lite seriösare och mindre förvirrat, det är så jag känner mig, lite seriösare och lite mindre förvirrad, med betoning på lite! Är så himla mycket att hålla reda på just nu och så springer jag dessutom och blir förkyld, som om jag har tid med det. Tur att det blev den här veckan i alla fall för nästa vecka är det min födelsedag som i år känns lite mindre ångestfylld än vad den brukar göra. Dessutom ska jag åka till London över helgen! Fantastiskt skoj! Det är ju jättelängesen jag var där. Har inte varit där sen 2004, oj oj oj. Så det är banne mig på tiden. Ska nu försöka koncentrera mig på mina studier en stund, så att jag är förberedd på fredagens dugga i makroekonomi! weeee! Längtar - inte!

Ciao!

princessanna

kontakt: princessannablogg@hotmail.com

RSS 2.0