Jag vet jag vet jag vet

Jag har absolut inte tid att blogga men jag är bara tvungen att tipsa om ett finfint band! Flamboyant Bella. Min favoritsång är Abbi, väldigt Kate Nashigt, I like it!

Tentaplugg på gång

Nu, ganska precis lagom till att jag har börjat skärpa mig med bloggandet kommer det bli lite mindre. Har tenta på fredag så nu är det tentaplugg som gäller! Kanske skriver nåt om det händer nåt skoj (eftersom det så ofta gör det helt oväntat). Annars hörs vi om ett par dagar!

Kram

Helgen so far

God dag min vänner!

Gårdagskvällen spenderades hemma hos mig först. Blev en hel del Beatles Rock Band. Sen bar det av för att kolla in lite annorlunda musik. Allt improviserat. En kille bubblade vatten i en skål och gned ballonger mot varandra, intressant och mycket trevligt!

Idag ska mormor firas med hela tjocka släkten, ca 70 pers, jiiiizzez! Vi är ett par stycken kan man säga. Sen får jag se hur sen jag blir om det blir kvällsmys eller utgång, kvällen har lämnats öppen! Men men, nu ska jag sluta svamla om absolut ingenting!

Take care you lots!

Fredagstips

När du packar en väska, separera fransklänningar och hårborstar!

Finfin början på dagen trots sömnbrist


Inatt var det totalt kört att somna, jäkla skit! Hatar när det händer. Somnade nog runt 6 eller 7 imorse. Oh well, får ta en lite powernap under dagen och se om jag orkar med att gå ut på en pluggöl ikväll. Känner verkligen inte peppen men det kan ändras på några timmar. Fick dock en härlig chock imorse när jag gick in och kollade mitt konto. Trodde det skulle bli en nudelmånad men nu verkar det visst som att semesterlönen kommer att trilla in! Man kan bli överlycklig och skutta runt för mindre! Det betyder dessutom att en Londonweekend inte alls är omöjlig! Yay!

Dessutom kan jag lägga undan pengar till julklappar + fickpengar till januariresan. Har jag berättat om den? Anyways så blir det två härliga veckor i västindien nämligen Curacao. Känner att jag behöver komma bort på en längre resa. Jag tänker dessutom säga att det tillhör Sydamerika (fast det nog egentligen är Centralamerika) för då har jag bara Afrika kvar på min reseavprickningslista av världsdelar! Gött! Får väl boka en resa till Egypten eller nåt så att alla världsdelar är gjorda sen.

Nu ska jag hälla i mig cola för att piggna till och kanske plugga lite inför nästa veckas tenta!

Kram på er!

Tips

Nu när kylan har kommit har min hud redan börjat bli vintertorr! Måste tipsa om en fantastisk hudkräm som jag köpte på apoteket häromdagen. Den luktar lagom mycket granatäpple. Älskar doftande hudkrämer eftersom jag inte tycker om att ha parfym på mig on a daily base.

NATUVIVE Essentials Pomegranate

London in my heart

Fy fasiken vad mörkt och kallt det har blivit. Jag vägrar dock dra på elementen, virar in mig i filtar och drar på sockar istället! Inte för att värme kostar mig något extra utan för att jag mer vill se det som sensommar, så fort elementen dras igång har jag ju gått med på att hösten är här.

Hur som helst. Sitter och planerar en Londonweekend för fullt. Hur visar man upp den bästa sidan av en av sina favoritstäder för någon som aldrig har varit där? Vad är viktigt att se och vad kan man skippa? Nu när jag var i London senast fick jag upptäcka en massa nya saker tack vare Therese som bott där ett par år längre än vad jag gjorde. Det är det bästa med storstäder. Man blir liksom som kär på nytt eftersom det alltid finns nya saker att uppleva och se. Nästa gång ska vi i alla fall till min absoluta favoritklubb alla kategorier. Tror jag har skrivit om den tidigare. Där finns en lounge med kristallkronor och röda skinnsoffor, ett rum med amerikansk lodgekänsla där de har öppna spisar och skinnfällar, ett gigantiskt dansgolv, ett japaninspirerat rum med karaoke och börsen rullandes i taket. Coolt som tusan! Har inte än under mina 24 år hittat något annat ställe som passar oavsett humör. Sen ska vi festa med aussies och kiwis! =) Vissa kanske mer speciella än andra. Den kan ni fundera på! ;)

Nä nu ska jag sluta drömma mig bort, trösta mig med chokladpudding och invänta idol!



Tänk om

God dagens!

Idag har det varit en sån dag som lika gärna inte kunde ha funnits. Ibland inser jag hur många såna dagar som har passerat i mitt liv. Jag har hållt mig hemma eftersom jag fortfarande känner mig krasslig. Är det den där jäkla svinsjukan undrar jag?

Anyways, har läst om feminism och skrivit på min PMa om anarkism, spännande grejer! Det är det faktiskt! Under såna gråa vardagar kan man inte annat än att drömma sig bort och leta lite flygbiljetter. Hoppas på att det blir en helgresa inom kort!

 

Jag på Malta i somras, lite piggare, lite brunare!

Another saturday night

Den här helgen är den första sedan i maj som jag inte har några planer alls! Så himla skönt men galet konstigt! Dock är Therese på gång över. Blir nog en Beatles Rock Band kväll med en massa gotti! =) Jag har för övrigt gjort mina första kroppkakor ever idag. De blev om än trådiga så riktigt goda! Jag åt alldeles för många så jag måste rulla ur soffan för att komma upp!



Ha en fab lördagskväll!

Gissa vad...

Jag har äntligen fått tummen ur och letat reda på min kamerasladd (som låg i köket av alla ställen). Tänkte visa lite bilder från London.


Vi började lördagen med att käka pizza och dricka lite Stella innan vi begav oss till Soho där bögklubbarna väntade.





Den första baren vi hamnade på hade barbiedockor fastklistrade i taket. De hade även små trägårdstomtepallar, akvarier och gräsbeklädda pelare som jag inte fotade. Kan vara det mest absurda stället jag har varit på. Stort plus är de ickeexisterande köerna till tjejtoan!




Jag har nog aldrig svettats som jag gjorde den helgen. Jag var precis sjöblöt hela tiden! Men men, vad kan man göra? Lockarna var dock snabbt ett minne blott!






Söndagen spenderades i Camden där jag äntligen fick min efterlängtade curry! Den var kalasgod trots att bilden ser sisådär smaklig ut! I påsen gömmer sig en flottig, chokladig munk.





Kannan med Pimms(?) tog slut väldigt kvickt vill jag lova!


I Camden hittade vi detta mysiga ställe med flera bås i olika stilar. Längst in fanns en scen där ett jazzband spelade, mycket trevligt!




Tjejerna var väldigt laddade innan vi begav oss till Sheperds bush för ytterligare en fantastisk utekväll. Återkommer med fler bilder när Therese har skickat över sina! =)

Ååååhhh....

.... vad jag längtar efter att se filmen om Coco Chanel!

Helgen som varit

Go' kväll i mörkret!

Tycker alltid att det går så fort när hösten kommer. De ljusa nätterna är ett minne blott. Nu får man tända lampor och ljus för att kunna se nåt om kvällen.

I fredags vaknade jag med nackspärr, panik! Skulle ju servera på ett bröllop dagen efter. Ringde vc eftersom jag har haft problem med inflammation i axel och nacke tidigare. Fick en tid redan 20 minuter senare. När jag kommer dit möts jag av en gaaaalet foxy doktor. Han konstaterade att jag bara hade sjukt spända muskler i hela ryggen. Dagen efter var jag frisk. Tror att hans beröring satte igång blodcirkulationen ordentligt! =) Bröllopsfixet gick alldeles utmärkt. Jag och Jeanette var ett utomordentligt team och allt flöt på bra (om man bortser från felkörningen på väg dit men nu har vi sett mycket av södra Stockholm i alla fall).

Anyways, har dragit på mig nån knasig sorts förkylning eller nåt i den stilen. Kan lova med min tur att jag plockade med mig svininfluensa från London. Har i och för sig ingen feber men däremot en knasig hosta och hes hals. Igår morse när jag vaknade var rösten totalt väck. Mycket läskigt. Ja ja, vad kan man göra? Jag spenderade dagen hos min lilla mamma som bjöd på fantastisk lunch, kött, potatis och svampsås, yum! Passade på att ligga en stund på hennes spikmatta. Kändes lite bättre i ryggen efter det.

Nu ska jag ta några alvedon och sussa, hoppas hostan är borta imorgon så att jag inte blir satt i isolering!

Hemma igen

Igår kom jag hem igen från en av de bästa helgerna någonsin!! London är lika fantastiskt som alltid! Ska trolla fram kamerasladden så att ni får se lite bilder. Då kan jag berätta lite mer om allt!

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen. Imorgon blir det storhandling och sen middag hos Malin och Tobias. På lördag ska jag till Farsta och hjälpa till på en väns bröllop. På söndag ska jag plugga som en tok!! Har en del att ta igen nu.

Sa har ser haret ut nytvattat baki

2e96f95a5a7c248dab9f97a4c7c27e38.png

Kolla varifrån!

Sa har ser haret ut nytvattat bakifran, ha ha. Var tvungen att ha en spegel for att se hur bilden blev. Snyggt, den bjuder jag pa!

Man kan ju inte göra rätt jämt

Imorgon bär det av. Är så exalterad att jag inte vet om jag kommer kunna sova inatt. Ska göra mitt bästa. Väskan är preliminärpackad. Therese kommer förbi imorgon och ser till att jag har bra saker med mig, det är nog lika bra. Kan inte alls bestämma mig vad som ska packas! Har köpt en massa småförpackningar med deo, tandkräm och andra nödvändigheter idag eftersom vi inte ska checka in något bagage.

Jag vet egentligen inte hur bra val av helg det var att åka bort eftersom min bror fyller 35 imorgon och hans dotter 13 på söndag. Men men, man kan inte pricka rätt jämt. Får ta igen det nån annan gång, till jul kanske! ;)



Grattis i alla fall storebror!

Jag ska...

Hej hej hallå!

Alltså, att gå i skolan tar knäcken på mig. Jag är till och med trött i fötterna idag. Satt kvar i skolan och pluggade tills min systerdotter hämtade upp mig. Ja, hon fick plocka upp mig eftersom jag inte hittar sådär värst bra i Västerås! =) Sen blev det en vända på stan med frisörtidsbokning (inte åt mig), lite shopping (köpte bland annat en ostkupa) och sen en fika innan det var dags att bege sig hemåt.

Imorgon är det skola igen och på fredag är det packning och grooming som gäller. Måste ju vara piff till 100% när jag återvänder till London. Jag looooovar att visa bild på håret snart. Imorgon kanske... =)

Nu ska jag och fötterna sussa innan det är dags för en ny spännande dag.
RSS 2.0