Nu är jag trött...

Just nu är allt kaos. En sån simpel sak som att logga in på bloggen ger mig magont, det är därför det inte har blivit nån uppdatering på ett par dagar. Så nu pausar jag ett tag från allt...

Sista minutenresor letas för fullt, behöver komma bort och ladda batterierna!

Ta hand om er mina vänner!

Franskt ska det vara

Jag ska berätta för er om min galet roliga helg men just nu är jag så slut. Har spenderat dagen med att storstäda och sen kollat på en fantastisk film, Un long dimanche de fiançailles. Jag är just nu helt såld på franska filmer, de känns så romantiska utan att vara det minsta sötsliskiga!



Såg Le scaphandre et le papillon förra veckan. Den är inte så värst romantisk men vacker ändå.



Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain är en varm och mysig film med spännande karaktärer!


Kan varmt rekommendera alla tre filmer! Se dem, nu!

I'm a brainiac these days

Hej hej hallå allihop!

Den här veckan har jag suttit med näsan i böckerna precis hela tiden! Har pluggat som en idiot. Imorgon är det dags för tenta. Känns som att huvudet är så fullt med information vill skriva tentan nu för att få ur mig allt! Är så sjukt trött på brittisk och amerikans historia. Hade sista semaniariet på kursen idag. Var helt säker på att den var på eftermiddagen så jag och Therese gick och tränade. Efter det åt vi lunch. När vi satt och åt fick jag en konstig känsla av att jag hade sett fel på tiden så jag plockade upp min kalender och upptäckte att jag hade det! Föreläsningen började 10.15. När jag upptäckte det var klockan 11. Vi slängde i oss maten och sprang till föreläsningenssalen. Vi bad om ursäkt en miljon gånger men tjejen vi har under våra seminarier är så fantastiskt snäll, hon sa att det kan hända vem som helst och att det inte gjorde någonting.

Nu ska jag ta det lugnt och vila huvudet lite innan jag går och sover. Imorgon ska jag gå till skolan tidigt för att plugga lite på uppsatsämnena innan det är dags för tenta 14.30.

Måndagstrött

Satan i gatan vad trött jag är idag! Började dagen med att träna helkropp på gymmet. Sen satt jag i skolan till 15 och pluggade brittisk historia. Har lyckats ta mig igenom hela grundligt nu så det är bara USA's historia kvar.... Har nog aldrig pluggat så här mycket inför en tenta så jag hoppas det ska ge resultat!

Gick hem sen och vilade lite innan Malin följde med mig och handlade lite mat. Har ju en sjuk skräck för att åka och handla själv. Har väl med min agorafobi att göra. Tur att jag har människor runt mig som ställer upp!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite film tror jag innan Project Runway, hoppas jag lyckas hålla mig vaken tills dess!

Du har nog gått fel...

Idag har jag nån sorts pluggbakfylla. Huvudet är alldeles tungt och trött. Har nog överarbetat hjärnan. Som sagt så var jag hos Therese precis hela dagen och kvällen igår. Vi började plugga runt 13 och slutade cirka 23.30. Jäklar vad effektiva vi var! Jag var precis på väg hem och skulle släppa av Håkan när det började banka på Therese dörr. Någon stod utanför och plingade, bankade och försökte låsa upp. Vi blev skitskraja, Therese tog upp mobilen och skulle ringa 112, jag var på väg mot dörren för att kika ut och se vem det var men blev snabbt stoppad av de andra. Efter det var vi jätterädda eftersom det inte är något trevligt område. Håkan satt med en kavel i handen, redo att slå till om någon skulle ta sig in. Till slut, när klockan närmade sig halv två följde de andra med mig till bilen eftersom jag inte vågade gå ut själv och sen åkte jag hem!

Väl hemma satte min fantastiska magkatarr igång och gjorde sig påmind. Kan bero på allt pluggande och onyttigätande jag hade ägnat mig åt hela dagen! Är så trött på min struliga mage just nu! Blir kanske bättre i veckan när jag inte kommer kunna äta ordentligt efter tandoperationen.

My weekend so far

Gårdagskvällen blev väldigt angenäm. Åkte först och plockade upp bror + Cilla sen bar det av till Tuna Park för att köpa en present till födelsedagsbarnet. Hittade en fantastiskt söt skjorta med tillhörande slips! Den blev väldigt uppskattad. Han drog på sig den direkt tillsammans med sin festkavaj, träningsbyxor och bara fötter, en mycket stilig liten gosse! Känns som han föddes igår min syster-/gudson. 9 hel år fyllde han nu, och jag har inte åldrats en dag. Det blev i alla fall ett kalasfirande med tacos i massor, chokladbollar, en gudomligt god hallonpaj, kladdkaka och saffranskaka.

Efter att jag hade släppt av bror och Cilla åkte jag direkt till mitt studycamp. Där blev det godis, chips och cola för att hålla energin uppe. Lyckades skriva klart en PMa och plugga in lite Tudorsmonarker, inte illa.

Nu sitter jag återigen hemma hos Therese redo att plugga ännu lite mer. Ska försöka hinna gå igenom hela den brittiska historian idag och eventuellt sätta igång med den amerikanska. We're on fire!! =)

Hoppas ni alla får en trevlig lördag!!

Fredagsgrubbel

Igår hade jag en sån riktig skitdag. Stannade hemma och gjorde ingenting. Det behövs ibland för att samla kraft och ork. Idag är jag igång igen, har precis varit på gymmet och kört helkropp. Har fortfarande problem med magen, mår illa hela tiden! Tror jag äter för lite när jag tränar. Ska försöka bättra mig. I förrgår jobbade jag hela förmiddagen, sen bar det av till Västerås för tutorials.

Helgen blir full med pluggande. Ska sitta hos Therese efter att jag har varit och kalasat ikväll och hela dagen imorgon. Ska försöka få en del saker ur världen! Sen blir det tentapluggande!!!

Busy busy

Nu har jag ätit kokt mat i hela två dagar, magen börjar må lite bättre. Men det är inte så spännande att äta fisk och potatis hela tiden!

Anyways, nu har jag tränat två mornar i rad, härligt som tusan! Imorgon blir det dock inget eftersom jag börjar jobba 7.30. Efter jobbet ska jag åka direkt till Västerås. Sen blir det hem en snabbis innan jag ska iväg på en unpluggedspelning! Busy busy men, sånt är livet! Var och klippte mig idag så jag kommer i alla fall vara snygg i håret. =)

I've been hit...


Av en vänlig lite ninja!
Fick denna award av min systeryster!

Det värmer när man får såna saker på bloggen! Jag tackar och bugar!

Nu säger magen stopp!

Den här helgen har inte varit nån bra helg. I fredags morse vaknade jag klockan 6 av att magen var alldeles svullen och jag mådde fruktansvärt illa. Lyckades somna om men jag mådde lika dåligt när jag vaknade igen några timmar senare. Kunde inte äta på hela dagen så ni kan ju gissa hur jag mådde på kvällen efter ett par glas vin som konstigt nog slank ner utan besvär. Spelningen var grym men jag var trött så det blev tidigare hemgång än vanligt. Igår var det tänkt att jag skulle gå på ett skivstångspass men magen vill fortfarande inte jobba med mig så jag vågade inte. Låg hemma i soffan och åt Dofilusyoghurt och tyckte synd om mig själv hela dagen. Idag är det lite bättre men långt ifrån bra. Magkatarren är här för att stanna denna gång. Ska äta kokt fisk i massor i veckan och försöka ta det lite lungt, lättare sagt än gjort veckan innan tenta. Ska försöka se över mitt liv, vad kan jag säga nej till. Måste jag jobba två jobb utöver heltidspluggandet och skriva för studenttidningen och engagera mig politiskt? Kanske inte... Får nog börja omprioritera lite, men det är lättare sagt än gjort!

Svammel svammel! Nu sitter jag i alla fall och försöker plugga hemma hos mor och far. De åkte till Thailand ikväll med bror + familj. Jag är inte alls avundsjuk! Jag ska ju faktiskt vara hemma här i gråa Sverige, magkatarra, operera bort visdomstanden och tenta! Tur att jag inte är så butter idag!

Tanken var att jag skulle umgås lite med mami och papi innan de ger sig av men jag sitter i köket vid datorn, pappa uppe vid tvn och mamma grejar med nåt någon annanstans. =)

Viljan finns men inte orken

Oj oj oj vilken dålig bloggare jag är. Veckan har bestått av träning och pluggande. Har tränat fyra gånger redan, styrka och yoga. På lördag morgon har jag bokat in mig på ett skivstångspass, puh. Ska passa på att träna ordentligt nästa vecka också eftersom jag nog inte kommer göra så mycket veckan efter när jag ska operera bort visdomstanden.

I tisdags var jag på en grym jazzspelning. Jag älskar verkligen jazzie musik! Imorgon kväll ska jag på ännu en spelning men då handlar det om Rage Against the Machines covers. Innan det ska jag och ett gäng till mumsa i oss stenugnsbakad pizza, yum!
RSS 2.0