Äntligen fredag!

Så var det äntligen helg! Den senaste veckan har verkligen varit hektisk! Många och långa föreläsningar. Höll ett 3 minuter långt (kort) föredrag om Winston Churchill igår. Lättare sagt än gjort, hann inte med hälften av allt jag skulle säga... men men. Det är en konst i sig det också! Barnvaktade två av mina syskonbarn en stund i onsdags förmiddag. De var hemma hos mig för första gången och tyckte det var en "schysst lya" jag hade och att jag har det  "väldigt orientalisk"! Var får det allt ifrån? Vi gick till ett konditori som ligger nära och köpte en massa gotti. Skojigast av allt tyckte de var att rulla runt på pilatesbollen, det är ju bra att nån tycker det! Fortsatte dagen med lite shopping. Har lovat mig själv att spara pengar till en eventuell uppkommande Parishelg. Alla som känner mig vet dock att jag har sjukt svårt att hålla i pengar. Hittade en supersöt klänning som jag bara var tvungen att köpa, ett vinställ att ha på väggen som har letat efter jättelänge samt en sjal. Shoppingen fortsatte igår... var tvungen att införskaffa en supersize t-shirt. Just nu har clinique "prova på" erbjudande som jag inte kunde motstå och Pressbyrån säljer utländska modetidningar billigare så jag var tvungen att köpa brittiska Elle och Harper´s Bazaar.

Efter shoppingen begav jag mig till sporthallen för att kolla på Kent. Kanonbra! Ungefär samma lika som på Hovet men de är alltid lika bra live! Förband var Familjen. Skulle säkert vara jättebra om killen som sjunger lärde sig att ta rätt toner. Gillar trots allt "snurrar i min skalle" skarpt!

Vaknade med världens huvudvärk idag och trodde att hela dagen var förstörd men icke!
Satt och väntade i skolan på en tjej som jag skulle köpa begagnade böcker av när det ringde på min mobil. Det var en kvinna som ringde angående ett jobb som jag sökt, hon ville träffa mig nästa vecka. Vi bokade tid, jag köpte mina böcker och skulle precis ringa min lunchdejt när telefonen ringde igen. Det var en annan kvinna som ringde angående ytterligare en jobbansökan. Så två intervjuer inbokade inom loppet av 15 minuter, inte illa om jag får säga det själv. Ibland går det åt rätt håll.
Resten av dagen följdes av studievägledning. Puh vilket meck! Blev placerad på VFU-plats (verksamhets förlagd utbildning) häromdagen. Ska vara på min gamla gymnasieskola! Men på IT-programmet. Blev kanonnöjd! Hur farliga kan 16-19 åriga "datanördar" vara?!

Imorron väntas utgång! Det behövs efter en stressvecka som denna!

Plugga plugga plugga

Rubriken sammanfattar mitt ganska hektiska men innehållsfattiga liv! Äh det är skoj ändå. Sen sist har jag inflyttningsfestat, lyckat värre trots att jag pratade så mycket med folket att jag inte hann med att dricka så värst mycket. Detta var jag dock glad över dagen efter då jag skuttade ur sängen (och över Linn som mådde sådär bra). Det var en kanonblandning av stockholmare, londonbor, örebroare, dalmasar och eskilstunabor!

Nu ska det pluggas grammatik. Intressant men Gud så mycket svårare det är än vad jag hade trott. Tänkte att jag nog skulle behärska det här men icke! Oh well, antar att det är därför jag behöver gå den kursen!

princessanna

kontakt: princessannablogg@hotmail.com

RSS 2.0