Inte igen

Ibland blir jag bara för trött på mig själv! Skulle ha åkt på föreläsning i Västerås nu på eftermiddagen men jag hade lite ont i magen så det blev inte så. På vägen hem gick jag i min egen värld och helt plötsligt känner jag hur foten viker sig och jag stupar bokstavligen, ner med händerna och ena knät i asfalten. Suck, inte igen! Ville sjunka igenom gjorden eftersom detta skedde mitt på stan men, vad kan man göra, det var bara att borsta av sig och gå (halta) vidare. Kom hem och såg att foten var svullen och knät alldeles sönderskrapat fullt med blod. Så nu har jag ett jätteplåster på knät och foten bandagerad i högläge. Eftersom jag tror på karma kan jag snabbt dra slutsatsen att jag måste gå på alla föreläsningar i fortsättningen!

Nu så har jag satt igång, på riktigt

Helgen gick ju i onyttighetens tecken men nu så. Igår var det poweryoga och idag premiärgymmade jag. Blev inte så jättehårt tränande idag, klämde mest på maskinerna och provade lite så imorgon ska jag köra ordentligt! Imorse ringde min kurs/träningskompisar fyra(!) gånger för att se till att jag kom upp, ha ha! Jag var faktiskt uppe, kors i taket! Nu ska jag sätta mig och plugga lite en stund och sen fundera ut vad jag vill skriva om nästa gång i Kåranen. Någon som har ett bra tips på modeartikel? Eller som pysslar med sånt och vill få lite gratisreklam?

Helgen...

Hej hej hallå!

Jag lever faktiskt, så gott som. Det var en hård helg! Mådde verkligen inte bra i lördags och var så fruktsansvärt opepp på att festa till det igen. Men, skam den som ger sig. Blev en massa vin och singstar hos Malin först, sen bar det av ut. Kön var så sjukt lång att jag ville kräkas. Som tur var hade Malin "lånat" sin karls guldkort så, inget köande för oss inte. Mycket bra! Några timmar senare bar det av hemåt!

Igår var det VM final i bandy som gällde, mycket trevligt, speciellt eftersom Sverige vann!

Nu ska jag sluta knappra på datorn så att jag inte väcker Pite! =)

Ciao

Sådär inte pigg som man kan vara...

Nu har jag varat i Västerås och kalasat. Blev en liten bit tårta och ett chokladfinger, lite får jag fuska! Har precis bytt om lite snabbt, så nu är det på't igen. Är inte så värst pigg idag, blev lite väl mycket av det goda igår! Men, det kan ju hända den bästa! Ska iväg till Malin och äta tacos och sen gå ut! Några glas vin så piggnar jag nog till igen!

Ha en bra kväll!

F*ck

Varför går det inte att mobilblogga för?! Skickade en fin bild på en kebabtallrik! All kolhydratfri kost är förstörd! Pommes is the shit! 6,5 kilo for nothing! Nästa vecka är det nya tag!

Jag kan vara slöast i världen

Idag skulle jag egentligen ha gått till skomakaren och hämtat mina stövlar som jag lämnade in igår för lite finputsning, eller ordentlig lagning. Sulan har lossnat på ett ställe och när jag lämnade inte dem upptäckte jag att det knappt fanns några klackar kvar. Men... orken vill liksom inte infinna sig. Gör det imorgon istället. Känns så onödigt att göra mig i ordning för att gå fram och tillbaka! Var så optimisktisk igår, då kände jag att det inte var något problem att gå fram och tillbaka. Jag ska sluta vara sån himla optimist jämt. Jag säger alltid "det är inga problem, det fixar jag", sen när det väl kommer till kritan så är det inte lika kul.

Här är skorna jag köpt till min systerdotter i födelsedagspresent. Visst är det söta!!! Jag skulle lätt kunna köpa ett par till mig själv om de fanns i min storlek. De ser stora ut på bilden men de är egentligen ganska så små! Jag hoppas inte hon kikar in här med sin mor så att överraskningen blir förstörd! =)

Ja... rubrik var det...

Puh vad jag är trött i huvudet. Har varit i skolan hela dagen. Vi hade en grym föreläsare på förmiddagen. Eftersom vi bara är sju stycken blev det mycket diskussioner, det är alltid trevligt. Vi diskuterade "The Declaration of Independence", allt på engelska så klart. På eftermiddagen hade vi vår första Writing Workshop för den här terminen. Vi hade samma föreläsare som i grammatik 1. Hennes röst är tyvärr en sån som går in i ena örat och ut genom andra, alldeles mjuk, det händer liksom ingenting. Men men, det gäller att fokusera!

Efter skolan gick jag och köpte en present till min systerdotter som ska firas till helgen. Jag brukar köpa in mig på mammas och pappas presenter eftersom jag är fattig student men nu hittade jag en perfekt grej så jag kunde inte låta bli! Visar bild senare.

KlantAnna

Ha ha, jag är så sjukt klantig! Och blind. Fick inte alls tillbaka resultat på hemtentan. Det var ju betyg för hela förra kursen, suck! Den visste jag ju att jag hade klarat. Ska börja läsa det finstilta i fortsättningen! =)

En sådär bra onsdag

Det blev ingen träning imorse! Magen krånglade och ville inte alls jobba med mig så jag stannade hemma istället. Åkte och handlade lite mat och födelsedagspresent till en femårig liten systerdotter. Har haft magkramper hela dagen så jag hoppas de ger sig till ikväll för då ska jag jobba en stund.

Fick tillbaka min hemtenta idag, klarade den galant. Så jäkla skönt! Blir alltid så supernöjd när jag klarar skolgrejer på första försöket. Speciellt när jag inte har räknat med det. Ska höra av mig till Anna så att hon får tillbaka alla böcker jag har lånat av henne. Sjukt bra när man kan låna kurslitteratur så att man slipper köpa det för en hel massa pengar!

Bloggkrångel

Skrev detta igår kväll med det gick inte att publicera då så jag gör det nu istället! =)


Gosh vad jag är trött! Höll på att somna på eftermiddagen. Så ringde Malin och frågade om jag ville följa med till hennes föräldrar och hjälpa till med bröllopsinbjudningarna och visst ville jag det. Var mysigt att träffa hennes föräldrar, har inte gjort det på år och dagar. Jag tog med mig matlåda, ha ha. Inte lätt att äta lågkolhydratkost när man ska äta borta.

Imorgon är det dags att inviga träningskortet. Satt och funderade på om jag ska packa väska ikväll när jag kom på att det är ju faktiskt smidigare att gå dit i träningskläder och ha efterkläder med sig istället. Tål att tänkas på... Det är sånt jag funderar på i alla fall!

Mycket nytt på en gång

Det här med nyårslöften är kanske inte så galet i alla fall. Förra året lyckades jag faktiskt hålla det och i år tänker jag göra samma. Införskaffade träningskort idag, ska börja imorgon redan och på måndag börjar yogan igen. Jag har börjat äta lite kolhydrater igen men mycket lite såhär till en början innan träningen sätter igång å allvar. Nu jäklar ska det bli åka av! Tänkte bara köpa gymkort men min klasskompis övertalade mig att köpa för jympapass också.

Mötte Pite idag, jätteroligt! Vi gick runt i snöplask och jag visade stan lite snabbt. Sen gick vi runt på högskolan, även det gick ganska fort. Eftersom han inte får lägenhet förrän första februari kommer han att "flytta" hit i slutet av veckan. Så då får jag vara kombo i ett par veckor. Det går nog bra det också. Har ju faktiskt bott med fem andra personer på ca 10 kvadrat i fyra månader och jag överlevde ju det!

It's alive

Ja tänka sig, jag är faktiskt vaken. Försov mig dock en kvart men om man jämför med de tre timmar jag försov mig igår så är ju en kvart ingenting! Tänkte slänga i mig lite kesoplättar som jag gjorde härom dagen och sen springa iväg till skolan för att inte vara sen men nån måste ha ätit upp dem för de finns inte.... konstigt. Jag börjar tröttna på äggfrukostar nu så det bidde en smoothie på soyayoghurt istället.

Nu ska jag packa ihop alla skolgrejer och bege mig. Ha en fantastisk tisdag allihop!

I am freakin' sleeping beauty

Tanken var att jag skulle till skolan vid 9 imorse och plugga med mina klassisar. Så blev det inte... Mamma var förbi vid 7 och lämnade mitt kårleg och körkort som jag glömde i Kvicksund igår, klantigt, jag vet! Sen somnade jag om, klockan ringde, mobilen ringde men inte vaknade jag. Vid 11.15 vaknade jag till liv och kände att det var för sent att gå till skolan. Pluggade hemma istället. Två fixarkarlar i blåbyxor kom och kopplade in nya dosor till tvn och telefonen eftersom det ska bytas operatör i huset. Passade på att plugga i köket så att de kunde röra sig fritt i lägenheten.

Imorgon ska jag i alla fall till skolan och plugga, sen ska jag köpa träningskort, sälja en gammal kursbok och träffa Pite som anlände idag. Fick sms av honom när han var på tåget på väg från Stockholm, ha ha. Så himla söt, alldeles exalterad! =)

FlashPJs

Förra veckan shoppade jag lite reagrejer. Bland annat en pyjamas med linne och shorts som sitter ihop, supersöt. Tänkte att denna kan jag ha på mig när jag sover borta. Har alltid sånt problem när jag ska åka till nån annan stad och festa vad jag ska sova i. När jag bodde i London och sov på Alan och Lees soffa varje helg sov jag helt enkelt med kläderna och sminket på... ibland frivilligt ibland ofrivilligt då sömnen kom lite för fort. Men nu vill jag vara lite mer vuxen och planerad. Eftersom dessa PJs är kanonsöta tänkte jag att jag kommer se ut som en pingla även morgonen efter. Ända tills jag sov i dem och vaknade med tuttarna utploppade lite här och var, mindre trevligt eller mycket mer trevligt för folk runtomkring om jag kastar av mig täcket, men men.... jag får väl bjuda på det jag har!

Anna les bridesmaid

Nu har jag diskuterat bröllop en lång stund med min vän Malin. Jag ska vara hennes brudtärna i sommar när hon gifter sig och som brudtärna har man inte bara tackat ja till att stötta bruden på själva bröllopsdagen utan på vägen dit också. Vi har suttit och finkammat alla klädsidor på jakt efter brudklänningar. Vi hittade ett par stycken men de ska då skickas från USA och då kan det vara krångligt med retur och grejer ifall klänningarna inte passar. Så vi hittade en som syr upp kläder här i stan så vi får ringa dit och fråga vad det kan kosta.

Sen skickade Malin över en sida med en bild på en bröllopstårta.... åh, jag älskar verkligen tårta! Skulle kunna äta det varje dag om det inte satte sig lite överallt på kroppen! Malin och hennes karl ska åka och provsmaka i februari... hm, undrar om inte det ingår i mina brudtärneförpliktelser...? =)

Bandysöndag

Nu är jag precis hemkommen från den långsammaste bandymatch jag någonsin sett. De spelade mer framåt än bakåt. Men det var skönt att komma ut och göra nåt nu när förkylningen börjar lätta!

Imorgon blir det skola och träningskortsinköp! Nu jäklar blir det nya tag! =)

Fåtöljjakt

Jag har en vägg som är alldeles tom hemma hos mig. Skulle passa perfekt med en större fåtölj eller två mindre där. Har letat runt på blocket, tradera, ikea, mio, em möbler och många andra sidor men hittar ingenting som jag gillar och har råd med. Hittade en som skänktes bort mot avhämtning, det var bara ett problem. Den fanns utanför Malmö. Jag frågade min far om han hade lust att åka bil en sväng, han var inte så sugen när jag berättade var.

Hittade denna på ikea. Vill ha två!!! De skulle passa så bra hemma hos mig men tyvärr säger min studentekonomi nej! Och jag kan ju inte jobba så mycket mer än vad jag gör får då kommer csn och vill ha sina utlånade pengar tillbaka! Letandet fortsätter....

IKEA STOCKHOLM Fåtölj

Lördag

Nu har jag storstädat hela lägenheten, det var på tiden. Den som har plastgran för att slippa barr vet inte vad den pratar om. Plastgranar barrar visst, i alla fall min. Men nu är allt uppsuget av dammsugaren.

Eftersom jag inte är helt friskus blir det en lugn och mysig helg. Ska eventuellt klä på mig en massa kläder och åka på bandy i västerås imorgon. Men ikväll blir det p3 guld, på tvn då.

Slut på kontot... nästan

Den här månaden fick jag csn för en och en halv månad eftersom nya terminen började nu i veckan. Yay tänkte jag, jag är rik. Idag började jag plocka ihop alla räkningar som alltid ligger lite här och var i lägenheten. Hade precis fört in alla och tänkte, ok, det blir inte så jättemycket pengar över men det är ändå lugnt när jag upptäckte jätteräkningen från adlibris. Varför är kurslitteratur så satans dyr? Tre tunna böcker på engelska för 738(!) kronor. Helt sinnessjukt! Hoppas de går att sälja när jag är klar med dem. Har inte blivit av med alla böcker från engelska 1 än, har ungefär hälften kvar. Så om någon är lite sugen på engelsk kurslitteratur så hojta till! =)

Ingentingfredag

Hej hej hallå!

Idag har jag haft en sån dag där jag har gjort absolut ingenting!! Det är jätteskönt för stunden men sen kan jag känna lite ångest över att hela dagen är borta... men men. Fick reda på att en kille som jag pluggade med i Skellefteå ska flytta hit till stan, kära nån vilken överraskning. Men jäklar vad skoj! Har inte träffat nån därifrån förrutom min Linn sen jag flyttade därifrån för ganska precis två år sen.

Mer än så händer det inte här just nu. Ska försöka friska mig hela helgen bara.

Ha en bra fredagskväll!

Ge mig friskpiller nu!

Idag har jag storhandlat så nu ekar det inte lika tomt i kylen och frysen! Köpte lite annat också... blir lätt så. Skulle köpa en sån sladd så att jag ska kunna koppla datorn till tvn. Jag sa det till killen i affären, han log lite och frågade hur uttagen ser ut... Jag trodde bara att det fanns en sorts sladd, tänkte inte på att tvapparater och datorer kan se olika ut. Han småskrattade lite när jag rodnande förklarade att jag inte hade den blekaste aning. Jag skulle fota uttagen med mobilen och komma tillbaka, ha ha.

Nu ska jag iväg och jobba, har inte så jättestor lust, mår fortfarande inge vidare. Som vanligt har min förkylning gått över i bihåleinflammation, suck! Har svinont i huvudet och tänderna hela tiden. Jag vill bara vara frisk nu! Har i alla fall hämtat ut mina kursböcker så jag har saker att göra i helgen, läsa om Amerikans historia på engelska nerbäddad i soffan, snörvlandes.

Tack vare min bror har jag i alla fall äntligen Spotify, yay! Så nu kan jag lyssna på en hel massa musik, hela tiden!

Sluta Borra!

Ärligt talat, det är inte schysst att börja borra strax efter klockan sju på morgonen. Jag hade tänkt sova lite idag men icke! De håller på att byter från comhem till telia i huset så det borras så det står härliga till hela tiden. Nu på morgonen har de varit precis utanför mig så väggarna har vibrerat. Blev rädd att de skulle komma in och börja greja inne hos mig så jag studsade ur sängen, vill inte öppna dörren halvnaken med håret på ända. Men, nä!


Läste precis att de har pangat här i stan två nätter i rad. Lite läskigt. Tur att jag har kollat så mycket på Jack Bauer på sistone så jag vet precis vad man ska göra när det kommer skurkar!

Tillbaka till verkligheten

Go' kväll mina vänner!

Idag har varit en lååång dag. Första skoldagen den här terminen. Det va skoj förrutom att vi har en föreläsare som inte är någon människokännare och som förmodligen aldrig har slagit upp ordet empati. Så, hon fick inget äpple av mig. Vi satte igång genast med USA's historia. Det blir nog bra med det. Ska hämta ut mina böcker imorgon och bli x antal kronor fattigare. Men, csn kom idag, jippi! Nu ska jag bara betala räkningar, träningskort, storhandla och boka in en välbehövlig ansiktsbehandling. Får se om det blir några slantar kvar. Många stora räkningar den här månaden, suck!

Nu är jag så sjukt trött efter att ha använt hjärnan för första gången på en månad så jag kommer stupa i säng. Man kan ju hoppas i alla fall. Blir nog några avsnitt 24, säsong 2 innan jag somnar!

Nyårsbilder - mycket sent

Ja, jag vet att jag skulle visa nyårsbilderna för mycket längesen. Men här kommer de i alla fall, några av dem. Eftersom jag lät kameran vila under kvällen har jag lånat (dvs snott) bilderna av Isabel och Carro. Hoppas det är ok, ni får säga till annars!

Klicka f�r att st�nga bildenKlicka f�r att st�nga bilden
Klicka f�r att st�nga bilden

Äntligen klar

Nu har jag äntligen skrivit klart mina artiklar till kårtidningen, fotat grejer och skickat in hemtentan. Puh, imorgon sätter jag igång med nästa kurs, full rulle med andra ord. Dock så är det bara upprop och en föreläsning sen har jag ingenting på en vecka, förrutom jobb. Tänkte att jag skulle passa på att åka snålskjuts ner till Kalmar på fredag över dagen och hälsa på Anna. Skulle precis smsa henne och kolla så att hon inte var i skolan när jag kom på... att hon inte ens är i Kalmar, hon är ju fortfarande kvar här, ha ha. Det är tur att jag hade krånglat och fixat innan jag kom på det, suck! Hur virrig får man vara?

Skulle behöva städa lite hemma men jag ska nog bara mysa runt resten av dagen och njuta av att vara lite ledig!

Det artar sig

Nu har feberdimman lättat och jag börjar bli mig själv igen! Har dock en sjuk hosta som vägrar ge sig trots hostmedicindrickande. Somnade klockan nio imorse och sov till tolv, tre hela timmar lyckades jag slumra innan hostan väckte mig igen. Är helt slut. Har skickat in min hemtenta nu som jag skrev klar inatt, vet knappt vad som står i men det löser sig nog... Är inte så bra att plugga när man inte har sovit tillräckligt!

Imorgon ska jag vara frisk, det har jag bestämt, friskare i alla fall för då måste jag skriva klart allt till Kåranen. Gah! Kommer vara helt slut imorgon kväll men på tisdag ska jag ha en plocka och göra ingenting dag för sen börjar nästa kurs på onsdag. Ingen rast och ingen ro!

Nu ska jag sluta klaga och bli en glad och pigg Anna! =)

Man ska inte ropa hej...

Jag kände mig bättre igår... ända tills det vände och jag blev skitdålig rent ut sagt. Började snora och fick feber så jag sov knappt något alls under natten. Eftersom jag mådde ännu sämre idag blev det ingen skola heller. Tack och lov har jag världens bästa mamma och pappa som båda har varit förbi idag (de vill nog se så att jag lever) med hostmedicin, dricka och alla säsonger av 24 som pappa fick i julklapp. Jag fick äran att premiärkolla eftersom jag inte kan gå ut. Har legat i soffan hela dagen, fullt påklädd med täcke och filt och ändå frusit massor! Så typiskt! Jag hade verkligen sett fram emot att åka till Stockholm imorgon på 25års fest. Men, vad kan man göra?

Hoppas jag är bättre efter helgen eftersom jag har en miljon saker att fixa redan på måndag! Ska sova massor och dricka litervis med vatten!

Inte på topp - men det närmar sig

Idag mår jag lite bättre. Är fortfarande inte helt kry men det känns som att det går åt rätt håll. Ska ta tag i pluggandet igen och bli klar med den där jäklans hemtentan! Imorgon ska jag på höstterminens sista föreläsning, känns lite waste of time men vad kan man göra. Ska springa runt på stan efter och leta grejer att fota till kårtidningen. Har fått låna en systemkamera så jag får se om den kan göra mig till en bättre fotograf! Har fixat en tjej som designar kläder at göra ett uppslag om, känns kanon. Saker och ting börjar ordna upp sig men, än är det inte klart!

Jag ska visa lite bilder från nyår och annat snart. Är sjukt dålig på att lägga upp bilder, ska försöka bättra mig!

Skitdag!

Idag är ingen bra dag!!! Sov i tolv timmar inatt men vaknade ännu sjukare än igår, suck! Har varit på skithumör hela dagen och känner mig inte motiverad till någonting! Lyckades först välta ut hela frukosten över mattan som inte alls är tillräckligt ren för att jag skulle kunna skrapa upp mina stackars äggvitor. Sitter och dricker smoothie nu och slog nyss till sugröret så att dataskärmen är alldeles blåbärslilaprickig! Gah!

Ska nog dra en filt över huvudet och hoppas på att imorgon blir en bättre dag!

Effektivt värre

Go kväll allesammans!

Nu har jag pluggat och vilat i omgångar hela dagen. Har inte så himla mycket kvar av skrivandet, blir nog klar imorgon trots allt. Har även hittat en tjej att intervjua till kårtidningen så nu börjar saker och ting ordna upp sig! Funderar på att plocka i ordning här hemma så att man kan se golvet. Jag är så sjukt rörig, tar fram saker och släpper dem på en hög, orkar aldrig ställa tillbaka något. Suck! Blir så trött på mig själv!

Har klarat mig ännu en dag utan kolhydrater, I'm on fire! Nu jäklar ska jag bli nyttig. Måste börja träna också men först måste ju halsontet gå över, visst? =)

Ha en bra tisdags/söndagskväll!

Sjuuuuk

Det är så himla konstigt. Så fort jag har en massa viktiga saker att göra så blir jag sjuk! Vaknade imorse med svullen och svidande hals, suck! Hoppas det inte blir värre än så, har verkligen inte tid med någon förkylning nu. Ska hålla mig inne idag, nerbäddad i soffan och kolla på Big Love. Tänkte fortsätta plugga lite senare ikväll, just nu orkar jag inte.

Stressigt värre

Ber om ursäkt för att jag är lite frånvarande just nu men jag har så himla mycket att göra. Började dagen med att åka och handla en massa mat med mamma och pappa. Köpte multivitamin och silicatabletter. Nu jäklar ska jag bli pigg få långt hår, fin hy och tyvärr långa naglar (filar dem jämt känns det som). Har inte ätit en enda lite kolhydrat idag, det har fungerat riktigt bra. Fikade med Anna vid lunch men jag drack bara en cola zero. Det var så mysigt att träffa henne igen, blir inte så ofta nu när vi bor i olika städer. Men men, desto trevligare när vi väl ses!

Har suttit och pluggat sen jag kom hem. Känns som att jag har kontroll över situationen nu. Är halvvägs efter att ha pluggat en stund igår och hela kvällen idag. Blir förhoppningsvis klar redan på onsdag, sen ska jag sätta igång med mina artiklar till kårtidningen. Allt ska ju vara klart på måndag och för att jag ska kunna åka till hufvudstade till helgen bör jag vara klar på fredag. Det gäller bara att ta tag i saker och ligga i.

Hoppas ni får en bra måndags/lördagskväll!

Pluggsöndag

Nu har jag äntligen tagit tag i pluggandet. Har börjat skriva på min hemtenta om hållbar utveckling! Tänkte försöka bli klar med den och skrivandet till kårtidningen tills på fredag så att jag kan åka till Stockholm på 25årsfest i helgen! Imorgon ska jag iväg och träffa Anna en stund. Har inte sett henne på jättelänge och snart åker hon tillbaka till Kalmar så det gäller att passa på. Får ta igen pluggandet på kvällen. Ska försöka skriva lite till idag. Det känns dock som att jag har tappat gnistan lite. Det är inte bra för mig att vara ledig för länge. Behöver saker att göra för att hålla mig själv igång. Tur att jag var smart och tackade nej till att bli sjukskriven under hösten. Tror det var rätt beslut trots att det kändes tungt för stunden. Jag tror att jag har blivit bättre på att ge mig själv ledig tid emellan pluggandet och jobbandet. Men som sagt, hade jag gått hemma hela dagarna hade jag blivit tokig.

Nu vill jag bara att den här kursen ska vara klar så att jag kan sätta igång med engelskan, det ska bli superskoj. Får se hur det låter om några veckor när jag sitter nergrävd i brittisk och amerikans historia!

Nytt år = nystart

Hej hej hallå!

Har återhämtat mig från nyår nu. Det var en mycket trevlig kväll med massor med vin, trevligt sällskap och fantastiskt god mat som söta Carro hade gjort! Firade av tolvslaget på en fotbollsplan i Solna med fyrverkerier, pussar och moëten! =)

Igår eftermiddag tog jag tåget hem igen med oborstade tänder och oborstat hår, man får vara lite sunkig dagen efter tycker jag. Gick direkt hem till Malin, åt tacos, chips och kollade på Victoria Secret Show, fick lite ångest och slutade äta chips... för stunden. Tänkte börja mitt nya hälsosamma liv idag men sen kom jag på att det är helg så jag kör igång på måndag istället! No more carbs for me! Sen när jag får pengar blir det träningskort. 2009 ska bli ett hälsosamt år! Hälsosammare om inte annat!
RSS 2.0