Kan inte hålla mig längre

Jag är världens sämsta på att hålla på saker... inte riktiga hemligheter men sånt om mig själv! Nästa vecka ska jag på två(!) jobbintervjuer. Har sökt lite jobb vart efter eftersom jag beräknar att plocka ut min engelskaexamen inom en snar framtid. Båda jobben är heltidstjänster och involverar svenska och engelska i en mix. Otroligt spännande. Jag ligger om kvällarna och förbereder mig på svengelska! Är otroligt glad och hoppas att någon av intervjuerna ska leda till nån form arbete, vad som helst skulle sitta finfint! Vad jobben handlar om berättar jag om jag får nåt av dem ;)

Ha en fin valborg!

Var tog min ungdom vägen?

Ibland inser jag att jag minsann inte är 16 längre. Hade totalt glömt bort att valborg inträffar imorgon. När folk började fråga hur min fredagkväll ska se ut tänkte jag "som vanligt... hemma i soffan... eller nåt". Fick mig ännu ett slag i magen när min nyinflyttade granne drog på musiken och släppte in en hel hoper med folk. Herrejisses, jobbar ingen imorgon? Här sitter jag ihopsjunken i soffan omringad av en massa kläder, skräp och annat skoj som jag inte har orkat lägga på sin rätta plats. När jag var ung firades torsdagen som "dagen före fredag". Men icke nu! Kanske ska dra fram vindunken och slå till på ett glas rött. Eller så borstar jag tänderna, kryper ner i sängen och inser att det faktiskt är en dag imorgon också...

Första bilden...

...från min 25-årsbaluns!


Fina Mimmi och jag själv. Tyckte att jag såg ut som en mimartist i mitt smink, ha ha!

Saker och ting faller på plats

Vaknade imorse genomförkyld, häääärligt! Tur att dagens seminarium hölls på internet, otur att programmet vi använder oss av inte fungerade! Gah! Det är kul nästan jämt! Fick dock ett mail idag som gjorde mig glad och förväntansfull.... får se vad det ger!

Nu ska jag hem till mamsen så hon får tycka lite synd om mig! ;)

Vardagsfundringar

Har fortfarande inte lagt in alla festbilder på datorn så det får ni vänta på en stund till! Har varit helt slut efter alla festligheter + en fantastisk Londonhelg. Min fina vän Isabel sa på väg hem till Sverige: "Det är tur att vi inte gör sånt här för ofta, det skulle jag aldrig orka med!" Ha ha ha! Jag kan fortfarande festa som om jag var 16, sova kan man göra när man är död, eller under skolveckorna! =)

I veckan ska det pluggas stenhårt! Nu ska den jäkla uppsatsen bli klar! Sen funderar jag på att ta en tripp till Ikea för att inhandla lite nya fräscha mattor för mina födelsedagspresentkort! Vet inte om jag ska våga mig på en vit matta under köksbordet? Den är i ull och därmed "smutsavstötande". Gäller det saker såsom rödvin? Tror inte det va! Tål att tänkas på! Vill ha en stoooor rund turkos matta men det är oförskämt svårt att hitta!


Skål för måndag!

Should I stay or should I go?

Ni som känner mig eller som har följt bloggen en tid vet att jag har lite svårt att bestämma mig vad gäller både det ena och det andra. Just nu håller jag på att filar på min c-uppsats i Engelska. Problemet är vad tusan jag ska göra med den examen. Vad vill jag egentligen göra? Till hösten har jag i alla fall sökt en kurs i Spanska, i Spanien!! Försöker ställa mig in på vad tusan jag vill göra. Ena dagen vill jag åka, nästa inte. Varför ska det vara så tusan komplicerat att vara vuxen för? Ja för vuxen är jag nu med mina 25 år! Herrejisses, 25 år! Hade dock världens finaste och roligaste födelsedagsfest i helgen med "the roaring twenties" som tema för att fira minnet av mina early twenties! Alla tog temat med största allvar och kom i passande utstyrsel. Det var verkligen som att vi förflyttade oss bak i tiden med 90 år, det var oerhört fint! Bilder kommer, jag lovar!

Till nästa gång, take care!

Mitt liv på en räkmacka

Jag är en person som alltid är glad. Det är ju inte så konstigt med tanke på att jag aldrig behöver kämpa för någonting. Jag myser runt hemma, läser lite högskolekurser och blir försörjd av mamma och pappa. Det är därför jag kan resa och göra andra roliga saker! Shopping av kläder ska vi inte ens diskutera. Har ett speciellt shoppingkonto där pengarna bara rasslar in. Skolan har heller aldrig varit några problem. Jag klarar allt jag tar mig för. Jag är konstant pigg och lycklig!Ni tror rätt, detta ÄR ett försenat aprilskämt!

Everyday life...

3d1a8b142a71c50104980e21587841.png

Kolla varifrån!

Everyday life of Princessanna! Yeah right!! Ha ha! Dock är studentlivet ljuvligt ibland! London imorgon! 

Har blivit...

115e4e634dfc0af989b4bb74e3655a08.png

Kolla varifrån!

Har blivit helt tokig i Nike+ challenges! Nu vill jag inte annat än att samla kilometer! 8,09 bara idag, inte illa pinkat! Sammanlagt den här veckan har jag promenerat/joggat 12,5 km! Kanske kommer våga smyga till vassen i sommar i alla fall!

Sitter i...

37bda5e5a26be977a37b1121d7480c2d.png

Kolla varifrån!

Sitter i skolan och c-uppsatsar... Det går sådär bra skulle jag vilja säga... Dokumentet är tomt, inspirationen borta, engelska språket alldeles främmande! Hur tusan ska deg här gå?

Sprit, nej tack! Vin, jajemensan!

Kom på att jag måste berätta om ett samtal med en yngre person som ägde rum för inte så länge sen. Jag viskade till denne "ska du dricka sprit ikväll?" då det var lördag och h*n skulle på fest. "Nej Gud nej" fick jag till min lättnad till svar. "Jag dricker bara vin, det är ju mycket billigare" avslutade ynglingen....

Undrar om vi är släkt?

April april

Jaha, då var det april. Jäklarns vad månaderna går fort! Imorse ringde min telefon vid 9, jag låg och sov som vanligt och kollade på displayen. Det var min brorsdotter som ringde. Hon berättade att hon inte kunde sova hos mig ikväll eftersom hon skulle iväg och pierca naveln. Nyvaken och förvirrad sa jag bara "eh..... ok...." Ha ha ha! April april. Hon vet att jag absolut inte tycker att hon ska pierca sig så hon tyckte det var jätteskoj! Jag vaknade till i alla fall!

princessanna

kontakt: princessannablogg@hotmail.com

RSS 2.0