Tidsfördriv

Att få tiden att gå under mammaledigheten är inga problem. Dagarna och veckorna flyger förbi. Barnet växer (äntligen) och jag krymper (sakta men säkert).
Nu har jag fått ett sådant barn som inte gärna är ensam eller snarare hon totalvägrar all sorts ensamhet. Att vara nära nära konstant är inte bara mysigt utan ett måste. Detta gör att jag har svårt att göra saker som kräver mer än en arm. Vi hänger mest i soffan eller sängen, jag och lilla E. Jag behöver trots allt någon sorts stimulans när jag bara sitter eller ligger. Därför brukar vi börja dagen med amning samtidigt som vi lyssnar på Vinter i P1. När vi sedan förflyttat oss till soffan plöjer vi några avsnitt av Drop Dead Diva för att sedan läsa lite Hormoner & Hemorrojder.
 
Jag längtar lite lagom tills det blir varmare ute och lillan är stor nog att åka på lite äventyr. Tills dess bäddar vi ner oss i soffan och myser medan graderna ute sjunker.

En månad

Imorgon blir vår lilla tjej en månad gammal. Först igår såg jag på henne och insåg att hon ska stanna hos oss jämt! Hon är inte bara en lånebebis utan hon är vår alldeles egna. Vi jobbar hela dagarna på att lära känna varandra, hon och jag. Mest myser vi i soffan och promenerar. Dock är ju inte väglaget det bästa efter sex månader med foglossning men jag kämpar på. Imorgon ska vi på ytterligare ett BVC-besök för att se om damen behagar gå upp i vikt efter en vecka med amning + ersättning.

Littlephant

När tiden och sömnen inte räcker till blir det mesta lidande. Jag ska inte klaga, vi har det fint, vaket men fint.

Sprang in en snabbis på Lindex medan barn och sambo väntade i bilen. Skulle köpa strumpor till lilla damen men kunde inte låta bli att raffsa åt mig några andra saker, nödvändiga sådana samt icke nödvändiga. Bland annat införskaffades dessa fina kalasbyxor som lilla E fick ha på sig igår för att fira att det var lördag.

princessanna

kontakt: princessannablogg@hotmail.com

RSS 2.0