Dags att växa upp?

Ibland undrar jag hur gammal jag egentligen är. Jag är värdelös på att sköta min ekonomi. Är alltid luspank sista veckan innan det är studiemedelsdags. När ska jag lära mig egentligen? Ibland är pengarna så gott som slut redan efter en vecka. Jag har försökt göra budget men jag håller den ju aldrig i alla fall så, what's the point?

Härom dagen insåg jag när det var dags att sova att det enda jag hade ätit under hela dagen var en chipspåse. Jag glömde bort (!) att äta riktig mat.

Jag kommer på mig själv med att lukta på mina kläder om de luktar rök innan jag åker hem till mina föräldrar. Jag är 23, tror att det är dags att sluta med smygrökningen snart.

Jag hatar att tvätta kläder, ser det som världens projekt. Jag älskar dock nytvättade kläder men att göra det är alldeles för tråkigt. Skulle helst av allt se att nån annan tvättade, strök (vilket jag aldrig någonsin gör), manglade och vek ihop mina kläder åt mig.

Jag älskar att shoppa tills jag knappt får plats med fler påsar i händerna. Så när jag kommer hem har jag glömt bort hälften av vad jag har köpt, då blir det som en överraskning när jag häller ut alla nyinköp på sängen och jag får som ett rus av att se alla nya saker.

När jag festar gör jag det som om det inte fanns någon morgondag. Jag kan absolut inte vara den som går hem först, snarare tvärtom. Jag är tjejen som ser förvånad ut när lamporna tänds på krogen och undrar var efterfesten är. Att jag inte kan dricka starksprit är något som jag glömmer bort varenda gång. Det slår aldrig fler, helt plötsligt står jag där och häver shot efter shot.

Kommer jag någonsin att bli vuxen?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0