Jag vill ha jag vill ha jag vill ha

Kolla in va schysst! Hade det varit för 20 år sen hade jag lagt mig på golvet och skrikigt "Jag vill haaaaaaaaaaa!" Tror inte det skulle funka idag (inte för att det gjorde det då heller). Kanske ska ge mig på ett försök att ringa csn och gråta lite. Vad tror du bror? Skulle det funka? 2000 kr är lite väl blodigt med tanke på att det blir London till helgen!!

Wii Rock Band - The Beatles - Limited Edition

Tillbaka till verkligheten

Good evening dudes and dudettes!

Idag har jag gjort första skoldagen. Kändes faktiskt riktigt roligt om jag ska vara ärlig! Statsvetenskap står på schemat några månader framöver och det verkar mer spännande än det låter. Kände mig dock lite elak efter föreläsningen. Eftersom vi ska börja använda litteraturen redan nu (och jag som vanligt inte har införskaffat den) så skyndade jag mig till biblioteket i hopp om att det skulle finnas ett ex kvar. Det gjorde det, men när jag är på väg till rätt gång för att hämta boken ser jag en kille som läser samma kurs som står och kikar på bokryggarna. Jag gick fram och norpade boken, precis framför näsan på honom. Han sa lite uppgivet "jaha, vi är nog ute efter samma bok". Jag fick dåligt samvete och påpekade att han var före mig och kunde ta boken. Han tackade nej och menade att han kunde fixa den på något annat sätt. Efter att ha frågat ca 5 gånger till gav jag mig och gick lättad och lånade boken. Jag erbjöd mig i alla fall.

Imorgon blir det till att läsa sen ska jag åka ut till min bästa mamma och sova där. Hon ska till mormor på onsdag och då passar jag på att åka med till skolan eftersom det är på vägen. Kan jag slippa åka tåg så gör jag det gärna. Får en helkväll med min mor också, kan kanske bjuda henne på lite middag.... den som lever får se!

Ha en bra kväll!

Är numera långhårig

Hej hej hallå!

I fredags gjorde jag som sagt hårförlängning och jag är sjuuukt nöjd! Det tog ca fem timmar inklusive pauser men det var det värt. Var hemma hos mig så jag kunde zappa mellan såpor och spela wii under tiden. Ska visa en före- och efterbild inom en snar framtid.

Imorgon börjar skolan igen. Hela den här terminen kommer jag att läsa i Västerås så det blir till att åka tåg och promenera en hel del. Men men, vad ska man göra?

På lördag åker jag till London, weeee! Fy fasiken va gött! Har inte varit där sen jag flyttade därifrån 2007 så det ska bli jäkligt skoj! Ska bara mysa runt hela dagarna och göra en massa skoj på kvällarna! Fab, är det enda jag kan säga!

Quick update

Igår var jag hos optikern för första gången på ett år. Dags för nya linser. Så nu har jag såna 24 timmars linser som jag ska prova i två veckor. Kändes helmysko att gå och lägga sig med linserna i igår och ännu konstigare att vakna och se bra. Får se hur det funkar om ett par dagar, känner mig lite trött i ögonen idag men det kan även vara en vanesak.  

Idag blev det en snabbfika på stan med Anna och Jeanette innan jag gick vidare på datautbildning. Denna är obligatorisk för att jag ska kunna jobba extra under terminen.

Imorgon ska mitt hår bli lååångt, sjöjungfrulångt som jag vill kalla det. Härligt härligt. Tur att man har vänner som är frisörer. Ska bli kanon!

Mmm appelpaj ar gotti!

4ae82907e3c59f3c717b498060790561.png

Kolla varifrån!

Mmm appelpaj ar gotti!

En vecka kvar...

...sen börjar skolan igen. Ska försöka njuta av varje ledig sekund. Helgen i hufvudstaden var fantastiskt bra. Coldplay var grymma!


Hittade det här klippet på youtube. Jag filmade inte och fotade inte som vanligt! ;) Ska försöka skärpa mig... nån gång!
Om ni vill se bilder från fredagens eskapader så såg jag att Jonna (värdinnan) hade lagt upp lite.

Nu blir det en väldigt sen middag. Natti mina vänner!!

Laddar infor konserten pa lordag!

6a47fa1b4b4519478fa79bf45423b583.png

Kolla varifrån!

Laddar infor konserten pa lordag!

Blir inte klok

Efter bara en dags ledighet är jag så rastlös att jag snart börjar klättra på väggarna!! Sommaren har varit så sjukt fullspäckad att jag verkligen sett fram emot lite ledigt men nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Får komma på en massa projekt att ta tag i. Till helgen blir det i alla fall Stockholm och Coldplay, ser fram emot det nåt enormt! Nästa helg är det Sucken + att jag ska göra hårförlängning, finally!  


Första semesterdagen...

...har spenderats i soffan. Gick och mötte min brorsdotter som kände sig lite krasslig så hon har varit hos mig hela eftermiddagen. Hon fick följa med mig ner i källaren med en massa kartonger eftersom jag inte vill gå ner där själv, det är så läskigt! Så typiskt att det fina vädret har försvunnit nu när jag är ledig. Men men, man kan inte få allt jämt!

En inte så vanlig onsdag

Nu har jag bara två arbetsdagar + en kväll kvar innan det är semester i två veckor. Jisses vad skönt det ska bli. Idag har jag varit ute i Kvicksund och firat storebror som fyller 30! Mycket trevligt med en massa god mat och dryck! Nu är jag helt slut så jag ska sussa så att jag orkar med resten av veckan. Bjuder på en bild från min svägerskas 40 årsfest som var för två år sen precis innan jag flyttade till London, på mig och mina bröder!


Jag vet...

Ber om ursäkt för den kassa uppdateringen! Jobbar fortfarande en hel massa men nu är det bara drygt två veckor kvar. Kom på idag att jag inte har varit bara hemma en enda dag sen skolan slutade. På mina "lediga" dagar har jag haft fullt upp med allt möjligt. Längtar tills det är slutjobbat och jag får vara ledig i två veckor. Sen bär det av till London, yay! Lördag-onsdag. Ska shoppa galet med Primark! Även en vinterresa är inplanerad men mer om det senare. Känns fantastiskt att ha en del inplanerat att se fram emot så att de mörka månaderna går lite fortare.

Nu ska jag ge mig på att rensa garderoben....

princessanna

kontakt: princessannablogg@hotmail.com

RSS 2.0