Just another Monday

Har börjat Twittra nu eftersom jag har så himla exciting life erhm... Ja ja, kanske är spännande för någon att få konstant update. Frågan är nu hur man får in det sådär snyggt i bloggen, på sidan? Ska ta reda på det...

Ikväll blir det finfin middag ute (japp på en måndag) med finfina Carro! Mysigt!

Till mamma

EN MOR
av Siv Andersson

En mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv.

Sen livets första måltid
har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.

Hon tas så lätt för given
som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.

I livets alla skeden
förblir hon dock densamma...
Din alldeles unika
högt älskade mamma.


Idag har jag...


...kramats med plutten! Åh vad det är mysigt med bebisar!

Jahapp

Det är helt galet vad seg jag blir av regnväder... å andra sidan har solskenet gjort att allt grönt blommar och grönskar vilket i sin tur gör att min näsa och mina ögon rinner och jag blir trött av det. Jag blir visst aldrig nöjd! Längtar till fredag då jag + 7 töser till ska se Sex and the City 2 och äta middag ute, mysigare än så kan det knappast bli!

Nu ska jag försöka få igång min sämsta dag på veckan, bluä för tisdagar!Jag ÄLSKAR...

...att baka och fixa! Idag tiggde jag till mig lite rabarber från mor och fars trädgård. Funderade en stund vad jag skulle göra med dem. Kom på att jag hade lite jordgubbar i frysen och simsalabim så hade jag rabarber- och jordgubbssaft hemma!
London Vol. 2

Jag vet att jag är långsammast på att lägga upp bilder. Här kommer i alla fall några från min och Malins första tripp till storstan!


Den obligatoriska flygplatsbilden med öl i handen


Bubbel"snö" utanför Harrods efter deras julparad
Runtvisandet av stan fortsatte till Piccadily Circus


Vi åt munkar i Soho


Varför finns det inte såna goda i Sverige?


Svettiga, glada och trötta efter en natts dansande i Kingston


Camden är ett måste på söndagar!
Butik där man absolut inte (!) får fota, erhm... Ser ni dansaren uppe på pelaren till höger?


Pimms, så jäkla gott att jag nästan dör! Kan man beställa det i Sverige?


Malin tyckte också att Pimms was the shit!


Yum! Jäklar vad jag saknar det långa håret!


Kvällen avslutades på Walkabout med SnakebitesTo be continued....

Jag vill ha!

När jag var på Curacao i vintras letade jag som en galning efter en Panamahatt. Tänkte att det skulle finnas ett gigantiskt urval av dessa i Karibien men icke! Jag vill fortfarande ha en. Skulle vara kanon nu till sommaren! Var finns de?


Jag i plurret! Inget dåligt vatten!

Häääärliga dagar

Den finfina veckan avslutades på bästa sätt med glass i parken, öl på uteservering, middag med fina vänner och utgång! Bättre kan det nog inte bli. Jo, om jag kan komma ihåg att ta lite bilder någon endaste gång! I och med mina 25 gamla år så börjar det bli fullt i minnesarkivet.

Den finaste veckan på länge

Från att mitt liv har varit ganska så händelselöst har det vänt på bara två dagar. Igår fick jag heltidsjobb!! Japp Anna ska bli vuxen nu och äntligen gå vidare ur högskolevärlden, för denna gång får jag lägga till. Tror aldrig att man blir helt fullärd och kan tänka mig att läsa något någon dag men inte just nu.

Idag fick jag den fantastiska nyheten att min bror och hans sambo hade fått en son under morgontimmarna! Fick en stund senare ett mms med bild på den fantastiska lille pojken! Han har en jättestor plats i mitt hjärta redan även om vi inte har träffats och lärt känna varandra än! Har gått runt i ett otroligt lyckorus i två hela dagar! Tänk att nu har jag åtta fantastiskt fina syskonbarn!!! 


Skålade för mig själv och lille Leo i bubbel ikväll tillsammans med finfina vänner! Var dock inte lika glamouröst snygg som på bilden.

"Yadiyadiyadiya..."

Eftersom mitt liv mest består av att sitta framför datorn just nu och skriva i stil med "bla bla means that....." "he continues with....bla bla bla" så tänkte jag posta en finfin låt istället för att tråka ut er med mitt tråk! =)

Börjar Roskildepeppa

Har haft en finfin helg. Men jag känner att jag ska ladda nu för slutspurten i skolan. Sen är det Roskilde som gäller!!! Inhandlade biljetten i veckan så nu är det på riktigt! Woop woop!

Mörka fredagstankar

Idag är en sån dag som jag bara vill tala om för alla nära och kära hur mycket de betyder för mig. Ibland kan jag få en sån oroskänsla i magen. Livet är kort och alla borde få veta att de är värdefulla medan de lever! Har en systerdotter som tyvärr har fått vara med om samma sak som jag fick i hennes unga ålder, att någon i omgivningen har gått bort alldeles för tidigt! Även om det inte är någon i den närmaste omgivningen är det fruktansvärt och får i alla fall mig att tänka på alla fina människor som finns runt mig. Tack fina ni för att ni finns! Gör det mycket länge till också!

Intervju...

...ett av två den här veckan avklarad. Får se hur det går.... Nu sitter jag och väntar på att brors sambo ska klämma ut mitt syskonbarn. Tänk att jag ska bli faster igen! Myyyysigt!

Restless Mind

Hela helgen har spenderats i lugnets tecken. Fredagskvällen grillades det för fullt och spelades Rappakalja. Jäklarns vad skoj det är! Jag skrattade mest hela tiden så att jag fick alldeles ont i magen. Igår kände jag mig alldeles slut som människa men framåt kvällningen satte helgrastlösheten in. Jag började fixa håret men fastnade framför datorn istället. Kroppen ville liksom inte som huvudet. Ibland måste jag inse att bara för att sinnet är ungt är inte kroppen det. Idag har jag haft en sån konstig otillfredsställd känsla i kroppen för att jag satt hemma hela kvällen. Men men.... om fem dagar får jag en ny chans!

princessanna

kontakt: princessannablogg@hotmail.com

RSS 2.0